- 25 Kasım 2019
- 119
- 154
- 18
- 41
Vajinal jel progynova ve iğne canmIlac olarak ne kullanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal jel progynova ve iğne canmIlac olarak ne kullanıyorsun
Insallah canım benim rabbim o korkuyu kimseye yasatmasin.Geçmiş olsun cnm inşallah bir daha olmaz
banada hoca rapor yazdı. keselerde sıkıntı yok.kanama noktası yok dedi. dinlenmen lazım. pazartesi tekrar gel bakalım dedi. benim adet ağrısı ve bel ağrısı gün içinde gelip gidiyo. kanamam yok artık ama sümüksü akıntım başladı. ayakta çok kaldım mı ağrı tekrar başlıyo zaten. bide ben tüp bebek merkezine gitmedim. kanama olunca aradım. olabilir. artarsa yakının daki doktora git dediler. kendi hastanemdeki hoca baktı. benim ikiz gebelik. 5+6 dayım ben. iş yoğun ister istemez dikkat edilemiyo. çalıştığım gün çömel eğil bükül derken akşam üzeriye kadar ağrım çok arttı. eve gittim kanamam olmuş. hemen progestan fitil koydum sonra dinlenmeye başladım. bi daha kanama olmadı. ev işi yapmıyorum şimdi anneme gittim. sağolsun gözü gibi bakıyo. inşallah yaşamayız birdaha canım. bende çok korktum. Allah sağ salim bebeklerimize kavuştursun.Canim merhaba msjini yenı gördüm dun benimde kanamam oldu karin ve bel agrisiyla beraber cok kötüydü. Hemen merkezi aradim kntrole gittim. Kese duruyordu aktif kanama yokdedi doktor. Sebebi dedim düşük riskin var endiselenme dinlen dedi. Calisiyordum rapor aldim dinlenmeye basladim. 6 7 saat ara ara kan geldi benden. 6+2. Bugün hiç kanamam olmadi. Senin durumun nasıl kaç haftaliksin. Yardimci olalım birbirimize. Rabbim bi daha bize yasatmasin kimseye yasatmasin inşallah.
hatun progestana devam ediosn demi bak netten okudum ilk 3 ayda yetersiz progestan allah korusun bebegn kalbinin durmasina sbepmis belkide o yuzden 3 kere verdiler bize yeterli gelsn dieProtestan enfeksiyon yaptı dedim onun içimde ayrı fitil verdi normal dedi yüksek doz günde 3 kere olabilir dedi
Kanamalarda vajinal jel pek ise yaramıyor hatta tahriş yapio. Progestan 200 mg kapsül var. Vajinal yolla sabah aksam yolluyorsun parmağınla. Ondan istesen? Hem daha cok progestan içeriyor hemde kanama alani var ise direk oraya çalışıyor...Vajinal jel progynova ve iğne canm
Ne kadar çok benziyor durumlarımız bende annemdeyim o bakıyor. Benimde iş yogun bende öyle çömel kalk yaptim hep snra ağrıyla başladı hemen. Bendede ara ara ağrılar oluyor. Simdi fitil den snra simsiyah tortularda geliyor. Bende haftaya salı kalp atışı icin gidicem. Insallah sagsalim kucağınıza aliriz hepimiz inşallah canım benim.banada hoca rapor yazdı. keselerde sıkıntı yok.kanama noktası yok dedi. dinlenmen lazım. pazartesi tekrar gel bakalım dedi. benim adet ağrısı ve bel ağrısı gün içinde gelip gidiyo. kanamam yok artık ama sümüksü akıntım başladı. ayakta çok kaldım mı ağrı tekrar başlıyo zaten. bide ben tüp bebek merkezine gitmedim. kanama olunca aradım. olabilir. artarsa yakının daki doktora git dediler. kendi hastanemdeki hoca baktı. benim ikiz gebelik. 5+6 dayım ben. iş yoğun ister istemez dikkat edilemiyo. çalıştığım gün çömel eğil bükül derken akşam üzeriye kadar ağrım çok arttı. eve gittim kanamam olmuş. hemen progestan fitil koydum sonra dinlenmeye başladım. bi daha kanama olmadı. ev işi yapmıyorum şimdi anneme gittim. sağolsun gözü gibi bakıyo. inşallah yaşamayız birdaha canım. bende çok korktum. Allah sağ salim bebeklerimize kavuştursun.
Gercektenmi canım bi deneyim şansımı inşallah verir.Kanamalarda vajinal jel pek ise yaramıyor hatta tahriş yapio. Progestan 200 mg kapsül var. Vajinal yolla sabah aksam yolluyorsun parmağınla. Ondan istesen? Hem daha cok progestan içeriyor hemde kanama alani var ise direk oraya çalışıyor...
Vajinam tahriş oldu moralim bozuldu kullanmak istemiyorum başka hiç mi ilac yok felan desen... Doktor lar egolu olduğu için
Aa benm gittiğim doktor tüp bebek merkezi değil 2 ye indir demişti tüp merkezdeki3 ay dedi iyiki devam etmişim enfeksiyon içim ayrı fitil kullanıyorum progestana devam ediyorum iğneye geç dediler aslında vajina biraz rahatlasın diye ama oda zor gidip iğne yaptırmak fitile devam ettim sağolasın şimdi hiç bırakmam kafama görehatun progestana devam ediosn demi bak netten okudum ilk 3 ayda yetersiz progestan allah korusun bebegn kalbinin durmasina sbepmis belkide o yuzden 3 kere verdiler bize yeterli gelsn die
Benimde ayakta durunca agriyor uzaninca hic bisey yok geciyor insallah kotu bisey degildir ozellikle ayakta durunca sag bobrek kismi belimin yani agriyor hayir olsun insallahKızlar ben bu salı kese için gidicem inşallah ama kasıklarımda sancım çok sizce bu normal mi inşallah kötü bişey olmuyodur yatınca geçiyor ama zaten bir iş filan yapmıyorum genelde uzanıyorum
benimde kanamam oldu 5 haftalıktan 6 haftalıga kadarGercektenmi canım bi deneyim şansımı inşallah verir.
Bol su icip surekli idrara cikmak enfeksiyonun atilmasina en etkili yontem..bende daha once yasamistim.Kızlar aramızda transferden sonra idrar yolu enfeksiyonu yaşayan vardı bana nasıl atlattığını anlatabilir mi rica etsem
Gercektenmi canım bi deneyim şansımı inşallah verirKanamalarda vajinal jel pek ise yaramıyor hatta tahriş yapio. Progestan 200 mg kapsül var. Vajinal yolla sabah aksam yolluyorsun parmağınla. Ondan istesen? Hem daha cok progestan içeriyor hemde kanama alani var ise direk oraya çalışıyor...
Vajinam tahriş oldu moralim bozuldu kullanmak istemiyorum başka hiç mi ilac yok felan desen... Doktor lar egolu olduğu için
Sağol canım benim içimi ferahlattin Allah razı olsun sendenbenimde kanamam oldu 5 haftalıktan 6 haftalıga kadar
ardından işte o esnada coraspirini bıraktırdı
halen kullanmıyorum.. Sadece bana progestan 200 mg yazdı . Gunde 3 kez sabah oglen aksam yolluyorsun vajınal olarak.
Kalp atışı için 24 aralık kontrolum vardı ama hal boyle olunca kontrol amaclı pazartesı gunu gıtmıstım
Ardından doktor bı bakalım kalbı nasıl . Daha erken ama olsun dedi
Sonra kalbini duydum 6 hafta 4 gun.. Diyecem o ki Kanamadan korkmayın.. Doktor bana kanama olabilir dedi sadece panik yapma stress olma,olabildğin kadar sakin ol o an dedi. Surekli istirahat yazdı ...
ve nitekin kanama alanı kuculdu ve suan sadece leke leke gelıyor
onuda hiç takmıyorum..
Başta sakin kal ve en ufak şeyde doktorunu rahatsız et. Pimpiirikli ol oda olsun.. Ona da geçiyo sonra hahahha
inş geçer sendede bendede herkeste ... allah yardımcımız olsun
3. gunu ne gibi bi değişiklik olmalı canımKozlar transferin 3.günü hiçbir değişiklik yok bende
aynen aynen bnde birakmayi dusunmuyorum merkezdeki tamm diyene kadsr yine ara ara ona gidicem riske atmamk icinAa benm gittiğim doktor tüp bebek merkezi değil 2 ye indir demişti tüp merkezdeki3 ay dedi iyiki devam etmişim enfeksiyon içim ayrı fitil kullanıyorum progestana devam ediyorum iğneye geç dediler aslında vajina biraz rahatlasın diye ama oda zor gidip iğne yaptırmak fitile devam ettim sağolasın şimdi hiç bırakmam kafama göre
O zaten der sana şu zaman bırak diye ben gidince sorucam buraya gelmiycem dicem o elbet bişey deraynen aynen bnde birakmayi dusunmuyorum merkezdeki tamm diyene kadsr yine ara ara ona gidicem riske atmamk icin
Canim bende senin gibiydim bugun trasfer haric 4 gunum bendede hic bir belirti yoktu test yaptim ve sonuc ne inancami sasirdimKozlar transferin 3.günü hiçbir değişiklik yok bende
erken gebelik testimi hayırı olsun canım inşallah devamı gelsinCanim bende senin gibiydim bugun trasfer haric 4 gunum bendede hic bir belirti yoktu test yaptim ve sonuc ne inancami sasirdimEki Görüntüle 2566508
İnşallah bende görürüm canım çift çizgiyi çok istiyorumCanim bende senin gibiydim bugun trasfer haric 4 gunum bendede hic bir belirti yoktu test yaptim ve sonuc ne inancami sasirdimEki Görüntüle 2566508