- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
test günün ne zaman, ben 10.günde yapacağımBenim 10.günüm hiçbişey yok iyice umudumu kaybediorum
inşallah valla çarşambaya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.Canım endişelenmeye gerek yok çoğu zaman ilaç yan etkileri oluyor nu durumlar, bazende belirti, ama belirti zannedip kendini kasma inan ne hamileler gördüm hiç belirti olmayan, ama ne hamileler gördüm senin anlattıkların gibi belirtileri olan. Onun için vücudunu dinleme kafanı dağıt zamanı bekle herşey güzel olsun inşallah
Canimmm sen nerelerdesin ne yapiyorsun? Ben iki kez transfersiz tup bi kezde transfer sonrasi negwtivden sonra bu ay tekrardan kalan son embrionlar transfer edicem insallah 8i transfer gunum sen ne yapiyorsun embrion kaliteni artdira bildinmi?Birebir beni anlatmışsınız 4. Tedavi olucam hormonlar normal adet düzenli amh yüksek yumurta kalitesi ve embriyo oluşumu 0
Ayın 8inde test günüm, bugün 10.gündeyim dayanamadım kafami rahatlatmak için kan verdim birazdan sonuç çıkacak ama tutmadığını hissediyorumtest günün ne zaman, ben 10.günde yapacağım
Canim iki kez 26,28 gibi yunurtalar toplandi ilkinde cok korkuyordun eve geldim acaba isden izin almasaydimda ise geri donseydim diye soylendim :) Hafta sonuna denk geliyordu ,ikincisinde de ertesi gun ise dondum doktorum cok korkuyodu bi kac saat klinkte tutdi kontrol ettdi kanama varmi diye :)hic bi aci hic bi sizi olmadi tek sorun uykulu halldeydim ilaclartan anesteziden dolayi herhalde yani burda okuyupta kesinlikle korkmayin bide rahim filmi olayi herkezi cok korkutuyo rahim filminde de agri kesici ilac ictim yarim saat oncesinde o kadar hic bi igne falan olmadan hicbisey hiss etmeden oldu kadin bile sasti kaldi benden once kadinin biri bayilmisti falan soyledi :)Canım mesajını görünce belki içini rahatlatırım diye yazmak istedim. Benim de 10 gün önce opum oldu 22 yumurta toplandı ben de çok korktum ohss olacağım diye uyku uymadım ama doktorun düşük dozlarda veridyse ilaçlarını hiç korkmana gerek yok , artık çok dikkatliler 30 yumurta toplanıp hiçbi şey olmayanları okudum. İçini ferah tut
Bu cd testlerinde merkezdemi verebiliyoruz sadece? Biliyormusunz devlette vs oluyormuKan tahlili verdim iki tane ayrı ayrı kan tahlili oldum. Cdlerim ile naturelkiller hücrelerime bakıldı. Cd56 da anormaldi nk larda. Kanımda pıhtı çıkmadı ama rengi koyuydu. Nk öldürücü hücrelerimiz embriyo yu yabancı olarak algılıyormuş. Nk 1800 normal benim 1860 tı.
Inşallah canim teşekkür ederim. Doktorumla görüşüp ona göre devam edeceğiz aramasını bekliyorum . Teşekkür ederimCanım benim de ilk tedavimde negatif olmuştu ve dondurulmuş embriyom da yoktu çok üzülmüştüm sil baştan 2.tedavi gözümde çok büyümüştü ama insan içinde bir yerlerde yeniden denemek için hep bir güç buluyor sanırım. Hakkında hayırlısı olsun, demek ki daha zamanı varmış. Kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin ve burdan heyecanını paylaşırız hep birlikte
Amin canim inşallah. Teşekkür ederimHakkından hayırlısı canım mevlam büyük. Duanı eksik etme olacak inşallah vazgeçme
Güzel belirti gibi duruyor korkma cnm test yapsan mı kiarkadaşlar benim 8. günüm, karnımın alt kısmında dolgunluk ve ara ara ağrılar var. lekelenme falan yok, endişelenmeli miyim? ne düşüneceğimi şaşırdım.....
Oyy maşallah kalp atışına ne zaman gideceksin bende yarın keseye gideceğimKızlar transferin 17. Günü bugün keseyi gördük 5mm dedi Dr normal mi sizce 12 günü 800 di bhcg heyecandan kalbim duracak
canım sabah üniversite hastanesine gitmiştim perinatoloji bölümüne orada tek kese gördüler ve tekrar kan tahlili istediler kan tahlilim iyi çıktı 15 binlerde oradan çıktıktan sonra başka bir perinatoloji uzmanı gittik özel muayenehaneye 2 keseyi gördü karından çok şükür ikiz içinde bebeklerde oluşmuş insallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız İnşallah sen de yarın güzel haberler alırsınOyy maşallah kalp atışına ne zaman gideceksin bende yarın keseye gideceğim
Yaa inşallah tutmustur cnm kötüyü çağırmaAyın 8inde test günüm, bugün 10.gündeyim dayanamadım kafami rahatlatmak için kan verdim birazdan sonuç çıkacak ama tutmadığını hissediyorum
Çok sevindim cnm inşallahcanım sabah üniversite hastanesine gitmiştim perinatoloji bölümüne orada tek kese gördüler ve tekrar kan tahlili istediler kan tahlilim iyi çıktı 15 binlerde oradan çıktıktan sonra başka bir perinatoloji uzmanı gittik özel muayenehaneye 2 keseyi gördü karından çok şükür ikiz içinde bebeklerde oluşmuş insallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız İnşallah sen de yarın güzel haberler alırsın
Sonuç cıktı, 10. Gün 12.40, çok uzgunummm sevinemiyorum çünkü 7 gün önce yarim doz catlatma iğnesi yapıldı, bu değer o iğnenin etkisi muhtemelenYaa inşallah tutmustur cnm kötüyü çağırma
Kesenin içinde bebekler oluşmuş kısmını okurken gözlerim doldu , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin adına çok sevindimcanım sabah üniversite hastanesine gitmiştim perinatoloji bölümüne orada tek kese gördüler ve tekrar kan tahlili istediler kan tahlilim iyi çıktı 15 binlerde oradan çıktıktan sonra başka bir perinatoloji uzmanı gittik özel muayenehaneye 2 keseyi gördü karından çok şükür ikiz içinde bebeklerde oluşmuş insallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarız İnşallah sen de yarın güzel haberler alırsın
Hakkında hayırlısı inşallah canımMalesef olumsuz oldu canim cik üzgünüm.
Sonuç cıktı, 10. Gün 12.40, çok uzgunummm sevinemiyorum çünkü 7 gün önce yarim doz catlatma iğnesi yapıldı, bu değer o iğnenin etkisi muhtemelen
Teşekkür ediyorum canim amin inşallah. Uuzldum ama hayırlısı diyorum inşallah 2. YeHakkında hayırlısı inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?