Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Gerçekten öyle bende aynıyım daha hiç ev süpürmedim yani kalbi duyana kadar rahat değilim ama bu ara işte etkiledi beni sabah halsizlik bulantı ama olsun diyorum daha iyi :)
aynen bnde oldumu daha iyi diyorum ama o cikarma o kadsr kotu ki hic omrumde yasamadigim jadar kotu ama ona bile seviniosn iyi diosn

Sagol , evet yorucu bir durum maddi ve manevi olarak, umarim seninde yuzun gulsun .

19 aralık 3. gun dondurulmuş embriyo transfer olmuştum.bugun dayanamayıp idrar testi yaptım net tek çizgi...forumlardan takip ettiğim kadarıyla 5.günden sonra silikte olsa idrarda belli olmaya başlıyor...

valla bn bundan alicam gibi gorunuyo byle kafayi yemekten iydiir cok fazla takiyorum evet kotu ama elimde degil doktora sorucam zararli mi diye zaten saglik ocagindada bunu kullaniyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20191225-222818_Samsung Internet.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 27
valla bn bundan alicam gibi gorunuyo byle kafayi yemekten iydiir cok fazla takiyorum evet kotu ama elimde degil doktora sorucam zararli mi diye zaten saglik ocagindada bunu kullaniyorlar
Canım naçizane bişey söylemek istiyorum yanlış anlama ama lütfen belki bu cihazın bir zarari yoktur ama bence alma Rabbime tevekkül et sen elinden geleni yaptın ve elhamdülillah da oldu sadece dua et bundan sonra herşeyin olumlu gitmesi için boşver bu aleti rabbim nasip edecekse her şekilde nasip eder etmeyecekse napsak neetsek olmaz inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hiç olumsuzu düşünme inş bende güzel haber alırım Transfer aşamasındayım

Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2 tane 2.kalite embriyom var transfer olmadım daha bakalım ne olacak
canım benim ilk transferimde 1. kalite 5. gün embriyosuydu ama kimyasal oldu doktor muhtemelen embriyoda sıkıntı vardı dedi dışardan görünüşü 1. kalite ama bilemiyosun içini ancak genetik taramayla falan o yüzden hiç takılma

insallah alirsin ya diyorum ya kolay hamile kalmadigimjz icin bi de ugrasacak hicbiseyim olmadigi icin gece gunduz dusunuyorum bi belirti ariyorum bi kipirdama ariyorum transfer oldugumda bile daha rahattim cok dua ediyorum hatta bekleyen herkese ediyorum ama iste cokta korkuyorum doktorumla konjsucam zten psikolojim bozuldu rsmen

Tesekkur ederim evet bilemiyoruz maalesef
Ama iste canimi sikan hep 1.kalite olan embriyolarin tutunmasi daha fazla deniliyor ya o yyuzden

Tesekkur ederim evet bilemiyoruz maalesef
Ama iste canimi sikan hep 1.kalite olan embriyolarin tutunmasi daha fazla deniliyor ya o yyuzden
Bence bunu pek önemsemeyim.benim daha önceki transferlerimde hep 1. Kalite transfer oluyordu malesef sonuç ya kimyasal gebelik ya negatif. Bu sefer orta kaliteli transfer ettiler çok şükür pozitif oldu. Allah nasip edecekse kalitesinin pek bir önemi yok böyle şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayın

Aaa oyle mi hayirli olsun tesekkur ederim onemsemek istemiyorum evet olacağı varsa olur tabiki her şey Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…