Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar bugün transferin 4.günü bende hiçbir değişiklik yok hal böyle olunca olumsuz düşünüyorum çok mu erken belirti olması için

Olsun canım kendini belli etsin daha iyi daha az strese girerim kalbi duyana kadar rahat yok çünkü bana :)
kalbe ne zaman gitceksin canım biz bugün 2 kese gördük ama biri baya küçüktü doktor devam etmeyebilir o belli olmaz dedi ama olsun şimdilik iki minnoşum var

Hanimlar birsey sorucam.
Benm 2nci transferim olucak ama her 2 transfer hazirliğindayken yumurtam olusuyor ve kontrolde 24mm gozukuyor sora catlamadan folukül kisti olarak kalip adetle gidiyor.
Gecen sol overimdaydi bu transferde sağ overimda.
Benm merak ettiğim ilaclarin baskiladiğini soyledi doktor yani yumurtlama gerceklesmiyor transfer asamasindayken. Normalde buyur caťlar.
Yani sizdede boyle oluyormu?
Transferden onceki kontrollerinizde folukül gozuktumu hic.bendemi oluyor sadece merak ettim:)

ben polikistik over hastasıyım transfer öncesi ilk muayenede yumurtalıklarımın ikiside büyüktü. sonrasında hiç bidaha bakmadı hoca. geçen kese görmeye gittiğimizde hala birsürü yumurta ve büyük yumurtalıklar görünüyordu.

Yok polikistikten degil bahsettigim canim cvbn icin tsk ederim. Normal yumurtlama icin olusan yumurtayi diyorum.
Yumurtalik baska yumurta bsska.
Bu yumurtlama icin olusan yumurtaydi.
Hani kadinlar yumurtlarlarya her ay. Onu diyorum transfere hazirlanirken yumurtlama herkrste duruyormu diyorum yani.
Ilaclar baskıliyor ya

kalbe ne zaman gitceksin canım biz bugün 2 kese gördük ama biri baya küçüktü doktor devam etmeyebilir o belli olmaz dedi ama olsun şimdilik iki minnoşum var
Haftaya cuma gidicem nasipse canım inşallah ikisi sağlıkla devam etsin seni ne zaman çağırdı bizim satlar aynıydı galiba kaç hafta dedi sana

Canım bende dondurulmuş transfer oldum sana yazmak istedim adetin 2.gün estrofemle başladık o gün sağda ve solda yumurtalar vardı günde 3 estrofem içtim 10 gün sonra rahım kalınlık baktırmak için gittiğimde her 2 yumurtalıkta yumurtalar yoktu yanı o ay yumurtlama olmadı .

Muayene ederken doktor bizzat her 2 ovary yumurta yok dediğini duymuştum rahım 11.8mm olmuştu bende o esnada dedim acaba yumurtalarım nerde :))))

Reactions: H M
Benmkiler buyuyor da ilaclar baskıladiği icin basit folükül kisti oluyor adetle gidiyor.
Bende merak ettm bitek bendemi oluyor diye tesekkur ederim.
Yani olağan dışi birsey olmasin diye ilaclarda basķiliyor demekki yumurtlamayi engelliyor.
Gecen soldaydi gitmisti o.
Smdi sağ tarafimda yumurta vardi.
Catlamicak adetle gidicek sanirim.
Insallah hayirlisi olur hrrkes icin.

Muayene ederken doktor bizzat her 2 ovary yumurta yok dediğini duymuştum rahım 11.8mm olmuştu bende o esnada dedim acaba yumurtalarım nerde :))))
Iste bende 2 transfere de hazirlanirken vardi :)
Yumurtlama akntim oldu ikisindede cok fazlaca cunku gittigimdede ultrasonda buyuduğu gozukuyordu.

Peki doktorun bunu ne dedi? Normalde yumurtlama olmamalı diye biliyorum
Yumurtlama gercekleşmiyor iste.
Yani yumurtam buyuyor sonra mesela normal standart 23 ise en son saglikli yumurtlama icin. Benmkiler 28mm ye kadar gidiyor sonrada gelismeden adetle gitti.
Normalde yumurtlamam olur ama transfer hszirliğinda baskılaniyor gercrklesmiyor.
Yani basit folukül kistiymiş doktor bi engel teskil etmez adetle atilir dedi.
Zaten ilki dusük oldu oda temizlendi doģal olarak.
Smdikidr negatif olursa adetle atilir.
Bi sorun olusturmuyormus.
Ilaclar sagliksiz hale getiriyor iste yumurtayi.
Normal sinirda catlamasini engelliyor.

O zaman sorun yok canım benim tamamen yumurtalarım yok olmuştu büyüme flan yok.
Bir sorun değilse merak etme canım

Kizlar Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin insallah bana da yardimci olur musunuz? Nerde ve ne kadara yaptirdiniz

Merhaba arkadaşım, ekim ayında görüşmüştük, hatırlarsan doktorumuz aynıydı. İki gün önce ikinci transferimi oldum. Transferden beş gün önce kontrole gittim ama yumurtayla ilgili hiç bişey söylemedi sadece transfere kadar ilişkiye devam edebilirsiniz dedi. Ben de o cümleyi normal yollarla da demeye devam edin belki öyle tutar diye algıladım. Estrofemi opudan önce de kullanmıştım o zaman da yumurta oluşmaması gerekirdi. İlaçların baskılaması aklıma yatmadı. Başka ilaçlar kullanıyor musun?

O zaman sorun yok canım benim tamamen yumurtalarım yok olmuştu büyüme flan yok.
Bir sorun değilse merak etme canım
Yapi meselesi demekki.
Rahim kalinliğim onceki seferden daha az gibi geldi bana ama doktor normal dedi.
Oncekinde 9.gun 12mm ydi.
Bunda 12.gun 7mm
20.gune kadar kalinlasir dedi doktor.
Muayene eden doktorda rahimin gorünüsü cok iyi dedi aşiri kalin olmasina gerek yok dedi.
Ben burda baska doktora gozukup istanbula gidiyorum tedaviye o yuzden.
Doktorlar sorun yok diyor ama tabi gecen daha kalindi bu ayda sanirim 9 10 mm olucak.

Evet hatirliyorum.
Estrofem coraspin prednol folik asit kullsniyorum.
Yok ya niye aklina yatmadiki.
Benm yumurtam buyusede yumurtlama olmuyor. Doktorun yapabilcegi birsey yok benm bunyem bu. Ilaclar bi sure sora etkili oluyor yumurtlamayi engellemek icin demekki.
Baska birsey kullsnmiyorum.. insallah hakkinda hayirlisi olur.
Basit folukül kistleri bi sorun teskil etmez zaten bunu her doktor soyler.
Insallah bu sefer tutar seninkide.

Kizlar Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin insallah bana da yardimci olur musunuz? Nerde ve ne kadara yaptirdiniz
Saģol lorikcim
Valla kisiye gore degisiyor ya sen merkez arastirip gorussen daha iyi olur cunku herkrsin tedavi sekilleri farkli olabiliyor.
Ama aşagi yukari 20 bini denemelerin 1 den fazla olursa bulur yani.

Yok düşününce söylediğimi geri alıyorum. Geçen sefer opudan önce beş gün estrofem içmiştim. Bu sefer iki hafta içtim. Demek ki estrofem baskılamış yumurta oluşumunu. Doktor söylemeyince hiç aklıma gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…