Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kizlar idrara güvenmeyin ben pozitif olduğu halde hep negatif gördüm ve kendimi tedirgin ettim her kanda acBa degermi düştü die artk yapmamaya kara verdim

Aynen kızlar ben 11.gun sabah idrar yaptım tek çizgi çıktı gitim kan verdim 66 çıktı..

Allah razı olsun hepimize nasip etsn inşallahhh
Ya birşey sorucam çok saçma olucak ama biz bu 7 sinde çatlatma iğnesi olduğumuz gün adetin 2. günümüydü? Ondan önceydi galiba estrofem kullanıyorduk. Ay iyice şaşırdım. Ben not almayı unutmuşum adet tarihini. Hiç adet olmadığım için hesaplayamıyorum da

Tüp bebek te uzun protokol var da rahim kalınlaşmada da mı var acaba? Bir ay önceden hazırlıyor demekki.

kızlar bir sey daha soracagım .intralipid serum tedavısı goren var mı. doktor bana onerdi serumu bulamıyorum. bulan varsa hangı ısımle alıyorsunuz? bırde fıyatı nedır?
Bende kullandım canım. Transfer olduğum gün transferden 2 saat sonra vuruldum. Merkezim kendi takti biz almadık. 500 lira verdik serum için.

ah bende bılsem. kimi yerde bagısıklıgı baskılamak ıcın dıyor kımı yerde bagısıklıgı guclendırmek ıcın dıyor. artık sorgulamıyorum. doktor ne derse. sorgusuz itaat donemımdeyım
Rahmi dengelemek için. Benim bağışıklık sistemim normal değerin yüzde 3 üzerinde çıkmıştı. Merkez bu oran çok yüksek değil ama istersen verelim dedi. Bende istedim. Yoğurt gibi bir şey kolum ağırmıştı. Yoğun olunca kıvamı damardan geçerken ağırttı.

Ben acilde verdim 1 saate çıktı 10. Gün değerim 804 çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Bize de sağlıcakla kucağımıza almayı.

Gözün aydın tekrar artık bundan sonra kese kalp..

9. gün değerim 125,28 pozitif ✔
Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin♥

Ay çok sevindim cnm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

yok yok ben 26sında adet oldun 7 sinde çağırdı rahm kalınlğna felan baktı transfer günü belirledi ssennde öyledir muhtemelen

Hoșgeldin cnm
Insallah yeni tedavin hayırla sonuçlanır. Dondurulmuşun var mı? Yoksa sıfırdan mi başlıyorsun?

Hoșgeldin cnm. Benim de 2 yaşında tüp bebek tedavisi ile olan bir oğlum var 2 yaşında. Ondan kalan tek dondurulmuş embriyo denedik 2 kasimda transfer oldu.senin ki dondurulmuş muydu?
Aynen benimde öyle dayanamadım gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucum

Hayırlısı olsun

Bende Cem bey ile görüştüm regli olmayı bekliyorum tekrardan gitmek için. NGS için yurtdışına yolladınız mı acaba embriyoları?
Yok benim ilk tup bebegim rahim dinlendime yaptim.adetimde tekra4 baslayip trnsfer islemi yapildi.Cem hoca iyi ama genelde hep asistanlari il3 gorusuceksiniz.kendisi muyane ediyor gerisi hep asistanlarla geciyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…