aynen bncede direk buyukten baslamissinBendede aynı canım kasıklarımda sancı gibi ara ara hemen belim ağrıyo bugün doktor normal dedi bebiş büyüdüğü içinmiş bebek arabası aldım bende ufak tefek şeyler işte
Haklısın canım bende 17 den gidiyorum bende hissediyorum bebekten mi göbekten mi anlamıyorum ama tamiyi yapmışsınız baktığım ikiz arabası mağazalara gelmediği için henüz almadık bizde :) beşiklere yer varda gerek yok şimdiden odayı daraltmaya yarın kontrolümüz var canım bazen bişeyler hissediyorum 18 e girdik
Amin canım hepimize inşallah evet onlar daha mantıklı Aslındaaynen bncede direk buyukten baslamissingule gule kullanmayi nasip etsn rabbim bnde havlu bornoz o tarz seyler aldim simdi agustosta dogacagi icin tm mevsim gecisi ne alacagimi tam kestiremiyorum ama habire bnde annemde kayinvalidemde biseyler orüp duruyoruz
Haklısın canım bende 17 den gidiyorum bende hissediyorum bebekten mi göbekten mi anlamıyorum ama tamHadi inşallah güzel şeyler duy canım
Çok şükür iyiler canım altlı üstlü yatıyorlarHaklısın canım bende 17 den gidiyorum bende hissediyorum bebekten mi göbekten mi anlamıyorum ama tam ☺Hadi inşallah güzel şeyler duy canım
Oh keyifler yerinde yani maşallah canımÇok şükür iyiler canım altlı üstlü yatıyorlar
Evet hareketleri baya hissediliyor artıkOh keyifler yerinde yani maşallah canım
Yaa benmde karnımda bişeyler oluyo ama hareket mi ediyo acaba :)Evet hareketleri baya hissediliyor artıkcimcimeler
Ben ilk önce arada giren sancıyla karıştırıyodum ama baya baya anlaşılıyo artıkYaa benmde karnımda bişeyler oluyo ama hareket mi ediyo acaba :)
Ya hiç sorma o Hamişkıyafetleri bebek alışverişleri ne hevesler Allah sağlık versin diyorum inşallah sağlıklı günlerde yaparız herşeyi bnmde kontrolüme 2 hafta var daha bakalım durumlar nasıl olacakoyle zmana denk geldik ki muayaneye gidemedim bu ay hastanler cok ürkütücu avm ye gidip alisveris bile yapamadm kizima
valla gittikce kotulesio gibi gidemedim ben muayaneye allahtan hareketlerini artik net hissedyorum hatta oynuyorum onla bn rahatsiz edince basta tarafa kayiyo ordada buluyorum bu tarafa kacioYa hiç sorma o Hamişkıyafetleri bebek alışverişleri ne hevesler Allah sağlık versin diyorum inşallah sağlıklı günlerde yaparız herşeyi bnmde kontrolüme 2 hafta var daha bakalım durumlar nasıl olacak
Bende daha şimdiden hareket etmese neden etmedi diyorum paranoyak oldum sanki :) benimki hiç hissetmez sen benden öndesin bide kaç haftalık oldun bende gideceğim zaman doktoru arıycam bakalım detaylı ultrason vardı ne dicekvalla gittikce kotulesio gibi gidemedim ben muayaneye allahtan hareketlerini artik net hissedyorum hatta oynuyorum onla bn rahatsiz edince basta tarafa kayiyo ordada buluyorum bu tarafa kacioama esim hala hissedemio ben icten geldigi icin hissediyorum heraldr
Canım nasılsın nasıl gidiyoBende daha şimdiden hareket etmese neden etmedi diyorum paranoyak oldum sanki :) benimki hiç hissetmez sen benden öndesin bide kaç haftalık oldun bende gideceğim zaman doktoru arıycam bakalım detaylı ultrason vardı ne dicek
Ben 24 haftalığım hala ullanıyorum iğneyi doktorum nolur nolmaz doğuma kadar devam edelm dediKızlar siz kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktınız ? Pıhtı sorununuz yokken devam ettiniz mi bazı doktorlar ettiriyorlar bu konuda neyin doğru olduğunu anlayamadım siz nasıl devam ettiniz ?
Pıhtılaşma varmıydı ondan mı devam dedi yada geçmiş kayıplar ?Ben 24 haftalığım hala ullanıyorum iğneyi doktorum nolur nolmaz doğuma kadar devam edelm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?