Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

geç tutunmuştur canım ekranda görüyorsa sorun etme ultrasonu tam anlayamadım ama iki tane hafta bilgisi var

Oh maşallah canım maşallah başlarda öyle olıyo heralde her gittiğinde birkaç gün oynuyor hadi bakalım ya erkek mi çıkacak ne zaman belli olurmuş merkeze gitmeye devam mı edicen fitile devam mı
cnm misafirim coktu bu ara giremioyorum buraya yani kafadan atti erkek diyim hadi dedi hani daha gozukmez anlamnda bu ay sonu gidicem bi daha belki belli olur merkezin beni birakmaya niyeti yok saglik ocagindaki asilarima bile karisio ben demeden asi yaptirma diyo habire 2 haftada bir randevu veriyo yani isleyis bi sekilde gidiyorum bakalim her ay 300 lira veriyorum 2 muayaneye o kadar cok risklerden bahsetti ki kendileri devamli gitmemi istio birakamio insan bakalm ne olcak ya fitile devam artik skldm fitilden hele akintisindan artik yani illllah geldi gunde 3 kere 7.aya kadar kullnicakmsm

Yani anlamyorumcanım çoğu merkez zaten bakamıyo bile hastaya devam etmiyor yoğunluktan onlar napıcak bende dahil bugün kendi doktoruma gittim merkeze değil herşey yolunda dedi şükür testlerim iyi çıktı fitili günde 1 e düşürdü 3 tane 200 mg vajina florasını mahveder dedi ki zaten bnm merkez 3. Ayda kesiyormuş bakalım artık hayırlısı olsun bizim için bende gitmeyecem merkeze zaten son kez çağırmıştı onada gitmiyorum

Riskler neymiş canım ben internettende araştırdım biraz tüp bebekle hamile kalsanda süreç aynı ilerliyormuş

iste senin zatem bakmio benimkiler baktigi icin riske atamiyorum

Arkadaşlar merhaba bugün Transferin 5.gunu hiçbir belirti yok yada bir belirti aramalı mıyım onu da bilmiyorum 1tane 5.gun embriyosu

Arkadaşlar merhaba bugün Transferin 5.gunu hiçbir belirti yok yada bir belirti aramalı mıyım onu da bilmiyorum 1tane 5.gun embriyosu
Transferin hayırlı olsun inşallah pozitif alırsın, henüz tedaviye bile başlamadım daha 1 haftam var fakat Allah nasip ederse transfer sürecinde elimden geldiği kadar kendimi dinlememeye çalışacağım birebir şahit olduğum tanıdığım kişiler var hiç belirtisi olmayıp pozitif gören. O yüzden kendini dinleme lütfen bu sana stres yaptırır sürecini olumsuz etkiler. İllede belirti olacak diye bir kanun yok çünkü

Canım transferin hayırlı olsun benimde hiç bir belirtim olmadı mesela herkeste olan göğüs hassasiyeti bende hala yok pozitifi gördükten sonra bi kaç şey yaşadım o kadar

Aynen canım çok haklısın kendimi dinlememeye çalışıyorum inş güzel sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…