• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Pozitif kalmaya çalış perşembeye az kaldı 🙂
aynen ona ayri bi heyecanliyim zaten gorebilecek miyoz acaba simdi bnm 14 kasmdi transfer gunum 2.gn embiriyosu 10.gun kanda96. 14.gun 578 16.gun adet gunumde(bu cumartesi) 1200 cikti bu degerlerden snra kimyasal olabilme sansi varmi bide bu dgerler 2gun embiriyosu olmasina rsgmen gunlere gore yuksek mi snce

Memnun kalmanıza inanın çok sevindim ama ben hiiiiiiic memnun kalmadım hem yanındaki çalısanlardan hem de Dr dan . Neden derseniz Dr öyle ilgisiz ki sorduğum soruları bile neredeyse cvplamayacaktı sürekli geciştiren tarzdaydi zaten verdiği cvplarda. Şimdi Selçuk tıp fakültesi ne geçtim tüp bebek için siz orayı görseniz emin olun oraya gitmek bile istemezsiniz .naçizane 😊😊🤗🤗

aynen ona ayri bi heyecanliyim zaten gorebilecek miyoz acaba simdi bnm 14 kasmdi transfer gunum 2.gn embiriyosu 10.gun kanda96. 14.gun 578 16.gun adet gunumde(bu cumartesi) 1200 cikti bu degerlerden snra kimyasal olabilme sansi varmi bide bu dgerler 2gun embiriyosu olmasina rsgmen gunlere gore yuksek mi snce

Herkesin değeri farklı aslında. Buna göre birșey demek zor. Artık aklıma kötü şeyler getirme lütfen. Doktor da sana kese görülecek şekilde çağırıyor

Değerler kişiden kişiye degisiyor ama cok güzel yükselmiş. Sen daha önce kimyasal yasadinmi canım. Bende yasadim

yok zaten bu ilk denemem ya ondan hicbisey bilmiyorum cok tedirgininligim bu yuzden
Ozaman aklina hiç kötü bisey getirme.pozitif güzel şeyler düşün canım. Ben kimyasal yaşadım 50 üstünü gormedim değer olarak. Birde 3. Gebelik kaninda hemen düşüşe gecti. Sen hamileliginin tadını çıkar 😍

Benim sonucum negatif çıktı maalesef.
va
Herkesin değeri farklı aslında. Buna göre birșey demek zor. Artık aklıma kötü şeyler getirme lütfen. Doktor da sana kese görülecek şekilde çağırıyor
valla bende de aynı heyecan perşembe hepimize hayırlı uğurlu gelsin inşallah umarım kesemizi görürüz benim test gününden 10 gün sonraya denk geliyor

va
valla bende de aynı heyecan perşembe hepimize hayırlı uğurlu gelsin inşallah umarım kesemizi görürüz benim test gününden 10 gün sonraya denk geliyor

Çok normal canım. Genelde 10 gün sonra keseye çağırır doktor. Ben pozitif aldıktan 14 gün sonra gittim keseye. 20.gün de kalp atışı duydum. Yani transferin 24.günü kese 30.günü kalp 🤗

Bende daha keseye gitmedim. Transferin ne zaman oldu canım. En son degerin kaçtı. Ben yarin tekrar kan vermeye gidicem pztsi değer 617 idi 13. Gün degerimdi

hanımlar 3. gün ya da 5. gün embiyosu konarken yumurtaların toplandığı gün de sayılıyor mu?

hanımlar 3. gün ya da 5. gün embiyosu konarken yumurtaların toplandığı gün de sayılıyor mu?
Senin yumurtan toplanmıştı demi nasıl ilerliyor? Bende 3 gün diye topladan sonra ki gün arayıp 3 gün demişlerdi toplama gününü saymamışlardı transferdede aynıdır diye düşünüyorum

Senin yumurtan toplanmıştı demi nasıl ilerliyor? Bende 3 gün diye topladan sonra ki gün arayıp 3 gün demişlerdi toplama gününü saymamışlardı transferdede aynıdır diye düşünüyorum
evet canım dün yumurtalarım toplandı bugün aradım döllenenleri söyledi biz sizi arayacağız dediler yarın yeniden arayacağım..
3günlük ya da 5 günlük derken toplanan gün de sayılıyor mu bilemedim o zaman 3 günlük embriyo konursa perşembe çağırırlar inşallah

Tam anlatamamamış söyle deyim 30 ekimde toplama olmuştu 31 1. Gün arayarak bilgi verdi 2 kasım 3. Gün diye bilgi verdi 4 kasım 5 gün diye verdi

evet canım dün yumurtalarım toplandı bugün aradım döllenenleri söyledi biz sizi arayacağız dediler yarın yeniden arayacağım..
3günlük ya da 5 günlük derken toplanan gün de sayılıyor mu bilemedim o zaman 3 günlük embriyo konursa perşembe çağırırlar inşallah
şu durumda kaçıncı gün transfer edilecekse 3. Günse perşembe 5. gün ise cumartesi ederler

Tam anlatamamamış söyle deyim 30 ekimde toplama olmuştu 31 1. Gün arayarak bilgi verdi 2 kasım 3. Gün diye bilgi verdi 4 kasım 5 gün diye verdi
onları söylemedi canım ben yumurtalarım hakkında bilgi almak istiyorum dedim kalan döllenen yumurtalarımı söyledi sonra da biz sizi arayacağız ilaçlarınızı düzgünc kullanın dediler kapadık ben yarın yine arayacağım inşallah..

Back