• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar benim bugün regl günüm ama estrofem günde 3 kere alıyorum bu ilaç regl görmeyi engelliyor mu acaba?
Yarın kan test günüm en azında o heyacanı yaşamak istiyorum ama regl olacak diye korkuyorum. Taze transferde regl ve kan test günüm aynı gün oldu ve regl sabahtan başlamıştı çok üzücü birşey.
Bide sabah affedersin jel siyah/pembe karışık geldi şuana kadar böyle gelmemişti ama hemşire söylemişti siyah gelebilir diye. Sizinki ne zaman siyah geldi hatırlan varsa? Ufak bel ağrım var başka da hiç birşey yok. Hayırlısı

Kötüyü getirme aklina tatlım yarına odaklan 🙂hakkında hayırlısı olsun

Günaydııın. Sıfır belirtiyle güne başladım. Ne kasık ne karın ne bel ağrısı. Dümdüzüm hiçbişiyim yok. :silah:

Belirti aramayın herkeste olacak diye bir şey de yok. Salı kese görmeye gidecem hala inanamıyorum normal hissediyorum

Arkadaşlar aranızda tanık olanlar var , 8. Gun test yaptırma gafletinde bulundum ve 1.0 çıkınca cok üzüldüm , ilk denememdi
O günden sonra ne siteye girdim ne de bu konu üzerine düşündüm , isime baktım
Test günüm cumartesi ... belki biraz umuda ihtiyacım var bilmiyorum ama acaba son gun kan değeri dusuk çıkıp sonra yükselen oldu mu ?
yani 8. Gun çok erken yapmış olabilir miyim ?
deneyimli arkadaşlar var mi bu konuda aramızda ?
Canim herkesin bunyesi farkli bebek gec tutunmus ola bilr kendini uzme

Canım ben anlayamadım Dr beni geçistirdimi ki diye düşünüyorum dünden beri hiç benim gibi olan yok sanırım âdetin 15.gunu çağırdı ya acaba diğer adetim gelince mi yapar ki birde dondurulmuş embriyo transferi âdetin kaçıncı günü oluyo acaba
Benimde dondurulmus emb transferiydi adetin 3.gunu basladik

ay bn erken gebelik ypcm valla kanda beklemek daha zor en azndan o cift cizgiyi gorup rahat rahat kan vermekdaha guzel olur bnce 🙈
NİLAY CANIM SENİNDE TRANSFERİN 14 Ü DİMİ AYNI GÜN BİZİM BENİM PAZARTESİ TAHLİL GÜNÜM SENİNKİ NEZAMAN? GÜNLER GEÇMİYO

B7EB3735-565F-49A1-9E3C-EDA977E6FB38.jpeg

Back