• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

kizlar trasnferde.sze kac hucreli oldugu sylendimi yani kac hucreliyse ii oluyo anlamadm

Canım tek embriyom döllenmişti başka şansım yoktu zaten ama 1.kalite demişti doktorum, bu durumda dışarda kalacağına transfer edelim kendi ortamında kalsın demişti
Benim embriyolarim 6 hücreli de doktor super de değil kötü de değil dedi kalite icin

doktorunuz Aygül hanım ve ekibi nasıl. Bugün transfer sonucumu aldım negatif İstanbul Şişli memorile gidiyordum. 5 kez olumsuz. Aygül hanımın yanına mı gitsem muayene ücreti ne alıyorlar. Dondurulmuşlarım 4 tane hanı buraya ı alırsam burda mı yaptırsam kafam çok karıştı.
5 olumsuzu da memorial da mi aldiniz ? Bende oraya gidiyorum . Benimde eylul ilk transferim negatif. Ekimde 2. Transferim pozitif ama kimyasala dondu degerim dustu. Merkezden memnun musun ? Gunseli hanim ilgileniyor benimle simdilik memnunum . 8 embriyom donduruldu ama hic birine pgt istenmedi. Belkide ondan mi cok negatif sonuc aliniyor acaba bilemedim ? Ama donmuslari mecbur kullanicaz donmusu cozdurup pgt yollayip tekrad dondurmak saglikli degilmis doktorum oyle dedi .Allah hepimizin yardimcisi olsun valla 😔

ilaç veriyolar genelde estrofem felan bide rahim kalınlğını ölçüyolar eeğer problem görmedyse transferden bir iki gün önce çağırmıştr
Canım ben anlayamadım Dr beni geçistirdimi ki diye düşünüyorum dünden beri hiç benim gibi olan yok sanırım âdetin 15.gunu çağırdı ya acaba diğer adetim gelince mi yapar ki birde dondurulmuş embriyo transferi âdetin kaçıncı günü oluyo acaba

Arkadaşlar bugün embriyolog aradı 25 yumurtadan sadece 2 yumurtam kalmış 5.gune ulaşan ve o ikisini dondurmuslar çok üzgünüm kötü bir durum mu bu. Acaba ikisini de transfer eder mi yaşım 29 . Birde dondurulmuş da transferiniz âdetin kaçıncı günü oldu

Merhaba kızlar
9 yıllık evliyim ve 36 yaşına girdim 1 dondurulmuş 4 denemem mevcut son 2. Denemde 5+3 günlük düşük yaptım emrio genetiğinde12. Kromozomda sorun olduğu tespit edildi son transferim 5 kasım da yapıldı 19 kasım kan testi istendi 18 kasım akşamı dayanamayıp hcg testi yaptırdım acilde 80.8 çıktı 19 kasımda 14.30 gibi tekrar test yaptıdım değerim 122.2 çıktı şuan tabi sevinemiyorum yine düşük olacak diye yarın tekrar kan testi yaptıracağım umarım değerim normal seyrinde devam eder. Sırt ağrım çok ve karnım kasıklarım aralıklarla ağrıyor. 26 kasım da randevum var eğe Üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum umarım herşey gönlümüzce olur.

Canım ben anlayamadım Dr beni geçistirdimi ki diye düşünüyorum dünden beri hiç benim gibi olan yok sanırım âdetin 15.gunu çağırdı ya acaba diğer adetim gelince mi yapar ki birde dondurulmuş embriyo transferi âdetin kaçıncı günü oluyo acaba
Ben dr adetin 13. Gün ilk kontrole çağırdı ama ben bu Arada estorfem ve vitaminler kullandım . Opudan sonra bana adet olacaksın bu ilaca başla artarak kullanacaksın dediler 13. Güne gel dediler gittim muayene oldum temiz herşey rahim kalınlığı 11 küsür cumartesi transfer olacak ama bugün bi kan vercem progestan hormonuma tekrar bakacaklar öyle netleşecek

Arkadaşlar bugün embriyolog aradı 25 yumurtadan sadece 2 yumurtam kalmış 5.gune ulaşan ve o ikisini dondurmuslar çok üzgünüm kötü bir durum mu bu. Acaba ikisini de transfer eder mi yaşım 29 . Birde dondurulmuş da transferiniz âdetin kaçıncı günü oldu
Canim benim de iki yumurtam kaldi 3.gun donduruldu ben de 29 yaşındayım ben de iki transfer isteyecegim ama olur mu bilmiyorum

Merak etme seninki uzun protokol olabilir ben çok gördüm son adetin 15.günü yumurta baskılıcı ilaçla başlayıp devam edenler var. Herşey kendin çözmeye çalışma derim doktoruna güvenmekte fayda var yoksa bu iş sana daha zor gelecektir.

Kızlar benim bugün regl günüm ama estrofem günde 3 kere alıyorum bu ilaç regl görmeyi engelliyor mu acaba?
Yarın kan test günüm en azında o heyacanı yaşamak istiyorum ama regl olacak diye korkuyorum. Taze transferde regl ve kan test günüm aynı gün oldu ve regl sabahtan başlamıştı çok üzücü birşey.
Bide sabah affedersin jel siyah/pembe karışık geldi şuana kadar böyle gelmemişti ama hemşire söylemişti siyah gelebilir diye. Sizinki ne zaman siyah geldi hatırlan varsa? Ufak bel ağrım var başka da hiç birşey yok. Hayırlısı

benm transferm adetin 17. günü oldu üstelk ilk tedavmde sadece bitane embriyom vardı oda tutmuştu sizin iki tane varmş çok şükürtek transfer yapsa bile geriye bitane kalıyo üstelk 5. gün embriyosu tutma olasılığı daha yüksek heleki dondurulmuş transferde hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlar benim bugün regl günüm ama estrofem günde 3 kere alıyorum bu ilaç regl görmeyi engelliyor mu acaba?
Yarın kan test günüm en azında o heyacanı yaşamak istiyorum ama regl olacak diye korkuyorum. Taze transferde regl ve kan test günüm aynı gün oldu ve regl sabahtan başlamıştı çok üzücü birşey.
Bide sabah affedersin jel siyah/pembe karışık geldi şuana kadar böyle gelmemişti ama hemşire söylemişti siyah gelebilir diye. Sizinki ne zaman siyah geldi hatırlan varsa? Ufak bel ağrım var başka da hiç birşey yok. Hayırlısı
kullandğınız bütün ilaçlar adetin gelmesni engelliyo inşallah güzel sonçlar alırısnz pembemsi ve kahverengi lekelenme normal kabul ediliyo bu dönemde

Back