Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

idrarim transferdn bu yana koyuydy normaldir dedim ta ki bu sabah bobrek agrisindan kivranana kadar simdi acile gidicem malum polikinliklerde sira olmuyo acilden alirsa insallah tahlil vereyim kesin yine enfeksiyon var insallah bebegime bi zarari olmamistir

Canım Allah yardımcın olsun o ağrıyı bilirim bebeğini korusun Rabbim

Canım Allah yardımcın olsun o ağrıyı bilirim bebeğini korusun Rabbim
geldim tahlil verdim bakalm gelmisken aclik sekerime de baktirdim 77 cikti guzel dedi bakayi. sonuc ne cikcak tahlilde doktora sordum bisey olmamistir demi bebgime dedim kanama olmadigi derece korkma dedi

İki haftadır nasıl dayandığımı bı bilseniz inşallah hayırlısıyla güzel şeyler duyayım da beklerim
bende aynıydım Allah hayırlısını versin öğlen randevum vardı dün kanamam oldu sabahtan gitmek zorunda kaldım sağlıklı olsunlar da beklenir

Kızlar dondurulmus Tranfer için adet olmayı bekliyorum ama 4 gün geçti hiç bu şekilde olan var mı böyle olup tarlusal falan kullanıp adetini getiren oldu mu aranızda ilk âdetin 21.gununden beri Lucrin vuruyorum o etkiler mi adet düzenini çok üzülüyorum bian once adet olsam da başlasa transfer hazırlığı

Benimde 6 gün gecikmişti canım adet olmak için ilaç değilde hayıt tohumu kaynatıp içtim sabah akşam bir bardak o hemen getirdi adetimi birde çok güzel oldu ağrısız sancısız bende dondurulmuş yaptırcam pazartesi transferim

kizlar 6 haftalik ulrason resmiyle cinsiyet tahmini yapanlar varmis ramzi teorisi baya baya tutuyomus bi kac topikte 6 haftalik ultrason resmine gore direk tahmin edenler var

buna gore erkek gibi simdi erkek dogurmus bi arkadasimin 6 haftalik ultroson resmine baktim o da byle duruyo acaba dogru bi teorimi

Eklentiler

• images.jpeg-6.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 15769171536872189631682348773257.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…