• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hayırlısı olsun, pozitifi gördünüz sanırım. Bende Bahçeci Umut'u düşünüyorum ama fikir almak güzel o yüzden soruyorum. Sizin ilk denememi bilgi verirmisiniz durumla ilgili rica etsem
ikinci deneme benim ilkindede gebe kaldım ama 26 haftalık erken doğumla kaybettim oğlumu

mrb arkadaşlar aranıza bende katıldım 15 kasım tranfer günümdü 5. gün dondurulmuş iki embriyo transfer edildi hayırlısı inşallah yarabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın çok şükür 2 yaşında bi kızım var oda tüp bebekle oldu bu ikinci denemem yanlız bu sefer dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı bu tutmadığı anlamına gelirmi

mrb arkadaşlar aranıza bende katıldım 15 kasım tranfer günümdü 5. gün dondurulmuş iki embriyo transfer edildi hayırlısı inşallah yarabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın çok şükür 2 yaşında bi kızım var oda tüp bebekle oldu bu ikinci denemem yanlız bu sefer dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı bu tutmadığı anlamına gelirmi
Aynı gun transfer olmusuz cok erken bence olmadı diye dusunme

9. gün değerim 125,28 pozitif ✔
Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin♥
Yaaa çokl sevindim aynı gündü transferimizz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bekliyorum bakalım öğleden sonra çıkacak sonucum

Merhabalar tekrardan hanımlar. Benden daha tecrübelileriniz mutlaka vardır, DUA'nın gücüne de çok inanırım, çoğunuzdan ileri yaşta olduğumu düşünerek ve ilk gebeliği başlar başlamaz sonlanan biri olarak lütfen hiçbir zaman gebe kalayım diye tek başına dua etmeyin, o 2 çizgiyi yada kan tahlilini görüp kaybeden çok insan var. Sağlıklı ve sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Benim duam bu sizede tavsiye ederim. 🤲

insan dayanamıyor malesef inşallah iyi sonuçlar alırız hepimizde senin süreç nasıl gidiyor cnm ilaç neler kullanıyorsun
Surec biraz zorlu agrım var benim malesef. Estrofem gunde 6 tane crıone jel 3 defa progestan 100ml oksapar ıgne clımare forte bant donmus embriyo benimki senin ki nasıl

Arkadaşlar 15 Kasım'da yumurta toplanmıştı ohss oldum yumurtalar donduruldu âdetin ikinci günü gel transfer hazırlığına başlayalım dedi neyse 11 gün erken adet oldum ve dün ikinci günüydü gittim âdetin 15.gunu gel rahmi hazırlayalım dedi Dr ben anlamadım bu işi transfer öncesi işlemler böyle mi adetin 2.gunu baslanmiyor muydu transfer hazırlığı

Arkadaşlar 15 Kasım'da yumurta toplanmıştı ohss oldum yumurtalar donduruldu âdetin ikinci günü gel transfer hazırlığına başlayalım dedi neyse 11 gün erken adet oldum ve dün ikinci günüydü gittim âdetin 15.gunu gel rahmi hazırlayalım dedi Dr ben anlamadım bu işi transfer öncesi işlemler böyle mi adetin 2.gunu baslanmiyor muydu transfer hazırlığı
Benim 2. Gun gıttıgımde estrofem ve oksapara baslatmıstı normaldede sizinki ilacsiz olacak sanırım rahımın kendi kendine kalınlasmasını bekleyecek

ilaç veriyolar genelde estrofem felan bide rahim kalınlğını ölçüyolar eeğer problem görmedyse transferden bir iki gün önce çağırmıştr

Back