• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Tesekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana gebelik olusursa 12.haftaya dek hafta da bşr kez serum alacaksın dedi. Hastane 200 tl ye yaptı ama şimdi eczaneye sordum 310 dedi 250 ye indirdi.
Bağışıklık için test yapmışlardır sana bu şekilde uygun görmüşlerdir. Benim için merkez değil ben istedim içim rahat etsin diye. Hatta transfer günü yine ben hatırlattım. Yine uygun demiş eczane. Ben öğretmenim yüzde yirmi indirim yapılıyor her işlemde öyle 400 olmuştu. İnşallah olsunda bir şey olmaz yaptırırsın. Rapora oluyor mu sor belki daha uygun olur.

Bende test filan yapmadılar direk taktırdı düşüklerim var diye
Neden test yapmadan veriyorlar. Basit bir kan testi ile öğrendim ben. Bende düşük yok ikinci tedavim sonrası başarısız olunca doktor birde buna bakalım demişti. Embriyo kalitem çok iyi değildi doktor kolay yolu seçti. 1800 normal değer 1860 geldi tamam bundan dedi kenara çekildi. Pozitif gördüğüm merkezde yani son gittiğim bunu dememiz için çok iyi kaliteye sahip iki tedavi geçirmen buna rağmen olumsuz olmalıki biz bağışıklık diyelim. Dedikleri gibi de oldu iyi kalite dondurulmuş transfer ile gebe kaldım. Bu ilacı bir kez aldım bir etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Ankara da tahlil yaptırıp öğrenebilirsin bağışıklık sistemi sorunun var mı diye. İki teste bakıyor 600 lira verdim üç tüp kan iki hafta sonra sonuç çıkıyor.

Canim benim6 gunden basim donuyordu feci ve hicbisey yiyemiyordum dugunde nerdeyse hicbisey yemedim kendimi zor tutuyodum 7 gunu aksamida zaten dayanamayip test yapmistkm ola bilr tabii ama ilac etkisode ola bilr
valla acayip yorgunum midem kokulara cok duyarli ever belki ilac etkisidir ama nie bugune kadar yapmadi bugun yapti ben pozitife yormak istiyorum yani umarim oyledir 🤲pazar gunu yaparim belki dayanamayip cumartesi erken gebelik yaparim

Adetin 2. Ve ya 3.gunu gittiginizde myane edip ona gore ignelere baslatiyor. Belli zmanlar da kontorl oluyor igne en fazla 12 gun suruyor her gittinizde sizden kan vermenizi istiyorlar hormonlar nasil tepki verdi niz dye. Size gorusmede rahim dinlendirme yapacagini soyledi mi ?
Evet maalesef muhtemel olarak 1 düşüğüm var diye embriyoları yurtdışına gönderecek

Bu protex göbekten vurulan mahvetti beni göbeğime dokunamıyorum 5 gün de böyle oldu 😞

Bugün hastaneden aradılar ( acıbadem altunizade ) nasılım diye sordular karnımdaki şişliği , gaz hissini , bel ağrısını söyledim “hepsi normal kullandığınız hormon ilaçlarının etkisi “ dediler .Bunlar normalmiş kızlar sabırla bekliyciiz kızlar

valla acayip yorgunum midem kokulara cok duyarli ever belki ilac etkisidir ama nie bugune kadar yapmadi bugun yapti ben pozitife yormak istiyorum yani umarim oyledir 🤲pazar gunu yaparim belki dayanamayip cumartesi erken gebelik yaparim
Kacinci gun embriosu canim

bende kullanıyorum bu gün 3. enjeksiyonu yapacam 24 saat içinde acısı azalıyo ama hissediyorum hala vee devlette ödemiyormuş😰
Acısı geçiyor ama tekrar vurunca bu sefar artarak devam ediyor. Göbekten vurulanı ödemiyormuş da kalçadan vurulanı ödüyor diye duydum zaten bu gidişle kalçadan vurulana geçeceğim sanırım😞

Back