Tamamda baska ultrason yapmicak ki bugun kana bakti sadece haftaya cumartesi tramsfer dedi. Bide normalde yumurta catladiktan sonra 5 gun sonra olmasi lazim transferin. Bugun yumurtam catladi agridi baya. Yani cuma tramsfer olmasi lazmdi bence anlamadm cumartesi dediler kafam cok karisik
Tamamda baska ultrason yapmicak ki bugun kana bakti sadece haftaya cumartesi tramsfer dedi. Bide normalde yumurta catladiktan sonra 5 gun sonra olmasi lazim transferin. Bugun yumurtam catladi agridi baya. Yani cuma tramsfer olmasi lazmdi bence anlamadm cumartesi dediler kafam cok karisik
Transferi hazirlaniyorum canimBen transferden 6 gün önce girdim en son Ultrasona. Transferden bir gün önce kan tahlili istedi. Transfer günü de zaten doktor gelmeden hep sıkışık durumuna hemde rahmin kalınlığına bakıyor hemşire. Herşey hazırsa öyle geliyor doktor transfere.
Evet evet kesinlikle haklısın bende şu rubella testinin sonucunu bekliyorum hala çıkmadı rüyalarıma giriyor İnan şu zamanları sağlıkla bi atlatsak inşallahhayirlisi olsum cnm korkmamak bizim icin elde dgil bnce ne bilim hep kotu dusunup kendimi korkutuyorum sabah bulantilarim hala drvam ama acaba psikolojik mi diyorum ne bilim ya valla zor ama en heyecanli yolculuk..
bugun dinledim kalbini sukurEvet evet kesinlikle haklısın bende şu rubella testinin sonucunu bekliyorum hala çıkmadı rüyalarıma giriyor İnan şu zamanları sağlıkla bi atlatsak inşallah
Canım daha yeni mi duydun kalbinibugun dinledim kalbini sukurama anlamadigim 11 haftayim normalde ama yine 10+5 gozuktu ultrasonda yani once ilerde gizukuyodu simdi tam olmasi zamanda gozukuyo tahmin istedim daha erken dedi delirtio bu doktor beni ama dedi tahminde bulunayim erkek dedi guldu oylesine kafadan atiyorum tutarsa tuttu dersiniz dio ama ben pipi gordum gibi
Canım nasılsın mide bulantilarin geçti mi birazBen transferden 6 gün önce girdim en son Ultrasona. Transferden bir gün önce kan tahlili istedi. Transfer günü de zaten doktor gelmeden hep sıkışık durumuna hemde rahmin kalınlığına bakıyor hemşire. Herşey hazırsa öyle geliyor doktor transfere.
aynen bana ilk defa dinlettiler kalbi merkezim biraz isleyisi farkliCanım daha yeni mi duydun kalbinibenimde gecen defa iki gün geride çıktı normalde hep önde gelirdi önce biraz korktum ama ilk haftalarda normal galiba
Oh maşallah canım maşallah başlarda öyle olıyo heralde her gittiğinde birkaç gün oynuyor hadi bakalım ya erkek mi çıkacak ne zaman belli olurmuş merkeze gitmeye devam mı edicen fitile devam mıbugun dinledim kalbini sukurama anlamadigim 11 haftayim normalde ama yine 10+5 gozuktu ultrasonda yani once ilerde gizukuyodu simdi tam olmasi zamanda gozukuyo tahmin istedim daha erken dedi delirtio bu doktor beni ama dedi tahminde bulunayim erkek dedi guldu oylesine kafadan atiyorum tutarsa tuttu dersiniz dio ama ben pipi gordum gibi
C
Canım nasılsın mide bulantilarin geçti mi biraz
evet yaptırdımMerhaba,bu testler benden de istenildi.Siz yaptırdınız mı acaba?
Ben de yaptırdım geçen hafta,sonuçlarım bugün çıktı. Ama nasıl yorumlanır bilmiyorum,bir sorun görün görünmüyor gibi. Bu değerlerin hangisi yüksek olduğunda bir soruna işaret eder sizin bir fikriniz var mı?evet yaptırdım
Canım çıkmadı mı sonucun daha çok şükür negatif çıktı benim kızamıkçıkta önceden geçirmişsin bağışıklığın var dedi haftaya cumartesi kontrolüm var 11+2oluyorum gittiğimizdeEvet evet kesinlikle haklısın bende şu rubella testinin sonucunu bekliyorum hala çıkmadı rüyalarıma giriyor İnan şu zamanları sağlıkla bi atlatsak inşallah
Çıktı canım benmde şükür temiz bende yarın gidicem 10. Hafta oluyo tam sana cinsiyette söyler belki gittiğindeCanım çıkmadı mı sonucun daha çok şükür negatif çıktı benim kızamıkçıkta önceden geçirmişsin bağışıklığın var dedi haftaya cumartesi kontrolüm var 11+2oluyorum gittiğimizde
Kısmet bakalım iş yerinde arkadaş gitmiş 11+3de bugün belli olmamışÇıktı canım benmde şükür temiz bende yarın gidicem 10. Hafta oluyo tam sana cinsiyette söyler belki gittiğinde
He bende artık az kaldı diyordum cinsiyete demek daha bekliycezKısmet bakalım iş yerinde arkadaş gitmiş 11+3de bugün belli olmamış
Belli olmaz canım belki bizimkiler erkenci olurHe bende artık az kaldı diyordum cinsiyete demek daha bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?