Rabbim gönlünüze göre versin. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşaAllahDarısı benim başıma inşallah.. kendime çok benzettim benimde ilk deneme dondurulmuş 2 tane transfer edilecek.. kutluyorum seni her şeyin güzel ilerlemesi dileğimle
Aynen benimde kasıklarımda agrı var. Halen de devam ediyorkasıklarda ağrı çok başka bişey hissetmedim
Amin inşallah çok sağolun siz sonuç mu bekliyorsunuzRabbim gönlünüze göre versin. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşaAllah
Ben pozitif sonuç aldım bikaç gün önce Rabbim nasip ederse keseyi görmeyi bekliyorumAmin inşallah çok sağolun siz sonuç mu bekliyorsunuz
Maşallah.. Rabbim bana da nasip etsin inşallah.. hayırlısıyla keseyi görürsünüz inşallah her şey güzel ilerler sizin içinBen pozitif sonuç aldım bikaç gün önce Rabbim nasip ederse keseyi görmeyi bekliyorum
Kasık ağrısı dediğiniz adet ağrısı gibi mi kızlarAynen benimde kasıklarımda agrı var. Halen de devam ediyor
ben pek adet ağrısına benzetemedim aslında sanki gerilme ağrısı gibi sabit ağrı. aralıklı değilKasık ağrısı dediğiniz adet ağrısı gibi mi kızlar
Amin inşaAllah bekleyen herkes güzel sonuçlar alsın. İnşaAllah çok teşekkürlerMaşallah.. Rabbim bana da nasip etsin inşallah.. hayırlısıyla keseyi görürsünüz inşallah her şey güzel ilerler sizin için
Benziyor ama tam da öyle degil sankiKasık ağrısı dediğiniz adet ağrısı gibi mi kızlar
MerhabaListemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
@Master
>>Yaş 281.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
@citacita
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek çıktı
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
B Bir umuttt34
>>Yaş 291.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
@Minnaklarim
>>Yaş 313.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@Pemberuyam42
>>Yaş 262.deneme
5.gün Embriyonazlı bebek
nilayyy16
>>Yaş 251.deneme
2.gün
EmbriyoPozitif ✔
Mavili hatun
>>Yaş 281.deneme
3.gün Embriyo23 Kasım
Transfer
Muallim09
>>Yaş 283.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
idealcocuk
>>Yaş 371.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
@Pitircigim06
>>Yaş 281.deneme
5.gün Embriyonazlı bebek
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 303.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
3.gün
EmbriyoOcak'ta Transfer
feride0180
>>Yaş 393.deneme
4.gün Embriyonazlı bebek
Hayaller28
>>Yaş 231.deneme
5.günEmbriyoPozitif ✔
New62
>>Yaş 411.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
ERTEMEVA
>>Yaş 231.deneme
5.gün
Embriyo13 Kasım
Transfer
@Alya0507
>>Yaş 351.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
pinkyberry
>>Yaş 362.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Trn hcr
>>Yaş 264.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
Cigdem2610
>>Yaş 262.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
EmbriyoPozitif✔
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif ✔
34oknds
>>Yaş 311.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
limoncicegi41
>>Yaş 373.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek
H Hayalim0606
>>Yaş 262.deneme
5.gün Embriyonazlı bebek
BenimKemiklerimiri
>>Yaş 332.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
EmosHa
>>Yaş 291.deneme
5.gün Embriyonazlı bebek
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
ys_pasa
>>Yaş 303.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
Red Velvet
>>Yaş 352.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
aaynaa
>>Yaş 341.deneme
Yumurta büyütüyor2 Aralık opu
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
3.gün
EmbriyoAralık adeti
bekliyor
Nesquik9
>>Yaş 353.deneme
5.gün Embriyo1 Aralıkta Transfer
@memure0672
>>Yaş 251.deneme
5.gün
EmbriyoAralık adeti
bekliyor
emidaf000
>>Yaş 311.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
K Kahvebademm
>>Yaş 261.deneme
4.gün
Embriyonazlı bebek *nazlı bebek = negatif alan Arkadaşlar. (Allah en kısa zamanda nasip etsin)
Puzzle01
>>Yaş 411.deneme
...6 Aralık Transfer
Merhaba canım hayırlısı olsun beta değerin 10.gün kaç çıktı? Ben daha kese görmeye gitmedim bu cumartesi randevum var. Kan testen sonra 14 gün olacak çok merak ediyorum benim betam 10.gün 344 sonra 48 saat ara ile 810 ve 2100 oldu bu arada benimde transfer 13 kasım 2 tane 5.gün embriyosuMerhaba ben de 13 kasımda dondurulmuş embriyolarımdan 2. Transferimi oldum. İlkinde tek embriyo transferiydi ve negatifti sonuç. 2.’de iki tane transfer etti doktor, sonuç çok şükür pozitif. Şu an 5 haftalık hamileyim. Beta hcg değerlerim ikize işaret ediyordu ama kesenin görüntülendiği ultrasonda tekti bakalım hayırlısı. Darısı tüm isteyenlerin başına
Canım hayırlı olsun inş rabbim 9 ay sonra kucağına versin birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo âdetin kaçıncı günü transfer edildi kaç âdet gördünüzkızlar bu gün 10. gün ve hcg 413 çıktı.ilk deneme dondurulmuş 5. gün 2 adet embr. konulmuştu 25 kasımda Allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasipetsin inşallah
Teşekkür ederim canım adetin 19. günü transfer yapıldı. yumurta toplamadan sonra 2.adette transfer tedavisine başladım ben. eğer 3. gün embr. transfer edilecekse 3 gün erken transfer yapıyorlar.Canım hayırlı olsun inş rabbim 9 ay sonra kucağına versin birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo âdetin kaçıncı günü transfer edildi kaç âdet gördünüz
Benimde kasık agrim hafif var başkada belirti yok canım. Salı kese icin gidicem. En son degerin kaçtı kaçıncı gündüAynen bende gitmedim 2 defa test yaptırdım başkada istemediler 10-12 sonra kese için gelindiler haftaya Perşembe’ye gideceğim .Bulantı falan başladımı sende bende hala yok sadece arada kasıklarım ve belim ağrıyor bide herkesten farklı geceleri burnum tıkanıyor heniz akıntısı yaşamaya başladım
Hayırlı olsun canımCanım hayırlı olsun inş rabbim 9 ay sonra kucağına versin birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo âdetin kaçıncı günü transfer edildi kaç âdet gördünüz
15.gün 1035 cnm benim tek embriyo transferiBenimde kasık agrim hafif var başkada belirti yok canım. Salı kese icin gidicem. En son degerin kaçtı kaçıncı gündü
Maşallah canım benim15.gün 1035 cnm benim tek embriyo transferi
var mi.heyacan yarin icin benim icim kipir kipir zaten bi kac gundhr mide bulantiai dahil hic bisey yasamadm endiseliyimva
valla bende de aynı heyecan perşembe hepimize hayırlı uğurlu gelsin inşallah umarım kesemizi görürüz benim test gününden 10 gün sonraya denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?