Selam beni de ekler misiniz 3. Deneme 3. Gün embriyosu transfer günü 18 kasım yaş 27Yadee
kizlar trasnferde.sze kac hucreli oldugu sylendimi yani kac hucreliyse ii oluyo anlamadm
İnsallah Bi tanem ... teşekkür ederimBence 12 gün tekrar kan ver olur mu olur. Mesela benim 11.gun 66 çıktı belki 8.gün den sonra Yükseldi. Boşuna 12.gün test yaptırın demiyorlarhakkında hayırlısı
İnşâllahAnladim hakkinizda hayirlisi olsun. Cem bey size gore en iyi tedaviyi uygulayacaktir. Ins olumlu sonuclar alirsiniz
Benim embriyolarim 6 hücreli de doktor super de değil kötü de değil dedi kalite icinCanım tek embriyom döllenmişti başka şansım yoktu zaten ama 1.kalite demişti doktorum, bu durumda dışarda kalacağına transfer edelim kendi ortamında kalsın demişti
5 olumsuzu da memorial da mi aldiniz ? Bende oraya gidiyorum . Benimde eylul ilk transferim negatif. Ekimde 2. Transferim pozitif ama kimyasala dondu degerim dustu. Merkezden memnun musun ? Gunseli hanim ilgileniyor benimle simdilik memnunum . 8 embriyom donduruldu ama hic birine pgt istenmedi. Belkide ondan mi cok negatif sonuc aliniyor acaba bilemedim ? Ama donmuslari mecbur kullanicaz donmusu cozdurup pgt yollayip tekrad dondurmak saglikli degilmis doktorum oyle dedi .Allah hepimizin yardimcisi olsun valladoktorunuz Aygül hanım ve ekibi nasıl. Bugün transfer sonucumu aldım negatif İstanbul Şişli memorile gidiyordum. 5 kez olumsuz. Aygül hanımın yanına mı gitsem muayene ücreti ne alıyorlar. Dondurulmuşlarım 4 tane hanı buraya ı alırsam burda mı yaptırsam kafam çok karıştı.
Bilmiyorum canım bu konuda pek bişi adetin ikinci günü gittim karnimdan baktı sıvı yok dedi 15.gun gel rahmi hazırlayalım dedi çoğu 2.gun ilacaklara başlıyor MuşTüp bebek te uzun protokol var da rahim kalınlaşmada da mı var acaba? Bir ay önceden hazırlıyor demekki.
Canım ben anlayamadım Dr beni geçistirdimi ki diye düşünüyorum dünden beri hiç benim gibi olan yok sanırım âdetin 15.gunu çağırdı ya acaba diğer adetim gelince mi yapar ki birde dondurulmuş embriyo transferi âdetin kaçıncı günü oluyo acabailaç veriyolar genelde estrofem felan bide rahim kalınlğını ölçüyolar eeğer problem görmedyse transferden bir iki gün önce çağırmıştr
Ben dr adetin 13. Gün ilk kontrole çağırdı ama ben bu Arada estorfem ve vitaminler kullandım . Opudan sonra bana adet olacaksın bu ilaca başla artarak kullanacaksın dediler 13. Güne gel dediler gittim muayene oldum temiz herşey rahim kalınlığı 11 küsür cumartesi transfer olacak ama bugün bi kan vercem progestan hormonuma tekrar bakacaklar öyle netleşecekCanım ben anlayamadım Dr beni geçistirdimi ki diye düşünüyorum dünden beri hiç benim gibi olan yok sanırım âdetin 15.gunu çağırdı ya acaba diğer adetim gelince mi yapar ki birde dondurulmuş embriyo transferi âdetin kaçıncı günü oluyo acaba
Canim benim de iki yumurtam kaldi 3.gun donduruldu ben de 29 yaşındayım ben de iki transfer isteyecegim ama olur mu bilmiyorumArkadaşlar bugün embriyolog aradı 25 yumurtadan sadece 2 yumurtam kalmış 5.gune ulaşan ve o ikisini dondurmuslar çok üzgünüm kötü bir durum mu bu. Acaba ikisini de transfer eder mi yaşım 29 . Birde dondurulmuş da transferiniz âdetin kaçıncı günü oldu
Merak etme seninki uzun protokol olabilir ben çok gördüm son adetin 15.günü yumurta baskılıcı ilaçla başlayıp devam edenler var. Herşey kendin çözmeye çalışma derim doktoruna güvenmekte fayda var yoksa bu iş sana daha zor gelecektir.Canım ben anlayamadım Dr beni geçistirdimi ki diye düşünüyorum dünden beri hiç benim gibi olan yok sanırım âdetin 15.gunu çağırdı ya acaba diğer adetim gelince mi yapar ki birde dondurulmuş embriyo transferi âdetin kaçıncı günü oluyo acaba
Canım ben anlayamadım Dr beni geçistirdimi ki diye düşünüyorum dünden beri hiç benim gibi olan yok sanırım âdetin 15.gunu çağırdı ya acaba diğer adetim gelince mi yapar ki birde dondurulmuş embriyo transferi âdetin kaçıncı günü oluyo acaba
benm transferm adetin 17. günü oldu üstelk ilk tedavmde sadece bitane embriyom vardı oda tutmuştu sizin iki tane varmş çok şükürtek transfer yapsa bile geriye bitane kalıyo üstelk 5. gün embriyosu tutma olasılığı daha yüksek heleki dondurulmuş transferde hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar bugün embriyolog aradı 25 yumurtadan sadece 2 yumurtam kalmış 5.gune ulaşan ve o ikisini dondurmuslar çok üzgünüm kötü bir durum mu bu. Acaba ikisini de transfer eder mi yaşım 29 . Birde dondurulmuş da transferiniz âdetin kaçıncı günü oldu
kullandğınız bütün ilaçlar adetin gelmesni engelliyo inşallah güzel sonçlar alırısnz pembemsi ve kahverengi lekelenme normal kabul ediliyo bu dönemdeKızlar benim bugün regl günüm ama estrofem günde 3 kere alıyorum bu ilaç regl görmeyi engelliyor mu acaba?
Yarın kan test günüm en azında o heyacanı yaşamak istiyorum ama regl olacak diye korkuyorum. Taze transferde regl ve kan test günüm aynı gün oldu ve regl sabahtan başlamıştı çok üzücü birşey.
Bide sabah affedersin jel siyah/pembe karışık geldi şuana kadar böyle gelmemişti ama hemşire söylemişti siyah gelebilir diye. Sizinki ne zaman siyah geldi hatırlan varsa? Ufak bel ağrım var başka da hiç birşey yok. Hayırlısı
bi senle ayni gundeyiz demi ne zaman test yapcn bugun nasilsnBenim de dün 7 günüm adet olacak gibi ağrım oldu ama geçti şükür.
Bugün benim adet günüm ama ilaç adet olmayı engelliyor galiba seninki taze mi dondurulmuş mu?
simdi okudum yazdiklarini erken gebelik yaosana madem yarin test gunun bnm test gunume daha var belirtilerimz hemen hemen ayniydi yapda banada umut ol bnce varbi senle ayni gundeyiz demi ne zaman test yapcn bugun nasilsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?