Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Prulutex iğne kullanan var mi aranızda göbekten yapıyorum ben progestan igneymis bu amaaa felaket aciyor yaa elimi bile değemiyorum göbeğime birde ne kadar çok var içinde hepsini yapacaksın dediler umarım yanlış bir yere yapmıyorum dur

merhaba nasılsınız ?
Ben geçen aylarda yazmıştım size çok umutsuz bir şekilde bekliyordum tedavime ocak ayında başlıycağımı söylemiştim
Ocak ayı oldu ben tedavime başladım yumurta toplama ve transfer günüm daha belli değil ilaç kullanıyorum iğne verdiler İnşallah benim gibi umutsuz olan varsa Allah herkese nasip etsin :) Yadee

tedaviye yeni baslayanlarin Rabbim yardimcisi olur insallah biz burda sukur ki pozitif cok gorduk insallah yenileri eklenir rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ama sanmayin tedaviden snra hamile kalsaniz rahatlioyosnz bn kafayi yemek uzereyim evde ultrason cihazi istiyorum resmn daha yeni hissetmedikce insan tedirgin oluyo ama tatli telaslae bnlar rabbim ne demisse o ondan ötesi yok

sorununuz neydi -?

hayırlı olsun inşallah

Arkadaşlar benim durumumu az çok biliyorsunuz benm merak ettiğim ilaçla düşük yaptım ya o sırada bı hafta falan kanama oldu o regl kanaması sayılmıyor demişti doktor peki başına gelen var mı ben ne zaman regl olurum

Canım senin kontrolün vardı nasıl geçti cinsiyetle ilgili bişey var mı
cnm esimin js saati uymuyodu diye pazartesiye aldim hemde tam 11.hafta olmak istedim oyle gideyim die 11+1 olucak pazartesi bu arada mide bulantilarin ne durumda olmayinca ben yine korkuyorum ya

cnm esimin js saati uymuyodu diye pazartesiye aldim hemde tam 11.hafta olmak istedim oyle gideyim die 11+1 olucak pazartesi bu arada mide bulantilarin ne durumda olmayinca ben yine korkuyorum ya
Korkma canım ne güzel sorunsuz geçiriyorsun bende Halime şükrediyorum hergün istifra eden arkadaşlar var ama sabah bulantıları devam yemek yiyemiyorum pek zorla yani bende gidicem pazartesi veya salı sonuçlar ne zaman çıkarsa artık

hayirlisi olsum cnm korkmamak bizim icin elde dgil bnce ne bilim hep kotu dusunup kendimi korkutuyorum sabah bulantilarim hala drvam ama acaba psikolojik mi diyorum ne bilim ya valla zor ama en heyecanli yolculuk..

Ayni soruyu bende soruyorum korkuyoru.. cuma gunu 10.du rahim taaa cumartesiymis transfer yani tam 7 gun gecmis olacak son olculen tarihe gore. Sizce fazla kalinlasmasi kotumu zarari olurmu

Ayni soruyu bende soruyorum korkuyoru.. cuma gunu 10.du rahim taaa cumartesiymis transfer yani tam 7 gun gecmis olacak son olculen tarihe gore. Sizce fazla kalinlasmasi kotumu zarari olurmu

Merhaba. Korkma inşallah güzel geçer benim de transfere 6 gün vardı daha çok kalınlaşmasindan korktum. Ama doktor öyle durumlarda zaten transfer iptal olur. İçin rahat olsun

Merhaba. Korkma inşallah güzel geçer benim de transfere 6 gün vardı daha çok kalınlaşmasindan korktum. Ama doktor öyle durumlarda zaten transfer iptal olur. İçin rahat olsun
Tamamda baska ultrason yapmicak ki bugun kana bakti sadece haftaya cumartesi tramsfer dedi. Bide normalde yumurta catladiktan sonra 5 gun sonra olmasi lazim transferin. Bugun yumurtam catladi agridi baya. Yani cuma tramsfer olmasi lazmdi bence anlamadm cumartesi dediler kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…