- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
ne kullandın bilmiyorum ama bittiğinde bir hafta içinde adet olursunÇok acil cevaplarsanz sevinirim. Adet tarihim 1 Kasımdi fakat olmadım. Doğum kontrol hapı kullanıyorum dün bitti ilaca göre mi olurum yoksa adet gecikmesi mi oluyor
Canim benim de 10.gun 10 du ve artmıştı o yuzden canini sikmaKızlar bence tutunma deil o, catlatma iğnesinin etkisi, tutsa en azından bugunlerde 30ları görmem lazımdı.Bu 2. Denemeydi. Nasıl toparlanirim bilmiyorum ama ben anne olamıcam galiba
Gerçekten mi, kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, bebeklerim gitmesin bendenCanim benim de 10.gun 10 du ve artmıştı o yuzden canini sikma
Merhabaaa HanımlarHayırlı sabahlar hanımlar
Bugün kontrolü olan ve transfer tarihi alan beni etiketlesin lütfen.
@maldelmorfatmasecret19 opu dan sonra haber verin şimdiden geçmiş olsun.
U Uzunca cnm bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin
@Minnaklarim tekrar tebrikler
@New62 haberini bekliyoruz..hakinda hayırlısı
Hayırlı olsun ınşallahhh nerde oldunuz benimde cumartesiolduMerhabaaa Hanımlartransferim yapıldı 2 tane embriyo yerleştirildi, evde yatıyorum şimdi.
HRS Kadın Doğum Hastanesinde. Sen de mi Ankara’dasınHayırlı olsun ınşallahhh nerde oldunuz benimde cumartesioldu
Hiçbir şey yapmıyorum canım valla bebek adına çok sıkıldım artık ben hamile kalamayacağım sanırım hiç yeni tedaviyi de gözüm kesmiyor artık inşallah seninki pozitif olur bu kezCanimmm sen nerelerdesin ne yapiyorsun? Ben iki kez transfersiz tup bi kezde transfer sonrasi negwtivden sonra bu ay tekrardan kalan son embrionlar transfer edicem insallah 8i transfer gunum sen ne yapiyorsun embrion kaliteni artdira bildinmi?
usg ye girdin mi cnm nptin naslsin nasl gidyrBelli olmaz cnm iki gün daha sabret tekrar yaptır
ne zaman transfe oldunuz hayrli uğurlu olsn insallah darisi bize keseyi grmekKızlar transferin 17. Günü bugün keseyi gördük 5mm dedi Dr normal mi sizce 12 günü 800 di bhcg heyecandan kalbim duracak
Acaba diger yontemi mi deneseniz? Tabii cok zor surec kabullenmesi yasamasi sorular kirginliklar falan ama umarin sonuc pozitiv olirda yasadigim herseye deger :)Hiçbir şey yapmıyorum canım valla bebek adına çok sıkıldım artık ben hamile kalamayacağım sanırım hiç yeni tedaviyi de gözüm kesmiyor artık inşallah seninki pozitif olur bu kez
Hiç öyle düşünme canım inşallah sana tutunuyorlardır. Ben okudum burada böyle değerlerden Bebişlerine hamile kalanları.. yalnız bir şey aklıma takıldı. 10 günlük transfer oldum yazdın yanlış anlamadıysam, fakat 7 gün önce yarım doz çatlatma iğnesi neden oldun acaba.. transferden sonra çatlatma iğnesi ilk defa duyuyorum..Kızlar bence tutunma deil o, catlatma iğnesinin etkisi, tutsa en azından bugunlerde 30ları görmem lazımdı.Bu 2. Denemeydi. Nasıl toparlanirim bilmiyorum ama ben anne olamıcam galiba
Yarın 2.5 da randevum cnm zaman geçmiyorusg ye girdin mi cnm nptin naslsin nasl gidyr
18 Ekim'de transfer oldum canım inşallah keseyi görürsün sendene zaman transfe oldunuz hayrli uğurlu olsn insallah darisi bize keseyi grmek
Öyle yapcam canım ama içime ateş düştü sanki vok kötü hissediyorumN Narinimmmm cnm lütfen test tarihine kadar normal yaşantına dön. İlaçları bırakma tatlım.
Saol canım evet transferin 10.gunu, klinik transferin 3. Gunu yarim doz catlatma iğnesi yaptirio nedenini bilmiyorumHiç öyle düşünme canım inşallah sana tutunuyorlardır. Ben okudum burada böyle değerlerden Bebişlerine hamile kalanları.. yalnız bir şey aklıma takıldı. 10 günlük transfer oldum yazdın yanlış anlamadıysam, fakat 7 gün önce yarım doz çatlatma iğnesi neden oldun acaba.. transferden sonra çatlatma iğnesi ilk defa duyuyorum..
Sakın üzülme Bebişini üzme..
8. Gün oldu bende cnmsykapusuz cnm sen açık pembe turuncuya yakın leke gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?