- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Tabi yine sen bilirsin ama ondan sonra yine bişey kesinleşmemiş olıyo ya işte o kötü ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap :)Of ya haklısın ama kafam cidden bu konuda çok karışık 6. Güne o kadar adapte oldum ki sanki gerçek test günüm o gün gibi hissediyorumdirenebilirsem direnirim ama aksi olursa, yaparım diyorum.
Ben dayanamadım dün gece yani 5. Gün test yaptım pozitif çıktı erken gebelik testi bile değildiTabi yine sen bilirsin ama ondan sonra yine bişey kesinleşmemiş olıyo ya işte o kötü ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap :)
Amin amin inşalah ilaç etkisi değildir ya çok sevindim Devamı gelsin inşallah kendi doktorun ne dediBen dayanamadım dün gece yani 5. Gün test yaptım pozitif çıktı erken gebelik testi bile değildisonra hemen kan vermeye gittik 22.5 çıktı 5. Gün olduğu için herkes normal dedi ama bilmiyorum sence nasıl normal midir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Dondurulmuş embriyoda ilaç etkisi olmuyormuş çünkü testi yanıltan çatlatma iğnesi ben o iğneleri 4 5 ay önce vurdumAmin amin inşalah ilaç etkisi değildir ya çok sevindim Devamı gelsin inşallah kendi doktorun ne dedi
Yaa doktorun ne iğnesi yazıyor artık oksaparı bulamıyorum piyasadan iğne Yok ne yapacağımı şaşırdım doktorun ne yapmaya başladı acaba merak ettimBen 24 haftalığım hala ullanıyorum iğneyi doktorum nolur nolmaz doğuma kadar devam edelm dedi
Allah kucağına Almayıda nasip etsin canımm çok güzel zamanlar seni bekliyor her anın tadını çıkar :)Dondurulmuş embriyoda ilaç etkisi olmuyormuş çünkü testi yanıltan çatlatma iğnesi ben o iğneleri 4 5 ay önce vurdumdoktoruma söylemedim genelde doktorlar erken test yapanlara net cevaplar vermiyor benimkide öyle yaparsa hevesim kaçmasın dedim 6 temmuzda kliniğe gidince öğrenir doktorum
Dünde kan verdim 70 çıktı kuzum 7. Günümdü dünAllah kucağına Almayıda nasip etsin canımm çok güzel zamanlar seni bekliyor her anın tadını çıkar :)
Canım naptın ne alemdesin geldi mi bebişMavili hatun canim naber basil gidio uzun zaman oldu 32 oldum bile sükür ve progestanı yeni birakicam daha o kadar alistim ki zor gelio hazirliklarim bitti sukur tehlikeler gecince simdilik fotograf cekimi icin hazirlik falan yaptim bnden bu kadar
Merhaba, ben de crinone jel kullanıyorum bugün turuncu geldi korktum bi sorun olmuş muydu sizde@Dream_91 merhaba canım nasılsın? Seninle aynı gün transferimiz oldu☺ Nasıl hissediyorsun, belirti yaşıyor musun? Sana crinone jel vermişler miydi? Benim jelin kalıntıları turuncu geliyor bir kaç gündür
Jel havayla temas ettikçe rengi değişik geliyor içeride birikince de oluyor benim siyah geldiği bile oluyordu endişe etmeyinMerhaba, ben de crinone jel kullanıyorum bugün turuncu geldi korktum bi sorun olmuş muydu sizde
Peki çok sağolunJel havayla temas ettikçe rengi değişik geliyor içeride birikince de oluyor benim siyah geldiği bile oluyordu endişe etmeyin
MerhabaMerhaba, ben de crinone jel kullanıyorum bugün turuncu geldi korktum bi sorun olmuş muydu sizde
Merhaba☺ Bende de crinone jel turuncu gelmişti ve ben 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim☺ İnşallah sizde de bu turunculuk bir belirtidirhayırlı haberler almanızı çok isterim. Ben yavrumu kucağıma aldım inşallah darısı isteyen herkese olsun
[/QUOTE
Hayırlı uğurlu olsun canımben 7 haftalık gebeyim 3 ayıma kadar crinone jel kullanmam gerekiyor da ilk defa turuncu gelince korkmuştum
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallahÇok sevindim gözünaydın inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine☺
Kendinizi anketör gibi hissediyosunuz karsisinda.siz soru sormazsaniz herhangi vir aciklama yapmiyor.bos bos bekliyor oyle.soru cvp yapmak da bi yerden sonra sıkıyor.tup bebek dusunuyosaniz tavsiye etmem.dbakir a gidin mutlaka.baska sorunuz varsa sorabilirsniz
Arada girip okuyorum darısı Başına oldu çifter oldu hemdeMinnaklarimm tebrikler canım pazartesiyi bekleyememişsin :) Değerin çok güzel Darisi başımıza inşallah
Transferi olan arkadaşlar hislerini paylaşmaya devam edin lütfen.
Benim yarın sabah kontrolum var inşallah transfer tarhımı belli olur .
Ne gunlerimizArada girip okuyorum darısı Başına oldu çifter oldu hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?