ay korkuoyorum ya sislik gibi de oluyo ara ara buyuyo rahim genislio diyolar ama 10+3 deyim bendeVar canım var aynı şekil yorulunca olıyo hafif hafif 9. Haftadayım sen kaçsın dinlen normal ben sordum olabilir dedi hemşire
Sor canım doktoruna için rahatlar sivilce olmadı pek bende illa vücut değişiyor işte zaman geçtikçe herşey oluyo şükür :)sivilce sorunumda cok ya progestan mi yapio acaba
sivilce sorunumda cok ya progestan mi yapio acaba
sorununuz neydi -?tedaviye yeni baslayanlarin Rabbim yardimcisi olur insallah biz burda sukur ki pozitif cok gorduk insallah yenileri eklenir rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ama sanmayin tedaviden snra hamile kalsaniz rahatlioyosnz bn kafayi yemek uzereyim evde ultrason cihazi istiyorum resmn daha yeni hissetmedikce insan tedirgin oluyo ama tatli telaslae bnlar rabbim ne demisse o ondan ötesi yok
hayırlı olsun inşallahtedaviye yeni baslayanlarin Rabbim yardimcisi olur insallah biz burda sukur ki pozitif cok gorduk insallah yenileri eklenir rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ama sanmayin tedaviden snra hamile kalsaniz rahatlioyosnz bn kafayi yemek uzereyim evde ultrason cihazi istiyorum resmn daha yeni hissetmedikce insan tedirgin oluyo ama tatli telaslae bnlar rabbim ne demisse o ondan ötesi yok
ya hani cinsiyetten mi acaba desem bi bakarim cinsiyeti ogrenincevalla canim bende de sivilce var. Hic sivilce falan cikmazdi normalde birden basladi
Doktora sordum hormonlardan normal dedi
esimde sperm dusuklugu sebepsizsorununuz neydi -?
benimde eşimde sperm düşüklüğü ve morfoloji sorunu varesimde sperm dusuklugu sebepsiz
Canım senin kontrolün vardı nasıl geçti cinsiyetle ilgili bişey var mıya hani cinsiyetten mi acaba desem bi bakarim cinsiyeti ogrenince
cnm esimin js saati uymuyodu diye pazartesiye aldim hemde tam 11.hafta olmak istedim oyle gideyim die 11+1 olucak pazartesi bu arada mide bulantilarin ne durumda olmayinca ben yine korkuyorum yaCanım senin kontrolün vardı nasıl geçti cinsiyetle ilgili bişey var mı
Korkma canım ne güzel sorunsuz geçiriyorsun bende Halime şükrediyorum hergün istifra eden arkadaşlar var ama sabah bulantıları devam yemek yiyemiyorum pek zorla yani bende gidicem pazartesi veya salı sonuçlar ne zaman çıkarsa artıkcnm esimin js saati uymuyodu diye pazartesiye aldim hemde tam 11.hafta olmak istedim oyle gideyim die 11+1 olucak pazartesi bu arada mide bulantilarin ne durumda olmayinca ben yine korkuyorum ya
hayirlisi olsum cnm korkmamak bizim icin elde dgil bnce ne bilim hep kotu dusunup kendimi korkutuyorum sabah bulantilarim hala drvam ama acaba psikolojik mi diyorum ne bilim ya valla zor ama en heyecanli yolculuk..Korkma canım ne güzel sorunsuz geçiriyorsun bende Halime şükrediyorum hergün istifra eden arkadaşlar var ama sabah bulantıları devam yemek yiyemiyorum pek zorla yani bende gidicem pazartesi veya salı sonuçlar ne zaman çıkarsa artık
Ayni soruyu bende soruyorum korkuyoru.. cuma gunu 10.du rahim taaa cumartesiymis transfer yani tam 7 gun gecmis olacak son olculen tarihe gore. Sizce fazla kalinlasmasi kotumu zarari olurmu@shemsim nasılsın bidahaki kontrol nezaman? Ya benim rahim kalınlığı 11 ölçüldü ve transfer cumartesi fazla kalinlașmasindan korkuyorum. Transfere kadar sadece progesteron hormonun bakmam istendi sonucu cuma günü istediler
Ayni soruyu bende soruyorum korkuyoru.. cuma gunu 10.du rahim taaa cumartesiymis transfer yani tam 7 gun gecmis olacak son olculen tarihe gore. Sizce fazla kalinlasmasi kotumu zarari olurmu
Tamamda baska ultrason yapmicak ki bugun kana bakti sadece haftaya cumartesi tramsfer dedi. Bide normalde yumurta catladiktan sonra 5 gun sonra olmasi lazim transferin. Bugun yumurtam catladi agridi baya. Yani cuma tramsfer olmasi lazmdi bence anlamadm cumartesi dediler kafam cok karisikMerhaba. Korkma inşallah güzel geçer benim de transfere 6 gün vardı daha çok kalınlaşmasindan korktum. Ama doktor öyle durumlarda zaten transfer iptal olur. İçin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?