Arkadaşlar merak ettiğim birşey var.Bel ve göğüs ağrısı hissedenler nasıl bir ağrı bu yani hafif mi çok dikkat verince mi hissediliyor yoksa bariz ağrımı var? Yada göğüse bastırıncamı ağrı oluyor sadece? Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatabilir mi
Aaa öyle mi oluyomus ki acaba bnde hatırlatiyim kan sulandirici iğneyi transfer gunu
Henüz bir şey hissetmiyorum. Başlayan baş ağrısı dışındamerak ediyorum çok yarın 7. Gün
İnşallah rabbim o günleri göstersin cnmBen 2 adet idrar testi aldım eşimin haberi olmadan yapacam ve eğer çıkarsa eşime sürpriz yapmak istiyorum. Hep içimde kalmıştır
Güzel haberlerini bizde bekliyoruz. Benim de kan testi günüm 4 kasım pazartesi bende pazar sabahı idrar testi yapmayı planlıyorum ve insalah herkesin dileği kabul olur. Allahım hepimize yardım etsin inşallahBen 2 adet idrar testi aldım eşimin haberi olmadan yapacam ve eğer çıkarsa eşime sürpriz yapmak istiyorum. Hep içimde kalmıştır
Ay valla transfer öncesi kafa dağıtalıım dedik eşimle kaçtık bi kaç günAy kız ne tatili bebiş için uğraşıyoruz burda
Benim ki niye erken olacak yahalbuki aynı gün ilaçlara başladık seninle ve chagiless
sagil canim ins. yaşım 35 pko var. 1 düşük 1 dış gebelik var.Hayırlı olsun transferin inşallah bu son olur.
Hiç hamile kaldın mı? Sorun neydi? Yaşın kaç?
amin canin benin insAmin inşallah sımsıkı tutunurlar sana
Yadee canım hayırlı olsun ve diğer transferi belli olan arkadaslar inşallah bebişlerinizi de alır gelirsiniz
İnşallah rabbim o günleri göstersin cnm❤❤
Güzel haberlerini bizde bekliyoruz. Benim de kan testi günüm 4 kasım pazartesi bende pazar sabahı idrar testi yapmayı planlıyorum ve insalah herkesin dileği kabul olur. Allahım hepimize yardım etsin inşallah
Ay valla transfer öncesi kafa dağıtalıım dedik eşimle kaçtık bi kaç gündönünce uğrasmaya devam inşallah Allah pozitifleri nasip etsin bu zamanları gülerek hatırlayalm senin net tarih ne zaman ben bugün 4 estrofeme başladım o jele falan basladn mı sen
Bana o zaman hamilelik elde edersek başlarız dedi ben kızlara soylerim yine klinikteki bakalım nolck haftayaYani söylemekte fayda var tabi doktorun kararı da farklı olabilir sonuçta her protokol farklı uygulanıyor kişiye göre. Mesela bugün benimle aynı günde kontrole gelen bir bayan vardı onun da 5.gün embriyo ve adetin 13.günü transfer tarihi perşembe benim cumartesi oldu?!
Bana o zaman hamilelik elde edersek başlarız dedi ben kızlara soylerim yine klinikteki bakalım nolck haftaya
sagil canim ins. yaşım 35 pko var. 1 düşük 1 dış gebelik var.
Çok ara değil de işte stresi öyle ama bu topic uğurlu gelsin İnş herkeseBakalım cnm. Gün yaklaştıkça farkına varıyorum 2 buçuk sene ara verdikten sonra tekrar bu süreçleri yaşamak çok stresli ve heyecan verici
amin canim ins. hepimiz kavusuruzInsallah sende bugünkü transferin ile bebeğine kavuşursun..
Kızlar kan sonucum
6. Gün 16
8. gün 51 (pembe akıntım oldu kahveye döndü gitti)
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı❤❤
Bugün arayacaklar kese için gün vermeye
Darısı siz bekleyen arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?