Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Çok acil cevaplarsanz sevinirim. Adet tarihim 1 Kasımdi fakat olmadım. Doğum kontrol hapı kullanıyorum dün bitti ilaca göre mi olurum yoksa adet gecikmesi mi oluyor
ne kullandın bilmiyorum ama bittiğinde bir hafta içinde adet olursun

Kızlar bence tutunma deil o, catlatma iğnesinin etkisi, tutsa en azından bugunlerde 30ları görmem lazımdı.Bu 2. Denemeydi. Nasıl toparlanirim bilmiyorum ama ben anne olamıcam galiba
Canim benim de 10.gun 10 du ve artmıştı o yuzden canini sikma

Merhaba kızlar opu oldum bugun benim cikolata kistinden dolayi doktor butun yumurtaları toplayamamis 10 tane toplanmış bir de kızlar kanamam var sizde de olmus muydu acaba afedersiniz buyuk tuvaletimi yaparken biraz zorlayınca yine kanama.oldu

Merhabaaa Hanımlar transferim yapıldı 2 tane embriyo yerleştirildi, evde yatıyorum şimdi.

Canimmm sen nerelerdesin ne yapiyorsun? Ben iki kez transfersiz tup bi kezde transfer sonrasi negwtivden sonra bu ay tekrardan kalan son embrionlar transfer edicem insallah 8i transfer gunum sen ne yapiyorsun embrion kaliteni artdira bildinmi?
Hiçbir şey yapmıyorum canım valla bebek adına çok sıkıldım artık ben hamile kalamayacağım sanırım hiç yeni tedaviyi de gözüm kesmiyor artık inşallah seninki pozitif olur bu kez

Hiçbir şey yapmıyorum canım valla bebek adına çok sıkıldım artık ben hamile kalamayacağım sanırım hiç yeni tedaviyi de gözüm kesmiyor artık inşallah seninki pozitif olur bu kez
Acaba diger yontemi mi deneseniz? Tabii cok zor surec kabullenmesi yasamasi sorular kirginliklar falan ama umarin sonuc pozitiv olirda yasadigim herseye deger :)

Kızlar bence tutunma deil o, catlatma iğnesinin etkisi, tutsa en azından bugunlerde 30ları görmem lazımdı.Bu 2. Denemeydi. Nasıl toparlanirim bilmiyorum ama ben anne olamıcam galiba
Hiç öyle düşünme canım inşallah sana tutunuyorlardır. Ben okudum burada böyle değerlerden Bebişlerine hamile kalanları.. yalnız bir şey aklıma takıldı. 10 günlük transfer oldum yazdın yanlış anlamadıysam, fakat 7 gün önce yarım doz çatlatma iğnesi neden oldun acaba.. transferden sonra çatlatma iğnesi ilk defa duyuyorum..
Sakın üzülme Bebişini üzme..

sykapusuz cnm sen açık pembe turuncuya yakın leke gördün mü?

Son düzenleme:
Saol canım evet transferin 10.gunu, klinik transferin 3. Gunu yarim doz catlatma iğnesi yaptirio nedenini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…