Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Nesquik canım

Nesquik9 du sanırım

Benim hiç belirtim olmadı 9. Güne kadar hiç belirtisi olmayanda var takma hiç sakin sakin güzel olcak inşallah

Çok iyi düşünmüşsünüz..Ben size bir şey soracağım benim de üç tane dondurulmuşum var ama aynı tüpte dondurmuslar.Sizin de öylemi yoksa ayrı ayrı mı

Peki çözülünce tekrar donabilecek mi diğerleri kafam karıştı ya..Bu arada size de çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım ben doktora sordum tekrar dondurmayi tavsiye etmiyor zaten 3 tanesi de cozulunce hepsi kalmayabilir bozulan olabilir dedi. Hepsi çözülür ve iyi kalite çıkarsa kalan imha edilir..

Evet canım ben de o merkezdeyim .. kendisi bana da umut oldu sağolsun inşallah senin için de ilk seferde hayırlısıyla olur:)

Ne zormuş bunca zaman beta artsın diye bekledik şimdi ben sifirlansin diye bekliyorum düşük kanamam bitti beta bugün hala 11 çıktı bı hafta sonra tekrar bakicaz. Uff gerçekten çok zor

Benim benim o valla ben dondurulmuslari pespese koydurdum evet dogru hatirladiniz. Eylul negatif ekim kimyasaldi..1 aralikta olan transferim tuttu su an 8 haftalik kizlar darisi herkesin basina dualarimdasiniz

Kuzum ne sacma bi aciklama..memorial da haftanin 7 gunu islem var..pazar c tesi her gun ordalar ekip isi sonucta bu..insallah sana guzel sonuclar getirir yeni merkez eger Allah nasip ettiyse, teknik ile ilgili sorun yasamayacagin bir yer tabi once Allah ol diyecek orasi ayri.

Kizlar banada bir tahminde bulunabilir misiniz 8 haftalik

Eklentiler

• Snapchat-193740133.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…