Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Sonuç cıktı, 10. Gün 12.40, çok uzgunummm sevinemiyorum çünkü 7 gün önce yarim doz catlatma iğnesi yapıldı, bu değer o iğnenin etkisi muhtemelen
Ya karamsar olup üzme kendini lütfen şuan sana tutunmuş görünüyorlar dua edelim inşallah değerin güzel güzel artsın stres yapma kendine

Sonuç cıktı, 10. Gün 12.40, çok uzgunummm sevinemiyorum çünkü 7 gün önce yarim doz catlatma iğnesi yapıldı, bu değer o iğnenin etkisi muhtemelen
Bence üzülmek için daha erken canım bu sonuçtan bebek doğuran çok var ilaçlarını devam et doktoruna danış canım.
Önemli olan 48 saat sonra değerin artmiş olması , ilk çıkan değer pozitif canım. 7 gün önce yapılan iğne bu kadar çıkmaz bence. Bir tane arkadaş vardı onun da 12 çıkmıştı be oldu acaba?

Kızlar bence tutunma deil o, catlatma iğnesinin etkisi, tutsa en azından bugunlerde 30ları görmem lazımdı.Bu 2. Denemeydi. Nasıl toparlanirim bilmiyorum ama ben anne olamıcam galiba

Inşallah dediginiz gibi olur ama ne zormus evlat sahibi olmak

Kızlar bence tutunma deil o, catlatma iğnesinin etkisi, tutsa en azından bugunlerde 30ları görmem lazımdı.Bu 2. Denemeydi. Nasıl toparlanirim bilmiyorum ama ben anne olamıcam galiba
Canim hakkinda hayirlisi..peki yarim doz cat ign neden oldun transferden sonra mi oldun ? Pek anlamadim orayi.?

Canım senin 3.gün embriyo değil mi? Her embriyonun tutunma zamanı farklı yanı bence umut var henüz umudunu kesme bide dondurulmuş mıyıdı?
3.gün embriosu canım, 2 adet dondurulmuş daha var ama 9 hücreli iyi kaliteli 2 embriyo transfer edildi, histeroskopi yapıldı hiç bir sorun yok denildi, kliniğe de güvenim kalmadı, insanlara yine negatif demek çok ağır gelio

Canim hakkinda hayirlisi..peki yarim doz cat ign neden oldun transferden sonra mi oldun ? Pek anlamadim orayi.?
Mantığını bilmiorum ama klinik transferden sonra yarim doz catlatma iğnesi yaptirio canim sanırım vücuda hamileymiş etkisi verip tutunmayı kolaylastiriolar da gördük işte etkisini

Peki canım histereskopi yaparken rahime çizik atıldı mı acaba?

Çok saol desteğin için, sadece cookkkk üzgünüm başka bisey diyemiorum

Su cumlen o kadar cok canimi yakti ki ben ne cok kurardm bu cumleyi Allahm benm karnim sisermi hamile olrmym benmde evladm olur mu die aciyla boyle hissetmen normal benmde asilamalarn negatif olnca boyle hissetmestm. Ama sen anne olacaksn goreceksn sadece zamani var

Canım yAa üzülme bence bu sonuçta yarım doz iğnenin etkisi yoktur belki geç ttunduğu için böyledir inşallah katlanarak artar değerin umudunu yitirme eğer negatif olsa 0 1 gibi bi değer çıkardı öyle değil mi

Canım önceki denemede yine yarim doz iğne yaptırmışlardı ve ben yine 10. Gün 4.80 i görmüştüm, bu seferde10.gun 12.40 hiç bir belirtim yok yine aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…