• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

erken gebelik testimi hayırı olsun canım inşallah devamı gelsin
Evet erkwn gebelik canim hemen ayni idrarla normal de yaptim
IMG-20191218-WA0003.jpg

Bende acaba erken ondan mı belirti yok diyorum bakalım inşallah güzel sonuçlanır transferden sonra hep dinlendin mi
Valla canim dun akzam cok sinirlenmistim yatarken kasigima bi agri girdi sanki beni uyarir gibi yattim uyudum sabah igne yaptirmaya gidince test aldim ilk idrar degildi genede yaptim baktim belirdi sasirdim bende . Surekli yatmadim canim yemek yemeye de ciktim alisverise de gittim evde gezindim de ama ev isi yapmadim agir seyler yapmadim

Valla canim dun akzam cok sinirlenmistim yatarken kasigima bi agri girdi sanki beni uyarir gibi yattim uyudum sabah igne yaptirmaya gidince test aldim ilk idrar degildi genede yaptim baktim belirdi sasirdim bende . Surekli yatmadim canim yemek yemeye de ciktim alisverise de gittim evde gezindim de ama ev isi yapmadim agir seyler yapmadim
Bende dinleniyorum canım ilk deneme mi senin

Eger rahim dinlendirmeden sonra transfer olmussa igne de yoksa pozitif benim de boyleydi hergun ust uste test yaptim cizgi dha belirtili oldu
Iste bugun daha 4 gun ya acaba diyorum . dondurulmus emriyoyo Igne olarak progesteron ve kan sulandirci var onlar etki edecegini dusunmuyorum

seninki şüphesiz pozitif tatlım merak etme sadece kan test gününü bekle erken yapma derim
artık idrarda pozitif gördükten sonra rahat rahat bekleyebilirsin tebrikler :KK200:
Ayyy insallah canim ya daha bugun transfer haric 4 gun o yuzden cumartesi 7 gun olacak o zaman vermeyi dusunuyorum dua edin😊

Anladım cumartesi kan verince tekrar pazartesi vereceksin 2 günlük artışlar takıp edilecek yanı 3 kere kan verilecek hayırlısı inşallah kat kat artar güzel hamilelik geçirirsin. Bu kadar erken test yapmakla cesaretlisin :)
Aslinda yapmak istemiyordum dun asiri sinirlendim kasigima siddetli bi agri girdi bide hic belirti yomtu zaten cikmasada erken oldugunu bile bile yaptim. Zaten bh kadar erken yapipta cikmasida ayri sok etti hemen normal de yaptim evde test birakmadi esimi isten cagirdim sende goruyon mu bi bak diye 😊

Back