- 12 Mart 2017
- 145
- 130
- 53
- 31
aa hadi hayırlısı yazarız burdanO zaman haberleşelim aynı saatlerde orada olucaz
Bağışıklık için test yapmışlardır sana bu şekilde uygun görmüşlerdir. Benim için merkez değil ben istedim içim rahat etsin diye. Hatta transfer günü yine ben hatırlattım. Yine uygun demiş eczane. Ben öğretmenim yüzde yirmi indirim yapılıyor her işlemde öyle 400 olmuştu. İnşallah olsunda bir şey olmaz yaptırırsın. Rapora oluyor mu sor belki daha uygun olur.Tesekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana gebelik olusursa 12.haftaya dek hafta da bşr kez serum alacaksın dedi. Hastane 200 tl ye yaptı ama şimdi eczaneye sordum 310 dedi 250 ye indirdi.
Neden test yapmadan veriyorlar. Basit bir kan testi ile öğrendim ben. Bende düşük yok ikinci tedavim sonrası başarısız olunca doktor birde buna bakalım demişti. Embriyo kalitem çok iyi değildi doktor kolay yolu seçti. 1800 normal değer 1860 geldi tamam bundan dedi kenara çekildi. Pozitif gördüğüm merkezde yani son gittiğim bunu dememiz için çok iyi kaliteye sahip iki tedavi geçirmen buna rağmen olumsuz olmalıki biz bağışıklık diyelim. Dedikleri gibi de oldu iyi kalite dondurulmuş transfer ile gebe kaldım. Bu ilacı bir kez aldım bir etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Ankara da tahlil yaptırıp öğrenebilirsin bağışıklık sistemi sorunun var mı diye. İki teste bakıyor 600 lira verdim üç tüp kan iki hafta sonra sonuç çıkıyor.Bende test filan yapmadılar direk taktırdı düşüklerim var diye
İnşallahCANIM ÜZME KENDİNİ PAZAR GÜNÜ SEN YİNE VER KANINI BAKARSIN MUCİZEN GELİR SANA BELLİMİ OLUR
valla acayip yorgunum midem kokulara cok duyarli ever belki ilac etkisidir ama nie bugune kadar yapmadi bugun yapti ben pozitife yormak istiyorum yani umarim oyledirCanim benim6 gunden basim donuyordu feci ve hicbisey yiyemiyordum dugunde nerdeyse hicbisey yemedim kendimi zor tutuyodum 7 gunu aksamida zaten dayanamayip test yapmistkm ola bilr tabii ama ilac etkisode ola bilr
hayırlı olsun canım.sağlıkla artsın inşallah. kaçıncı gün transferiBugün transferin 10.günündeyim kan testi sonucum 92.6 çıktı ☺ şükürler olsun Rabbim sonuç bekleyen herkese nasip etsin
Evet maalesef muhtemel olarak 1 düşüğüm var diye embriyoları yurtdışına gönderecekAdetin 2. Ve ya 3.gunu gittiginizde myane edip ona gore ignelere baslatiyor. Belli zmanlar da kontorl oluyor igne en fazla 12 gun suruyor her gittinizde sizden kan vermenizi istiyorlar hormonlar nasil tepki verdi niz dye. Size gorusmede rahim dinlendirme yapacagini soyledi mi ?
3. Gün ve taze transferdi canımhayırlı olsun canım.sağlıkla artsın inşallah. kaçıncı gün transferi
Eger rahim dinlendirme iyi bir yontem olarak gozukuyor hayirlisi olsun.ama siz iyice sorun 1 dusuk icin embryolrun gitmesi ne bilimEvet maalesef muhtemel olarak 1 düşüğüm var diye embriyoları yurtdışına gönderecek
İlk deneme mi canım? Çok güzel moral oldun bana da.3. Gün ve taze transferdi canım
AMİN CANIMİnşallahrabbim kucağımızı boş bırakmasın
Hayirli olsun canim neden 3.gun du benim de iki tane 3.gun dondurulmusum var da kalitesinden bahsetti mi doktor ya da hucre sayısından3. Gün ve taze transferdi canım
bende kullanıyorum bu gün 3. enjeksiyonu yapacam 24 saat içinde acısı azalıyo ama hissediyorum hala vee devlette ödemiyormuşBu protex göbekten vurulan mahvetti beni göbeğime dokunamıyorum 5 gün de böyle oldu
Ne kadar ödüyorsunuz kutusuna kaç enjeksiyon var kutudabende kullanıyorum bu gün 3. enjeksiyonu yapacam 24 saat içinde acısı azalıyo ama hissediyorum hala vee devlette ödemiyormuş
Kacinci gun embriosu canimvalla acayip yorgunum midem kokulara cok duyarli ever belki ilac etkisidir ama nie bugune kadar yapmadi bugun yapti ben pozitife yormak istiyorum yani umarim oyledirpazar gunu yaparim belki dayanamayip cumartesi erken gebelik yaparim
Acısı geçiyor ama tekrar vurunca bu sefar artarak devam ediyor. Göbekten vurulanı ödemiyormuş da kalçadan vurulanı ödüyor diye duydum zaten bu gidişle kalçadan vurulana geçeceğim sanırımbende kullanıyorum bu gün 3. enjeksiyonu yapacam 24 saat içinde acısı azalıyo ama hissediyorum hala vee devlette ödemiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?