aynen bnde oldumu daha iyi diyorum ama o cikarma o kadsr kotu ki hic omrumde yasamadigim jadar kotu ama ona bile seviniosn iyi diosnGerçekten öyle bende aynıyım daha hiç ev süpürmedim yani kalbi duyana kadar rahat değilim ama bu ara işte etkiledi beni sabah halsizlik bulantı ama olsun diyorum daha iyi :)
Amin arkadasim sagolMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagol , evet yorucu bir durum maddi ve manevi olarak, umarim seninde yuzun gulsun .Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin eminim ki hem maddi hem manevi olarak yorulmuşsunuzdur Allah inş bu güzel haberi kucağınıza almayı da nasip eder
Bizlere de dua edin benim de ikinci denemem çikolata kistim var ilk tüp bebek denemem de yumurtalarım kalitesiz çıktı bu ikinci denemem embriyom 3.gün embriyosu ama ikinci kalite inş olur bu sefer
Daha önce iki gebeliğim var ama devam etmedi maalesef
Transfer edilen 1.kaliteydiSiz hamilesiniz galiba ikinci kalite embriyolar ile mi hamile mi kaldınız ?
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2 tane 2.kalite embriyom var transfer olmadım daha bakalım ne olacakTransfer edilen 1.kaliteydi
Amin insALLAH .Rabbim size de nasip etsin. Zatn iyi olmasalar doktor yapmazdi.umutlu olun RABBIM nasip edicek sizede inaniyorum.Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2 tane 2.kalite embriyom var transfer olmadım daha bakalım ne olacak
Amin inş çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için Allah size de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinAmin insALLAH .Rabbim size de nasip etsin. Zatn iyi olmasalar doktor yapmazdi.umutlu olun RABBIM nasip edicek sizede inaniyorum.
Canım emriyonun kalitesine takılma benim 5bb tuttu şuan burdaki topikleri oku demek istediğimi anlarsın:) en iyi kalite tutmayıp orta kalite ile ben gibi tutan varAllah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2 tane 2.kalite embriyom var transfer olmadım daha bakalım ne olacak
Eminim kötüdür ama biz herşeye razıyız :)aynen bnde oldumu daha iyi diyorum ama o cikarma o kadsr kotu ki hic omrumde yasamadigim jadar kotu ama ona bile seviniosn iyi diosn
Hayır 5 .gün embriyosu cnm Ama orta kaliteCanım 4ab ne oluyor 4.gün embriyosu mu acaba
Anladim canim tesekkurlerHayır 5 .gün embriyosu cnm Ama orta kalite
Amin INŞALLAHAmin inş çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için Allah size de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Canım naçizane bişey söylemek istiyorum yanlış anlama ama lütfen belki bu cihazın bir zarari yoktur ama bence alma Rabbime tevekkül et sen elinden geleni yaptın ve elhamdülillah da oldu sadece dua et bundan sonra herşeyin olumlu gitmesi için boşver bu aleti rabbim nasip edecekse her şekilde nasip eder etmeyecekse napsak neetsek olmaz inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hiç olumsuzu düşünme inş bende güzel haber alırım Transfer aşamasındayımvalla bn bundan alicam gibi gorunuyo byle kafayi yemekten iydiir cok fazla takiyorum evet kotu ama elimde degil doktora sorucam zararli mi diye zaten saglik ocagindada bunu kullaniyorlar
canım benim ilk transferimde 1. kalite 5. gün embriyosuydu ama kimyasal oldu doktor muhtemelen embriyoda sıkıntı vardı dedi dışardan görünüşü 1. kalite ama bilemiyosun içini ancak genetik taramayla falan o yüzden hiç takılmaAllah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2 tane 2.kalite embriyom var transfer olmadım daha bakalım ne olacak
insallah alirsin ya diyorum ya kolay hamile kalmadigimjz icin bi de ugrasacak hicbiseyim olmadigi icin gece gunduz dusunuyorum bi belirti ariyorum bi kipirdama ariyorum transfer oldugumda bile daha rahattim cok dua ediyorum hatta bekleyen herkese ediyorum ama iste cokta korkuyorum doktorumla konjsucam zten psikolojim bozuldu rsmenCanım naçizane bişey söylemek istiyorum yanlış anlama ama lütfen belki bu cihazın bir zarari yoktur ama bence alma Rabbime tevekkül et sen elinden geleni yaptın ve elhamdülillah da oldu sadece dua et bundan sonra herşeyin olumlu gitmesi için boşver bu aleti rabbim nasip edecekse her şekilde nasip eder etmeyecekse napsak neetsek olmaz inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hiç olumsuzu düşünme inş bende güzel haber alırım Transfer aşamasındayım
Tesekkur ederim evet bilemiyoruz maalesefcanım benim ilk transferimde 1. kalite 5. gün embriyosuydu ama kimyasal oldu doktor muhtemelen embriyoda sıkıntı vardı dedi dışardan görünüşü 1. kalite ama bilemiyosun içini ancak genetik taramayla falan o yüzden hiç takılma
Bence bunu pek önemsemeyim.benim daha önceki transferlerimde hep 1. Kalite transfer oluyordu malesef sonuç ya kimyasal gebelik ya negatif. Bu sefer orta kaliteli transfer ettiler çok şükür pozitif oldu. Allah nasip edecekse kalitesinin pek bir önemi yok böyle şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayınTesekkur ederim evet bilemiyoruz maalesef
Ama iste canimi sikan hep 1.kalite olan embriyolarin tutunmasi daha fazla deniliyor ya o yyuzden
Aaa oyle mi hayirli olsun tesekkur ederim onemsemek istemiyorum evet olacağı varsa olur tabiki her şey AllahtanBence bunu pek önemsemeyim.benim daha önceki transferlerimde hep 1. Kalite transfer oluyordu malesef sonuç ya kimyasal gebelik ya negatif. Bu sefer orta kaliteli transfer ettiler çok şükür pozitif oldu. Allah nasip edecekse kalitesinin pek bir önemi yok böyle şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?