Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba

Merhaba ben de 13 kasımda dondurulmuş embriyolarımdan 2. Transferimi oldum. İlkinde tek embriyo transferiydi ve negatifti sonuç. 2.’de iki tane transfer etti doktor, sonuç çok şükür pozitif. Şu an 5 haftalık hamileyim. Beta hcg değerlerim ikize işaret ediyordu ama kesenin görüntülendiği ultrasonda tekti bakalım hayırlısı. Darısı tüm isteyenlerin başına

Merhaba canım hayırlısı olsun beta değerin 10.gün kaç çıktı? Ben daha kese görmeye gitmedim bu cumartesi randevum var. Kan testen sonra 14 gün olacak çok merak ediyorum benim betam 10.gün 344 sonra 48 saat ara ile 810 ve 2100 oldu bu arada benimde transfer 13 kasım 2 tane 5.gün embriyosu

kızlar bu gün 10. gün ve hcg 413 çıktı. ilk deneme dondurulmuş 5. gün 2 adet embr. konulmuştu 25 kasımda Allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasipetsin inşallah
Canım hayırlı olsun inş rabbim 9 ay sonra kucağına versin birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo âdetin kaçıncı günü transfer edildi kaç âdet gördünüz

Canım hayırlı olsun inş rabbim 9 ay sonra kucağına versin birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo âdetin kaçıncı günü transfer edildi kaç âdet gördünüz
Teşekkür ederim canım adetin 19. günü transfer yapıldı. yumurta toplamadan sonra 2.adette transfer tedavisine başladım ben. eğer 3. gün embr. transfer edilecekse 3 gün erken transfer yapıyorlar.

Benimde kasık agrim hafif var başkada belirti yok canım. Salı kese icin gidicem. En son degerin kaçtı kaçıncı gündü

Nasılsınız kızlar benim bugün 5. Günüm hiç bir belirtim yok üzülüyorum hiç yok yani sıfır. Kabız da deglm çok şükür ağrım sizim da yok pozitif görenler belirtiler ne zaman başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…