Ya lutfen yapma zaten zor tutuyorum kendimiBen olsam bugün kan verirdim heralde canım
Canım benim ikinci çizgi var o yüzden dedim ama sen test günü yaptırmak istiyorsan bekleYa lutfen yapma zaten zor tutuyorum kendimi
Sen yaptirdin mi?Canım benim ikinci çizgi var o yüzden dedim ama sen test günü yaptırmak istiyorsan bekle
Yok canım benim transfer daha pazartesi günü oldu çok erken yaniSen yaptirdin mi?
Anldim canim insallah hersey guzel olurYok canım benim transfer daha pazartesi günü oldu çok erken yani
İnşallah Allahım nasip eder o güzel duyguyu bizlere deAnldim canim insallah hersey guzel olur
Ben de 5.gunde pozitif gordum onlarin etkisi yok ins hamilesinizIste bugun daha 4 gun ya acaba diyorum . dondurulmus emriyoyo Igne olarak progesteron ve kan sulandirci var onlar etki edecegini dusunmuyorum
Insallah canim umut oluyorsunuz cok sagolunBen de 5.gunde pozitif gordum onlarin etkisi yok ins hamilesiniz
Belirtileriniz var mıydıBen de 5.gunde pozitif gordum onlarin etkisi yok ins hamilesiniz
hatun ne alemdesn ben doya doya biseyler yemeyi ozledmO zaten der sana şu zaman bırak diye ben gidince sorucam buraya gelmiycem dicem o elbet bişey der
He seninki varlığını hissettiriyor :) bende bişey yok ara ara midem bi dönüyo o kadar yiyorum yani baya baya şimdilik :)hatun ne alemdesn ben doya doya biseyler yemeyi ozledmacayip midem kaynio surekli bi bulanti falan hic bisey yiyeysim gelmiyo krakerle yasiom sanki
masllah masallah bnde diodum oyle bi araHe seninki varlığını hissettiriyor :) bende bişey yok ara ara midem bi dönüyo o kadar yiyorum yani baya baya şimdilik :)
Olsun canım kendini belli etsin daha iyi daha az strese girerim kalbi duyana kadar rahat yok çünkü bana :)masllah masallah bnde diodum oyle bi ara
Kaçıncı gün embriyosuydu sizinBen de 5.gunde pozitif gordum onlarin etkisi yok ins hamilesiniz
Sık idrara cikiyordum ates basmasi vardiBelirtileriniz var mıydı
5.gunKaçıncı gün embriyosuydu sizin
Sonuc belli olana kadr girilmesi yasak zatn.ondan sonrasina doktor karar veriyor.benim doktorum 3 ay yasak dediMerhaba kızlar bugün transfer günüm belli oldu 23 Aralık yani pazartesi olcak inşallah progestan a başladm bugün yarında oksapar iğneye baslıycam 3 ay kullancakmısım ama benim aklıma bisey takıldı dr a sormayı da unuttum progestanı 2 tane olmak sartı ile günde 2 defa kullancam fitil olarak ama ilişkiye girilebilir mi onun hakkın da bisey demedi dr size ilişki yasakladımi drunuz
Teşekkürler cevabın icin canım ❤Sonuc belli olana kadr girilmesi yasak zatn.ondan sonrasina doktor karar veriyor.benim doktorum 3 ay yasak dedi
valla bi bulantim oluyo seviniom olmuyo uzuluom acim bisey yiyemiom die stres yapiodm simdi bugun iyiyim nie iyiyim die stres yapiyorum vallaha kafayi yiycemOlsun canım kendini belli etsin daha iyi daha az strese girerim kalbi duyana kadar rahat yok çünkü bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?