Amin inşallah. Zaten burdaki gebeler dua ettikçe sanki gebelikler çoğalıyorAllah razı olsun hepimize nasip etsn inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah. Zaten burdaki gebeler dua ettikçe sanki gebelikler çoğalıyorAllah razı olsun hepimize nasip etsn inşallahhh
Bende bahceci umutta tedavi gordum.Hayırlısı olsun, pozitifi gördünüz sanırım. Bende Bahçeci Umut'u düşünüyorum ama fikir almak güzel o yüzden soruyorum. Sizin ilk denememi bilgi verirmisiniz durumla ilgili rica etsem
Kizlar idrara güvenmeyin ben pozitif olduğu halde hep negatif gördüm ve kendimi tedirgin ettim her kanda acBa degermi düştü die artk yapmamaya kara verdim
Ya birşey sorucam çok saçma olucak ama biz bu 7 sinde çatlatma iğnesi olduğumuz gün adetin 2. günümüydü? Ondan önceydi galiba estrofem kullanıyorduk. Ay iyice şaşırdım. Ben not almayı unutmuşum adet tarihini. Hiç adet olmadığım için hesaplayamıyorum daAllah razı olsun hepimize nasip etsn inşallahhh
Sonucunuz nasıl çıktı acaba? Doktorunuz kim bilgi verebilir misiniz?Bende bahceci umutta tedavi gordum.
Tüp bebek te uzun protokol var da rahim kalınlaşmada da mı var acaba? Bir ay önceden hazırlıyor demekki.Arkadaşlar 15 Kasım'da yumurta toplanmıştı ohss oldum yumurtalar donduruldu âdetin ikinci günü gel transfer hazırlığına başlayalım dedi neyse 11 gün erken adet oldum ve dün ikinci günüydü gittim âdetin 15.gunu gel rahmi hazırlayalım dedi Dr ben anlamadım bu işi transfer öncesi işlemler böyle mi adetin 2.gunu baslanmiyor muydu transfer hazırlığı
Bende kullandım canım. Transfer olduğum gün transferden 2 saat sonra vuruldum. Merkezim kendi takti biz almadık. 500 lira verdik serum için.kızlar bir sey daha soracagım .intralipid serum tedavısı goren var mı. doktor bana onerdi serumu bulamıyorum. bulan varsa hangı ısımle alıyorsunuz? bırde fıyatı nedır?
Rahmi dengelemek için. Benim bağışıklık sistemim normal değerin yüzde 3 üzerinde çıkmıştı. Merkez bu oran çok yüksek değil ama istersen verelim dedi. Bende istedim. Yoğurt gibi bir şey kolum ağırmıştı. Yoğun olunca kıvamı damardan geçerken ağırttı.ah bende bılsem. kimi yerde bagısıklıgı baskılamak ıcın dıyor kımı yerde bagısıklıgı guclendırmek ıcın dıyor. artık sorgulamıyorum. doktor ne derse. sorgusuz itaat donemımdeyım
Sali gunu transfer oldum.beklemedeyim dondurulmus embyo.idi.cem celikSonucunuz nasıl çıktı acaba? Doktorunuz kim bilgi verebilir misiniz?
Ben acilde verdim 1 saate çıktı 10. Gün değerim 804 çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Bize de sağlıcakla kucağımıza almayı.
9. gün değerim 125,28 pozitif ✔
Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin♥
yok yok ben 26sında adet oldun 7 sinde çağırdı rahm kalınlğna felan baktı transfer günü belirledi ssennde öyledir muhtemelenYa birşey sorucam çok saçma olucak ama biz bu 7 sinde çatlatma iğnesi olduğumuz gün adetin 2. günümüydü? Ondan önceydi galiba estrofem kullanıyorduk. Ay iyice şaşırdım. Ben not almayı unutmuşum adet tarihini. Hiç adet olmadığım için hesaplayamıyorum da
Merhabalar herkese.. Bende listenize girmek isterim işlemlere başlayınca Yadee Yaş:38 Bende 5-6 gün sonra tekrar bu yola baş vuracağım. İlk denemem 2017 de olmuştu 5.5 haftalıkken düşük yaşadım. Başka hiçbir gebeliğim olmadı 4.senem bitti evlilikte ☺ Umutlanıyorum güzel haberler alınca.
teşekkür ederim Allah razı olsun o listede keşke hepimiz pozitif olabilsek ❤Gözün aydın tekrar artık bundan sonra kese kalp..
Ay çok sevindim cnm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤
Seviliyorsunuz ve sabırsızlıkla bekleniyorsunuzGüzel sonuç alalım da burdan diğer topiğe kaçan arkadaşları kovalayalım
mrb arkadaşlar aranıza bende katıldım 15 kasım tranfer günümdü 5. gün dondurulmuş iki embriyo transfer edildi hayırlısı inşallah yarabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın çok şükür 2 yaşında bi kızım var oda tüp bebekle oldu bu ikinci denemem yanlız bu sefer dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı bu tutmadığı anlamına gelirmi
Aynen benimde öyle dayanamadım gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucum
Bende Cem bey ile görüştüm regli olmayı bekliyorum tekrardan gitmek için. NGS için yurtdışına yolladınız mı acaba embriyoları?Sali gunu transfer oldum.beklemedeyim dondurulmus embyo.idi.cem celik
Hoşbuldum hiç dondurulmuşum yok sıfırdan sil baştan tekrar başlayacağım inşallah Rabbim ol derse olacak umutluyum nedenseHoșgeldin cnm
Insallah yeni tedavin hayırla sonuçlanır. Dondurulmuşun var mı? Yoksa sıfırdan mi başlıyorsun?
Hoşbuldum ☺ hiç dondurulmuşum yok sıfırdan sil baştan tekrar başlayacağım inşallah Rabbim ol derse olacak umutluyum nedense
İnşâllah Rabbim önce haberini, sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tabi hepimiz için hayırlı evlatlar olsun.Insallah olacak cnm güzel sonuçlar alman dileğiyle
Yok benim ilk tup bebegim rahim dinlendime yaptim.adetimde tekra4 baslayip trnsfer islemi yapildi.Cem hoca iyi ama genelde hep asistanlari il3 gorusuceksiniz.kendisi muyane ediyor gerisi hep asistanlarla geciyirBende Cem bey ile görüştüm regli olmayı bekliyorum tekrardan gitmek için. NGS için yurtdışına yolladınız mı acaba embriyoları?