• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhabalar herkese.. Bende listenize girmek isterim işlemlere başlayınca Yadee Yadee Yaş:38 Bende 5-6 gün sonra tekrar bu yola baş vuracağım. İlk denemem 2017 de olmuştu 5.5 haftalıkken düşük yaşadım. Başka hiçbir gebeliğim olmadı 4.senem bitti evlilikte ☺️ Umutlanıyorum güzel haberler alınca.

Gençler... transfer günü hariç 5. Günüm karnım şiş, özellikle bir taraf ( sağ ) yumru var sanki
Bel ağrısı artan azalan şekilde stabil hep var
Benim gibi şişlik hisseden var mı ?

J

Sizin sonuc tarihinız 24 olması gerekiyor sanırım transfer gunu sayılmıyor diye biliyorum benimde transferım 15 Kasım sonuc tarihim 26 Kasım
Bana mı yazdın canım? Benim transfer günüm 13 kasım doktor 23 kasım test yap dedi varsa çıkar zaten inşallah
Transfer günü hariç 10 gün olcak canım. Sen benden 2 gün sonra kaçıncı gün embriyosu?

447 sayfa olunca okuması zor tabi. İstanbul'da olup, pozitifi gören arkadaşlar, acaba merkezleriniz neresiydi?

Gençler... transfer günü hariç 5. Günüm karnım şiş, özellikle bir taraf ( sağ ) yumru var sanki
Bel ağrısı artan azalan şekilde stabil hep var
Benim gibi şişlik hisseden var mı ?
Ben varım benimde karnım sis ve goguslerım sis ucları agrıyor sert ve yesıl yesıl damarlı transferimın 6. Gunu bel agrım 3ve 4. Gun coktu simdi ise yuruyunce ve oturunca hissediyorum bıraz

Back