Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Pıhtılaşma varmıydı ondan mı devam dedi yada geçmiş kayıplar ?
canm bana tüp bbek doktorum iki tane kan testi yapmıştı ondan dolayı pıhtılaşma var biraz demişti öncedende bir düşük bir erken doğumum var oyzden başlayalm iğneye riske atmayalm demişti sonra başka kadın doğm doktoruna geçince oda devam edelm coraspin ve oksapara zararı olmaz faydası olur dedi

Anladım canım benimde tüp bebek doktoru Verdi haftaya pıhtı testi yapılıp bakılacak ona göre kesilecek inşAllah sorunsuz atlatırım kesince

Mavili hatun canim naber basil gidio uzun zaman oldu 32 oldum bile sükür ve progestanı yeni birakicam daha o kadar alistim ki zor geliohazirliklarim bitti sukur tehlikeler gecince simdilik fotograf cekimi icin hazirlik falan yaptim bnden bu kadar

Çok zaman oldu canım konuşamadık bende 31 oldum bugün haftasonu bitiriyorum inşallah bende eksikleri a ben Progestanı unuttum bile :) şiştim artık şükür yolunda herşey fotoğraf çekimi yapabiliyor musun benim zor görünüyor hala

hastanedemi evet ozel hastane zaten sezeryan paketin icinde kendileri dogunda 5 foto cekecek bnde bi gun snra ya tuttum fotocu bnm herseyim hzir bakalm bayramdan once aliriz dedi doktor hayirlisiyla ama hamileligi daha yeni anliyorum bi ara da erken dogum riskim oldu falan valla cok zor gecti

Benmde özel hastahane ama şuan için fotoğraf yasakmış inşallah düzelir ozmana kadar hayırlısıyla kucağımıza alsak bi sonra rahatız inşallah benmde bulantılar yanmalar yüzünden zor geçti 4 kilo almışım şimdiye kadar bugün randevum vardı sen kaç kilo aldın

Ben de tüp bebek sürecine gireceğim inşallah gelecek adetimle beraber. Herkesin pozitif olmus ne kadar sevindirici. Tüp bebek tedavisinde artık baya pozitif sonuç alınıyor sanırım. Herkesi tebrik ederim. Tecrübeleriniz neler paylaşabilir misiniz?

Canımm aklomdasın biliyor musun iyi çok şükür güm sayıyoruz işte sen nasılsın me alemdesin naptın
Yaaa öyle mi Kaç haftalık oldun kuzucum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn Tee aynı zamanlarda tedavi oluyorduk ben daha transfer olamadım 23ünde transfer olacağım nasipse ❤

Yaaa öyle mi Kaç haftalık oldun kuzucum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn Tee aynı zamanlarda tedavi oluyorduk ben daha transfer olamadım 23ünde transfer olacağım nasipse ❤
32 haftalık oldum çoğu gittti:) coronodan dolayı mı uzadı bu kadar olsun Sonu güzel olsunda inşallah dua edicem sana Canım Allah gönlüne göre versin inşallah kaç yumurtan Oldu kaç koyduracaksın

32 haftalık oldum çoğu gittti:) coronodan dolayı mı uzadı bu kadar olsun Sonu güzel olsunda inşallah dua edicem sana Canım Allah gönlüne göre versin inşallah kaç yumurtan Oldu kaç koyduracaksın
Ay maşallah bende sana hayırlı sağlıklı bir doğum için dua edeceğim ❤ Malesef corona yüzünden uzadı kuzum. 13 yumurta toplandı 12 tanesi işleme uygundu 10 tanesi döllendi 1 tanesi 5. Güne 1 tanesi 6. Güne gitti. Salı günü nasipse 5. Gün embriyom transfer olacak inşallah. Transfere giderken öneride bulunmak istersen dinlerim.

Sağolasın canım maşallah maşallah çok iyi transferin olmuştur herlade nasıl geçti şimdi nasılsın dinlen bol su iç arada mutlaka evde tur at

Sağolasın canım maşallah maşallah çok iyi transferin olmuştur herlade nasıl geçti şimdi nasılsın dinlen bol su iç arada mutlaka evde tur at
Evet bugün oldu transferim. Aslında susadım ama içemiyorum artık su içtikçe midem bulanıyor. Transfer öncesi bir türlü idrara sıkışamadım sonda takıp su basacaklardı sırf onun korkusuna sonda takmasinlar diye 3 lt su içtim o yüzden bugün su kotam doldu ama önümüzdeki günler dikkat edecegim bu önerine Şuan hic transfer olmamis gibiyim öylece uzanıyorum bazen unutup aniden biseyler yapıyorum eşim uyarıyor sürekli

Hi endişelenme canım ani haraketlerde yapsan bebeğin seninleyse seni bırakmaz inşallah :) olsun başla kabız olmazsın hem ananas yemiştim ben hergğn bi dilim ne kadar faydası var bilmem:) hergün Meryem suresi dinledim Ağır kaldırma bişey itip çekme yeter inşallah inşallah bebeğin seninledir canımm

Aminnn inşallahh Öneriler için çook teşekkür ederim. Kendimi hasta moduna sokmadım sürekli yatmıyorum o şekilde daha fazla stres olurum. Dediğin gibi ağır kaldırmaktan falan kaçınıyorum o kadar rabbim verdikten sonra her şekilde olur inşallah ❤ Bende aldım ananas 1 2 dilim yemek iyi diyorlar avokado, kefir, ton balığı, ceviz bu tarz şeylerde iyiymiş

Aslında nasip olduktan sonra me yersen temama işte illa bişeyler arıyoruz canım tabi hiç gerek yok hasta gibi davranmaya normal hayata devam :) ne zaman belli olacak inşallah test günün ne zaman :)

Aslında nasip olduktan sonra me yersen temama işte illa bişeyler arıyoruz canım tabi hiç gerek yok hasta gibi davranmaya normal hayata devam :) ne zaman belli olacak inşallah test günün ne zaman :)
Aynen öyle kuzucum bende senin gibi düşünüyorum nasipte varsa her türlü olur. Test günüm 6 temmuz ama ben sanırım pazartesi yapacağım yani 6. Gün

Çok çok erken bence kendini hiç bunun stresine sokma pozitifte negatifte çıksa emin olmazsın Daha çok stres yaparsın ki en tehlikelisi
Of ya haklısın ama kafam cidden bu konuda çok karışık 6. Güne o kadar adapte oldum ki sanki gerçek test günüm o gün gibi hissediyorum direnebilirsem direnirim ama aksi olursa, yaparım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…