Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bilmiyorum ki canım bir sor istersen verse iyi olurdu estrofem kullanırken kan sulandırıcı kullanmakta lazımmış galiba
Dr lardaki egoyu bilirsin heleki devlet hastenesiyse . Nasıl söylicem bilmiyorum ne zararı olucak ki aspirin içsem birçok kullanan kişi var . Dr a sormadan içme diceksiniz biliyorum ama bilemiyorum

Dr lardaki egoyu bilirsin heleki devlet hastenesiyse . Nasıl söylicem bilmiyorum ne zararı olucak ki aspirin içsem birçok kullanan kişi var . Dr a sormadan içme diceksiniz biliyorum ama bilemiyorum
Canım haklısın bazı doktorlar öyle bende devlet hastanesine gidiyorum tıp fakültesi ama doktorum sağolsun iyi devlet hastanesi olmasına rağmen ne zaman Whatsapp tan yazsam cevap veriyor

ya kizlar 8+3 deyim zaten cok aman aman belirtim olmuyodu mide bulantilarimda kesildi iyice tedirgi oluyom ya rahat geciirosn diolar dmekki ama yinede bi belirti istio insan

ya kizlar 8+3 deyim zaten cok aman aman belirtim olmuyodu mide bulantilarimda kesildi iyice tedirgi oluyom ya rahat geciirosn diolar dmekki ama yinede bi belirti istio insan
benim de hic belirtim yok. ne mide bulantisi ne kokularda hassasiyet hic bisey yok. istahim acik sadece. herkes de belirti olmayabilirmis sanslisin diyorlar bana hatta. o yuzden kafaya takmamak lazim icimizi ferah tutalim

benim de hic belirtim yok. ne mide bulantisi ne kokularda hassasiyet hic bisey yok. istahim acik sadece. herkes de belirti olmayabilirmis sanslisin diyorlar bana hatta. o yuzden kafaya takmamak lazim icimizi ferah tutalim
ah keske takmasm valla ne zor ya

Merhaba hayırlı olsun yumurta donasyonu mu bir de nerede yaptırdınız
Slm canim tesekkur ederim. 2. Deneme donasyonda tup bebek denemesi 5. Denemede oldu cok sukur. Yasim dolayisi ile yumurta kalitem ve rezervim dusuk oldugu icin donasyona karar verdik. Baku de cok sukur yuzumuz guldu

Canım bende bu ara bi halsizlik var midem dönüyor sürekli ama istifra yok bi garibim yani

Slm canim tesekkur ederim. 2. Deneme donasyonda tup bebek denemesi 5. Denemede oldu cok sukur. Yasim dolayisi ile yumurta kalitem ve rezervim dusuk oldugu icin donasyona karar verdik. Baku de cok sukur yuzumuz guldu
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin eminim ki hem maddi hem manevi olarak yorulmuşsunuzdur Allah inş bu güzel haberi kucağınıza almayı da nasip eder
Bizlere de dua edin benim de ikinci denemem çikolata kistim var ilk tüp bebek denemem de yumurtalarım kalitesiz çıktı bu ikinci denemem embriyom 3.gün embriyosu ama ikinci kalite inş olur bu sefer
Daha önce iki gebeliğim var ama devam etmedi maalesef

Canım bende bu ara bi halsizlik var midem dönüyor sürekli ama istifra yok bi garibim yani
bnde yok ya biraz halsizlik var midem de biraz kaynio gibi ama psikolojikmen etkiliyorum kendimi dusununce midem bulanio ya normal hamile.kalabilsek hic bu kadar takmiycaz galiba etrafimda normal kazayla kalanlar var bakiyorum o kadar rahatlar ki yolculuklar is yapmalar beb dolmusa bile binesim gelmiyo her dk korku icindeyim surekli elim karnimda bisey hissedrr miyim acaba diye

Gerçekten öyle bende aynıyım daha hiç ev süpürmedim yani kalbi duyana kadar rahat değilim ama bu ara işte etkiledi beni sabah halsizlik bulantı ama olsun diyorum daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…