Yalan olması bi kutu 160 felan dedi sanırım çünkü bi çok ilaç aldım ben hepsi birden içinde 7 tane var ama ben 2 tane birden vuruyorum bi kutu 3.5 vurumlukNe kadar ödüyorsunuz kutusuna kaç enjeksiyon var kutuda
valla ben toplam fiyatı biliyorum tek kutuda 7 flk var. ama internette baktım 160 tl gördümNe kadar ödüyorsunuz kutusuna kaç enjeksiyon var kutuda
2.gun embiriosu isye 7.gunum bitti bgnKacinci gun embriosu canim
Merhabalar teşekkür ederim ilgin için.
İki gun arayla betahcg yaptiriyorum. Çok yavas artiyor degerim. 64-80-139-280 olarak artmakta.kanama ve lekelenmede yok. Bakalim sali günü tüp bebek merkezine gelmemi istediler. Değerim iyi olduğunu söyledi dr. Bende internette gördüğüm değerlere göre benimkinin yerlerde olduğunu soyledim . Oda artış olmasının iyi olduğunu ilaçlara devam etmemi soyledi. Bilmiyorum ben iyi olayım diye mi söyledi öyle. Bakalım sali günü ne görecekler.
evet canım dondurulmuş 5.gün blast emriyoydu
Yaşım itibari ile yapmak istiyor 38 yaş için diyelim ama bende bilemiyorumEger rahim dinlendirme iyi bir yontem olarak gozukuyor hayirlisi olsun.ama siz iyice sorun 1 dusuk icin embryolrun gitmesi ne bilim
1 ayı geçti pozitif sonrası da devam ediyorum. Beni bu ilaç değil de kan sulandırıcı oksapar bitirdiBu protex göbekten vurulan mahvetti beni göbeğime dokunamıyorum 5 gün de böyle oldu
Canım yanlış yönlendirme yapmak istemem. Yaşın, embriyo kalitesi gibi etkenlere göre doktorun daha iyi bilir de. Ben dondurulmuş transfer den çok memnun oldum. İlk iki tedavim de taze transfer oldum hatırlamak bile istemiyorum o 14 günü. 5 aylık hamile göbeği, kabızlık, yumurta toplamanın ağrısı sağdan sola dönemiyordum. Son transferim dondurulmuş oldu rabbım ne kadar rahatmış dedim ki başta istemedim taze istedim. Doktorum kabul etmedi. 31 yumurta toplandığı için hormonlar uçmuştu. Pazardan elma almaya gider gibi alıp geldik desem abartmış olmam. Psikolojik olarak ta çok iyidim iki ay geçince tedaviden rahatlıyor insan.Yaşım itibari ile yapmak istiyor 38 yaş için diyelim ama bende bilemiyorum
Alışabildin mi peki1 ayı geçti pozitif sonrası da devam ediyorum. Beni bu ilaç değil de kan sulandırıcı oksapar bitirdi
Benimde aynı 3. Gün taze tek embiryo 16 kasım transfer oldu. Allahtan ümit kesilmez. Kaç hücreli olduğu bilgisi varmı? Bana biraz ışık oldun3. Gün ve taze transferdi canım
MecburuzAlışabildin mi peki
Anladim hakkinizda hayirlisi olsun. Cem bey size gore en iyi tedaviyi uygulayacaktir. Ins olumlu sonuclar alirsinizYaşım itibari ile yapmak istiyor 38 yaş için diyelim ama bende bilemiyorum
Canım tek embriyom döllenmişti başka şansım yoktu zaten ama 1.kalite demişti doktorum, bu durumda dışarda kalacağına transfer edelim kendi ortamında kalsın demiştiHayirli olsun canim neden 3.gun du benim de iki tane 3.gun dondurulmusum var da kalitesinden bahsetti mi doktor ya da hucre sayısından
Canım hakkınızda hayırlısı olsun hep iyi düşün benim embriyocuğum 8 hücreliydiBenimde aynı 3. Gün taze tek embiryo 16 kasım transfer oldu. Allahtan ümit kesilmez. Kaç hücreli olduğu bilgisi varmı? Bana biraz ışık oldun
Benimde üç tane döllendi. 3. Güne tek 8 hücreli gelebildi. Rabbim inşallah benimde yüzümü güldürür. Sağ sağlim kucağınıza alın inşallah. En önemlisi bu.Canım hakkınızda hayırlısı olsun hep iyi düşün benim embriyocuğum 8 hücreliydi
Selam beni de ekler misiniz 3. Deneme 3. Gün embriyosu transfer günü 18 kasım yaş 27Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
@Master
>>Yaş 281.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
@citacita
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek çıktı
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
B Bir umuttt34
>>Yaş 291.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
Minnaklarimm
>>Yaş 313.deneme
5.gün EmbriyoPozitf✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@Pemberuyam42
>>Yaş 262.deneme
5.gün Embriyo15 Kasım
Transfer
nilayyy16
>>Yaş 251.deneme
2.gün
Embriyo14 Kasım Transfer
Muallim09
>>Yaş 283.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
idealcocuk
>>Yaş 371.deneme
5.gün
Embriyo11 Kasım
Transfer
@Pitircigim06
>>Yaş 281.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 303.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
3.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
feride0180
>>Yaş 393.deneme
4.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
Hayaller28
>>Yaş 231.deneme
5.gün Embriyo19 Kasım Tramsfer
New62
>>Yaş 411.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
Embriyo13 Kasım
Transfer
ERTEMEVA
>>Yaş 231.deneme
5.gün
Embriyo13 Kasım
Tramsfer
pinkyberry
>>Yaş 362.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Trn hcr
>>Yaş 264.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
Cigdem2610
>>Yaş 262.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
3.gün
Embriyonazlı bebek
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
EmbriyoPozitif✔
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
Embriyo25 Kasım
Transfer
34oknds
>>Yaş 311.deneme
3.gün Embriyo14 Kasım Transfer
limoncicegi41
>>Yaş 373.deneme
3.gün
Embriyo15 Kasım
Transfer
BenimKemiklerimiri
>>Yaş 332.deneme
5.gün
Embriyo12 Kasım
Transfer
EmosHa
>>Yaş 291.deneme
5.gün Embriyo12 Kasım
Transfer
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
ys_pasa
>>Yaş 303.deneme
5.gün
Embriyonazlı bebek
Red Velvet
>>Yaş 352.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
aaynaa
>>Yaş 341.deneme
KasimdaAdet
bekliyor
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
3.gün
EmbriyoAralık adeti
bekliyor
Nesquik9
>>Yaş 353.deneme
5.gün EmbriyoTransfer bekliyor
Ankara345
>>Yaş 251.deneme
5.gün
Embriyo23 Kasım
Transfer
emidaf000
>>Yaş 311.deneme
5.gün Embriyo25 Kasim
Transfer
Puzzle01
>>Yaş 411.deneme
...Transfer bekliyor *nazlı bebek = negatif alan Arkadaşlar. (Allah en kısa zamanda nasip etsin)
B birmucizediliyorumm
>>Yaş 302.deneme
5.gün
EmbriyoAdet olmayı
bekliyor
yok canım test yapmadılar bana. vardır doktorumun bildiği. aynen oyle olsunda bır sey degıl bıs ekılde odenır.Bağışıklık için test yapmışlardır sana bu şekilde uygun görmüşlerdir. Benim için merkez değil ben istedim içim rahat etsin diye. Hatta transfer günü yine ben hatırlattım. Yine uygun demiş eczane. Ben öğretmenim yüzde yirmi indirim yapılıyor her işlemde öyle 400 olmuştu. İnşallah olsunda bir şey olmaz yaptırırsın. Rapora oluyor mu sor belki daha uygun olur.
canım benım 6 düşük olunca doktor onddan verdi demekki. şimdi bir serum aldıgım ıcın artık testte versem cıkmaz. faydası var zararı yok anladıgım kadarıyla.Neden test yapmadan veriyorlar. Basit bir kan testi ile öğrendim ben. Bende düşük yok ikinci tedavim sonrası başarısız olunca doktor birde buna bakalım demişti. Embriyo kalitem çok iyi değildi doktor kolay yolu seçti. 1800 normal değer 1860 geldi tamam bundan dedi kenara çekildi. Pozitif gördüğüm merkezde yani son gittiğim bunu dememiz için çok iyi kaliteye sahip iki tedavi geçirmen buna rağmen olumsuz olmalıki biz bağışıklık diyelim. Dedikleri gibi de oldu iyi kalite dondurulmuş transfer ile gebe kaldım. Bu ilacı bir kez aldım bir etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Ankara da tahlil yaptırıp öğrenebilirsin bağışıklık sistemi sorunun var mı diye. İki teste bakıyor 600 lira verdim üç tüp kan iki hafta sonra sonuç çıkıyor.
Arkadaşlar aranızda tanık olanlar var , 8. Gun test yaptırma gafletinde bulundum ve 1.0 çıkınca cok üzüldüm , ilk denememdi
O günden sonra ne siteye girdim ne de bu konu üzerine düşündüm , isime baktım
Test günüm cumartesi ... belki biraz umuda ihtiyacım var bilmiyorum ama acaba son gun kan değeri dusuk çıkıp sonra yükselen oldu mu ?
yani 8. Gun çok erken yapmış olabilir miyim ?
deneyimli arkadaşlar var mi bu konuda aramızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?