Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Saģol lorikcim
Valla kisiye gore degisiyor ya sen merkez arastirip gorussen daha iyi olur cunku herkrsin tedavi sekilleri farkli olabiliyor.
Ama aşagi yukari 20 bini denemelerin 1 den fazla olursa bulur yani.
Tesekkur ederim cevap vrdigin icin banka mi soysak napsak tup bebek icin .anlasilan para biriktirmem lazim hic yemeden içmeden

Reactions: H M
Yok baskıliyor olmasi gerek işlemde aksilik olmasin.
Nasil gidiyor peki heycanlimisin?

Tesekkur ederim cevap vrdigin icin banka mi soysak napsak tup bebek icin .anlasilan para biriktirmem lazim hic yemeden içmeden
Valla sorma banada direk soyleseler yuh muh diyorum ama niyetini koyup tevekkul edince kapilar aciliyor bi sekilde..
Hrrsey nasip..
Sen bismillah de başla gerisi gelir bi sekilde Rabbime siğin. Rabbim muhtac etmesin nabicsksin iste umut boyle birsey

Dogru diyorsun mecburuz artik Takdiri ilahi gerisi

Yok baskıliyor olmasi gerek işlemde aksilik olmasin.
Nasil gidiyor peki heycanlimisin?
Canım valla bu sefer daha sakinim ama sinirlerim biraz daha bozuk öncekine göre. Benim üç yumurtam döllenmişti, ikisi çok iyi durumda üçüncü o kadar iyi durumda değil demişlerdi. O çok iyi durumdaki iki tanesi tutmadı. Kalitesi düşük embriyo dondurulmuştu, sanırım bu yüzden çok fazla umutlanamıyorum. Yine de denemek istedim. Olmazsa histerıskopi yapılacak ve sıfırdan başlanacak. Üçüncü gün. Yine de belirti arıyorum istemeden. Hiç belirti yok. Umutlanmamaya çalıyorum ama Allahtan umut kesilmez, O ol der olur. Senin transfer ne zaman olacak. Sende biraz ara verdin sanırım.

Benm ilki pozitif olduktan sors dustü düsecek diyene kadar aradan 1 bucuk ay gecti.
2 adet olup tekrar denicem şimdi iste Rabbim yolunda gotururse herseyi.
Nasip oldu bu aya insallah bakalim ben sicsk soğuk arasiyim. Ustume duseni yapip gerisi dua.
Dondurulmuş oldu ilkide ikincide oyle iste..
Bakalim bebislrr ne supriz yapicak bu sefer.

Kizlar Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin insallah bana da yardimci olur musunuz? Nerde ve ne kadara yaptirdiniz
Arkadaşım Allah senin de yardımcın olsun. Benden tavsiye iyi araştır. Birkaç çok iyi merkez belirle. Bikaç doktorla ön görüş. Doktora ve merkeze güvenmen çok önemli. Galiba en önemlisi Allah yardım etsin. Çünkü nerde yaptırırsan yaptır, Allah nasip etmeyince olmuyor. Seçim yaparken fiyata takılma, hepsi aşağı yukarı aynı sayılır

Canım düşük çok kötü bişey biliyorum, ben de yaşamıştım ama en azından rahminin tutma kapasitesi olduğunu anlamış oldun, ben niye tutmadı diye düşünmekten kafayı yiyecektim. Sonra nasip dedim peşini bıraktım. Senin de bu sefer yine tutar inşallah, bu sefer sağlıklı devam eder.

Cok tesekkur ederim cevabin icin ❤Allah nasip etmedi mi milyonlar da doksek olmaz ama iste vesile sadece

Her sey olabilir. Nabalim nasip der yine Allaha siğinirim elimden baska bisey gelmez.
Rabbim bizim icin ne iyi olacaksa onu nasip etsin.
Yani direk negatif almakta zor ama digeride zor. Hangisi kolay olacaksa onu nasip etsin Rabbim herkrse.. insallah guzel haberlerin olur olmasada yine guzel olacaģini dusun herkrs icin oyle.
Denicez elimzden geldigince durumlar elverdigince

Canım inşallah senin de benim de güzel haberlerimiz olur. Hayırlısını Allah bilir ama az çok birbirimizin yaşadıklarını biliyoruz. Ağır sınavlardan geçtik. Sınavımız bitmiştir inşallah, Allah muradımızı verir bize.

Aminnn insallah yaaa hersey guzel olucak :):)

Haftaya cuma gidicem nasipse canım inşallah ikisi sağlıkla devam etsin seni ne zaman çağırdı bizim satlar aynıydı galiba kaç hafta dedi sana
Sabah kanamam olunca kendi doktoruma gidemedim başka doktor vardı çok anlaşamadık karından baktı zaten haftaya perşembe tekrar gitcem

Kizlar Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin insallah bana da yardimci olur musunuz? Nerde ve ne kadara yaptirdiniz
3 kez devlet destekli hakda oluyor yaş sınırı oluyor bildiğim kadarıyla 40 altı galiba rapor çıkarttırıyorsunuz ilaçları devlet karşılıyor bazı özel hastanelerinde anlaşması oluyor o zaman 5 bin falan turuyor dondurulmuşlar hariç

Tesekkur ederiimmm

Canım benim yumurtalar kücüktü fazla büyümemişti pazartesi transfer olcam ben de

Reactions: H M
ben özelde mayıs ayında 7250 hastaneye vermiştik ilaçlar raporluydu tam ne kadar verdik hatırlamıyorum ama 1000-1500 falan tutmuş olabilir. 1500 lira olursa embriyo dondurma, 3250 de kasım ayında dondurulmuş transferi için verdik.Bazı klinikler pozitif sonrası kontroller içinde ücret alıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…