- 20 Kasım 2019
- 25
- 36
- 3
- 36
ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM KANI CUMA VERİCEKSİN SANIYORDUM BEN GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM. VARDIR Bİ HAYIR ÜZME KENDİNİ.Benim sonuç negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM KANI CUMA VERİCEKSİN SANIYORDUM BEN GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM. VARDIR Bİ HAYIR ÜZME KENDİNİ.Benim sonuç negatif
evet canım dondurulmuş 5.gün blast emriyoyduHoșgeldin cnm. Benim de 2 yaşında tüp bebek tedavisi ile olan bir oğlum var 2 yaşında. Ondan kalan tek dondurulmuş embriyo denedik 2 kasimda transfer oldu.senin ki dondurulmuş muydu?
Hayırlısı olsun
Son artışın güzel doktor öyle diyorsa bilerek söylemiştir inşallah bundan sonra hep güzel artırMerhabalar teşekkür ederim ilgin için.
İki gun arayla betahcg yaptiriyorum. Çok yavas artiyor degerim. 64-80-139-280 olarak artmakta.kanama ve lekelenmede yok. Bakalim sali günü tüp bebek merkezine gelmemi istediler. Değerim iyi olduğunu söyledi dr. Bende internette gördüğüm değerlere göre benimkinin yerlerde olduğunu soyledim . Oda artış olmasının iyi olduğunu ilaçlara devam etmemi soyledi. Bilmiyorum ben iyi olayım diye mi söyledi öyle. Bakalım sali günü ne görecekler.
daha hic test yaomadm ki cok erken ama cok halsizm ve midem kotuEn son değerin kaçtı belki degerin cok yuksekse bulantilar erken başlamıştır
evet cnm dondurulmuş 2 tane transfer edildi 5 . gün blastoHoșgeldin cnm. Benim de 2 yaşında tüp bebek tedavisi ile olan bir oğlum var 2 yaşında. Ondan kalan tek dondurulmuş embriyo denedik 2 kasimda transfer oldu.senin ki dondurulmuş muydu?
Hayırlısı olsun
Hoșgeldin cnm. Benim de 2 yaşında tüp bebek tedavisi ile olan bir oğlum var 2 yaşında. Ondan kalan tek dondurulmuş embriyo denedik 2 kasimda transfer oldu.senin ki dondurulmuş muydu?
Hayırlısı olsun
yanlız ben bu sabah erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı erken mi davrandım acaba 6. gün dü bugünHoșgeldin cnm. Benim de 2 yaşında tüp bebek tedavisi ile olan bir oğlum var 2 yaşında. Ondan kalan tek dondurulmuş embriyo denedik 2 kasimda transfer oldu.senin ki dondurulmuş muydu?
Hayırlısı olsun
Cuma verecektim ama dayanamadım verdim sonuç negatif yani ilk denememdi çok üzgünüm yaÇOK ÜZÜLDÜM CANIM KANI CUMA VERİCEKSİN SANIYORDUM BEN GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM. VARDIR Bİ HAYIR ÜZME KENDİNİ.
O zmn bisey diyemiycem canm kaçıncı gunun bi kan ver istersendaha hic test yaomadm ki cok erken ama cok halsizm ve midem kotu
aynen canım ya rabbim hepimizin de dilediğinin hayırlısını versin bende protestan 200 lük fitil olarak 50 mg günde iğne olsalar iğne coraspirin folbiol günde 3 kez estrofem bu şekil deSurec biraz zorlu agrım var benim malesef. Estrofem gunde 6 tane crıone jel 3 defa progestan 100ml oksapar ıgne clımare forte bant donmus embriyo benimki senin ki nasıl
oksapar diyecektim ah bu klavyeleraynen canım ya rabbim hepimizin de dilediğinin hayırlısını versin bende protestan 200 lük fitil olarak 50 mg günde iğne olsalar iğne coraspirin folbiol günde 3 kez estrofem bu şekil de
Amin ınsallah ınsallah. Ilaclar sizide sarsıyormu ben cok etkileniyorum sureklı yorgunumaynen canım ya rabbim hepimizin de dilediğinin hayırlısını versin bende protestan 200 lük fitil olarak 50 mg günde iğne olsalar iğne coraspirin folbiol günde 3 kez estrofem bu şekil de
CANIM ÜZME KENDİNİ PAZAR GÜNÜ SEN YİNE VER KANINI BAKARSIN MUCİZEN GELİR SANA BELLİMİ OLURCuma verecektim ama dayanamadım verdim sonuç negatif yani ilk denememdi çok üzgünüm ya
2 gun embiriyosu 7gun bugun erken ya cikmazsa daha kotu olurum bide idrar testinde pozitifi gorup oyle kan vermek istiyorum yaO zmn bisey diyemiycem canm kaçıncı gunun bi kan ver istersen
Evet kliniğe gidip kan veririm ama saat kaçta gidicez bilmiyoruz öğlen 12 - 13 arası gibi gidip vericez sanırım. Bence siz sabahtan damlayın erkenden öğrenmiş olursunuz artışı da. Görüşme de yaparsınız doktorla.cumartesi kliniğemi gideceksn başka hastaneyemi kliniğe gidersen haber et görüşelm
Malesef 1 - 1bçk gbi gidicem bende işten çıkıpEvet kliniğe gidip kan veririm ama saat kaçta gidicez bilmiyoruz öğlen 12 - 13 arası gibi gidip vericez sanırım. Bence siz sabahtan damlayın erkenden öğrenmiş olursunuz artışı da. Görüşme de yaparsınız doktorla.
O zaman haberleşelim aynı saatlerde orada olucazMalesef 1 - 1bçk gbi gidicem bende işten çıkıp
Canim benim6 gunden basim donuyordu feci ve hicbisey yiyemiyordum dugunde nerdeyse hicbisey yemedim kendimi zor tutuyodum 7 gunu aksamida zaten dayanamayip test yapmistkm ola bilr tabii ama ilac etkisode ola bilrnasil midem bulanio ya 7gun icin mide bulantisi cok erken ve belirti degil demi
Tesekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana gebelik olusursa 12.haftaya dek hafta da bşr kez serum alacaksın dedi. Hastane 200 tl ye yaptı ama şimdi eczaneye sordum 310 dedi 250 ye indirdi.Bende kullandım canım. Transfer olduğum gün transferden 2 saat sonra vuruldum. Merkezim kendi takti biz almadık. 500 lira verdik serum için.
Bende test filan yapmadılar direk taktırdı düşüklerim var diyeRahmi dengelemek için. Benim bağışıklık sistemim normal değerin yüzde 3 üzerinde çıkmıştı. Merkez bu oran çok yüksek değil ama istersen verelim dedi. Bende istedim. Yoğurt gibi bir şey kolum ağırmıştı. Yoğun olunca kıvamı damardan geçerken ağırttı.