Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Son iki değerin bence normal benim oğlumda da çok düzensiz ve yavaş ilerledi. Benim İçimde senin için iyi hisler var senin bünyen böyle veya bebek geç tutundu ve yerleşti.. Değerlere takılma herkes burda 200 üstü girecek diye birsey yok.

Yaşım itibari ile yapmak istiyor 38 yaş için diyelim ama bende bilemiyorum
Canım yanlış yönlendirme yapmak istemem. Yaşın, embriyo kalitesi gibi etkenlere göre doktorun daha iyi bilir de. Ben dondurulmuş transfer den çok memnun oldum. İlk iki tedavim de taze transfer oldum hatırlamak bile istemiyorum o 14 günü. 5 aylık hamile göbeği, kabızlık, yumurta toplamanın ağrısı sağdan sola dönemiyordum. Son transferim dondurulmuş oldu rabbım ne kadar rahatmış dedim ki başta istemedim taze istedim. Doktorum kabul etmedi. 31 yumurta toplandığı için hormonlar uçmuştu. Pazardan elma almaya gider gibi alıp geldik desem abartmış olmam. Psikolojik olarak ta çok iyidim iki ay geçince tedaviden rahatlıyor insan.

Hayirli olsun canim neden 3.gun du benim de iki tane 3.gun dondurulmusum var da kalitesinden bahsetti mi doktor ya da hucre sayısından
Canım tek embriyom döllenmişti başka şansım yoktu zaten ama 1.kalite demişti doktorum, bu durumda dışarda kalacağına transfer edelim kendi ortamında kalsın demişti

Canım hakkınızda hayırlısı olsun hep iyi düşün benim embriyocuğum 8 hücreliydi
Benimde üç tane döllendi. 3. Güne tek 8 hücreli gelebildi. Rabbim inşallah benimde yüzümü güldürür. Sağ sağlim kucağınıza alın inşallah. En önemlisi bu.

Selam beni de ekler misiniz 3. Deneme 3. Gün embriyosu transfer günü 18 kasım yaş 27 Yadee

Arkadaşlar aranızda tanık olanlar var , 8. Gun test yaptırma gafletinde bulundum ve 1.0 çıkınca cok üzüldüm , ilk denememdi
O günden sonra ne siteye girdim ne de bu konu üzerine düşündüm , isime baktım
Test günüm cumartesi ... belki biraz umuda ihtiyacım var bilmiyorum ama acaba son gun kan değeri dusuk çıkıp sonra yükselen oldu mu ?
yani 8. Gun çok erken yapmış olabilir miyim ?
deneyimli arkadaşlar var mi bu konuda aramızda ?

yok canım test yapmadılar bana. vardır doktorumun bildiği. aynen oyle olsunda bır sey degıl bıs ekılde odenır.

canım benım 6 düşük olunca doktor onddan verdi demekki. şimdi bir serum aldıgım ıcın artık testte versem cıkmaz. faydası var zararı yok anladıgım kadarıyla.

Bence 12 gün tekrar kan ver olur mu olur. Mesela benim 11.gun 66 çıktı belki 8.gün den sonra Yükseldi. Boşuna 12.gün test yaptırın demiyorlar hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…