- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Bence hiç uğraşma derim net bir sonuç daha iyi. Akşamlar dizi flan izliyorum kendimi oyalıyorum gerçekten bazen unutuyorumBende yapmadım almamak ıcın zor tutuyorum kendimi ama dıgerınden pıamanlıgım var o yuzden bilmiyorum da
ikinci deneme benim ilkindede gebe kaldım ama 26 haftalık erken doğumla kaybettim oğlumuHayırlısı olsun, pozitifi gördünüz sanırım. Bende Bahçeci Umut'u düşünüyorum ama fikir almak güzel o yüzden soruyorum. Sizin ilk denememi bilgi verirmisiniz durumla ilgili rica etsem
Rabbim hayırlısı ile yeni bebeğinizi kucağına almayı nasip etsinikinci deneme benim ilkindede gebe kaldım ama 26 haftalık erken doğumla kaybettim oğlumu
Bende oyle yapıyorum cok ılac kullanıyorum bu yasadıklarım da hep onların belirtisi dıyorumBence hiç uğraşma derim net bir sonuç daha iyi. Akşamlar dizi flan izliyorum kendimi oyalıyorum gerçekten bazen unutuyorum
Aynı gun transfer olmusuz cok erken bence olmadı diye dusunmemrb arkadaşlar aranıza bende katıldım 15 kasım tranfer günümdü 5. gün dondurulmuş iki embriyo transfer edildi hayırlısı inşallah yarabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın çok şükür 2 yaşında bi kızım var oda tüp bebekle oldu bu ikinci denemem yanlız bu sefer dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı bu tutmadığı anlamına gelirmi
Aynen benimde öyle dayanamadım gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucumBu sabah yaptım ben de. Olsa çıkardı herhalde 9. gün bugün
insan dayanamıyor malesef inşallah iyi sonuçlar alırız hepimizde senin süreç nasıl gidiyor cnm ilaç neler kullanıyorsunAynı gun transfer olmusuz cok erken bence olmadı diye dusunme
hayırlısı inşallah hayırlı haber alırsın cnm bizimle paylaşır mısın umut oluruz birbirimizeAynen benimde öyle dayanamadım gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonucum
Yaaa çokl sevindim aynı gündü transferimizz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bekliyorum bakalım öğleden sonra çıkacak sonucum9. gün değerim 125,28 pozitif ✔
Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin♥
Tabikiii burda pozitiffff yazmayı çok istiyorum eşime demeden önce burda paylaşıcamhayırlısı inşallah hayırlı haber alırsın cnm bizimle paylaşır mısın umut oluruz birbirimize
Allah razı olsun hepimize nasip etsn inşallahhhRabbim hayırlısı ile yeni bebeğinizi kucağına almayı nasip etsin
Surec biraz zorlu agrım var benim malesef. Estrofem gunde 6 tane crıone jel 3 defa progestan 100ml oksapar ıgne clımare forte bant donmus embriyo benimki senin ki nasılinsan dayanamıyor malesef inşallah iyi sonuçlar alırız hepimizde senin süreç nasıl gidiyor cnm ilaç neler kullanıyorsun
Benim 2. Gun gıttıgımde estrofem ve oksapara baslatmıstı normaldede sizinki ilacsiz olacak sanırım rahımın kendi kendine kalınlasmasını bekleyecekArkadaşlar 15 Kasım'da yumurta toplanmıştı ohss oldum yumurtalar donduruldu âdetin ikinci günü gel transfer hazırlığına başlayalım dedi neyse 11 gün erken adet oldum ve dün ikinci günüydü gittim âdetin 15.gunu gel rahmi hazırlayalım dedi Dr ben anlamadım bu işi transfer öncesi işlemler böyle mi adetin 2.gunu baslanmiyor muydu transfer hazırlığı
ilaç veriyolar genelde estrofem felan bide rahim kalınlğını ölçüyolar eeğer problem görmedyse transferden bir iki gün önce çağırmıştrArkadaşlar 15 Kasım'da yumurta toplanmıştı ohss oldum yumurtalar donduruldu âdetin ikinci günü gel transfer hazırlığına başlayalım dedi neyse 11 gün erken adet oldum ve dün ikinci günüydü gittim âdetin 15.gunu gel rahmi hazırlayalım dedi Dr ben anlamadım bu işi transfer öncesi işlemler böyle mi adetin 2.gunu baslanmiyor muydu transfer hazırlığı
İstanbul tüp bebek merkezi447 sayfa olunca okuması zor tabi. İstanbul'da olup, pozitifi gören arkadaşlar, acaba merkezleriniz neresiydi?
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Bir düşündüğüm yerdi gittiğiniz merkez fakat Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden değerlendiremiyorum. Ama iyi şeyler duymak güzel tavsiye isteyenlere ileteceğimİstanbul tüp bebek merkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?