• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yok benim ilk tup bebegim rahim dinlendime yaptim.adetimde tekra4 baslayip trnsfer islemi yapildi.Cem hoca iyi ama genelde hep asistanlari il3 gorusuceksiniz.kendisi muyane ediyor gerisi hep asistanlarla geciyir
Evet daha öncede duydum Cem beyin bu durumunu açıkçası bana Doktorun çok çokta önemi yokmuş gibi duruyor en önemlisi Embriyoları ve Laboratuvarı bir merkezin. Toplamayı ve transferi Doktor yapıyormu peki

Evet daha öncede duydum Cem beyin bu durumunu açıkçası bana Doktorun çok çokta önemi yokmuş gibi duruyor en önemlisi Embriyoları ve Laboratuvarı bir merkezin. Toplamayı ve transferi Doktor yapıyormu peki
Evet onlari doktor kendi yapiyor. Emb.arkadaslari tum bilgileri veriyorlar o konuda sknti olmaz gun icerisinde benim sorularimdan dolayi hep bana geri donus yaptilar saat kac olursa olsun.cem beye giderlen beklemeyi de goze alinmasi gerek.salondaki hastalarin cogu cem beyin hastalari

Evet onlari doktor kendi yapiyor. Emb.arkadaslari tum bilgileri veriyorlar o konuda sknti olmaz gun icerisinde benim sorularimdan dolayi hep bana geri donus yaptilar saat kac olursa olsun.cem beye giderlen beklemeyi de goze alinmasi gerek.salondaki hastalarin cogu cem beyin hastalari
Evet yoğun bir Doktor sanırım Devlet hastanesi kıvamında bir bekleme söz konusu galiba. Peki bana reglinin 2 yada 3.günü gel dedi nasıl bir yol izlemeliyim bilginiz var mı acaba ben sadece fiyat teklifi aldım ay başında okadar

Evet yoğun bir Doktor sanırım Devlet hastanesi kıvamında bir bekleme söz konusu galiba. Peki bana reglinin 2 yada 3.günü gel dedi nasıl bir yol izlemeliyim bilginiz var mı acaba ben sadece fiyat teklifi aldım ay başında okadar
Adetin 2. Ve ya 3.gunu gittiginizde myane edip ona gore ignelere baslatiyor. Belli zmanlar da kontorl oluyor igne en fazla 12 gun suruyor her gittinizde sizden kan vermenizi istiyorlar hormonlar nasil tepki verdi niz dye. Size gorusmede rahim dinlendirme yapacagini soyledi mi ?

nasil midem bulanio ya 7gun icin mide bulantisi cok erken ve belirti degil demi 😏

Bişi sorcam
Şimdi benim embrioları 3 lü tüplerde 3. gün dondurdular. (her yer aynı mı bilmem ama benim gittiğim klinik böyle yapıyormuş)
Önceki transferde 3 lüyü çözdürdü 5. güne bekletti birini transfer etti kalan 2 yi 6. gün blast tekrar dondurdu.
Bu transferde yeni 3 lü tüp çözdürüldü, 1 i 5. gün transfer edildi kalan 2 si 5. gün yine donduruldu.
Diyeceğim şudur ki bu çözdürülüp dondurulanlar tekrar çözdürüldüğünde başarı şansları oluyor mu ki?

Bişi sorcam
Şimdi benim embrioları 3 lü tüplerde 3. gün dondurdular. (her yer aynı mı bilmem ama benim gittiğim klinik böyle yapıyormuş)
Önceki transferde 3 lüyü çözdürdü 5. güne bekletti birini transfer etti kalan 2 yi 6. gün blast tekrar dondurdu.
Bu transferde yeni 3 lü tüp çözdürüldü, 1 i 5. gün transfer edildi kalan 2 si 5. gün yine donduruldu.
Diyeceğim şudur ki bu çözdürülüp dondurulanlar tekrar çözdürüldüğünde başarı şansları oluyor mu ki?
evet evet bahçeci 3erli donduruyor ve çözdürüp tekrar bozdurunca kalitesnde bütyük etki olmuyo amahücre bölnmesi yavaşlayabiliyr zaten ona göre ayarlıyolardır

Benim test 3 saat sonra yine hayalet çizgi vermiş. Bu miratech tırt galiba.
DE1E5FA5-752A-4C0C-8129-64C5BDF2F123.jpeg

Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Bir düşündüğüm yerdi gittiğiniz merkez fakat Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden değerlendiremiyorum. Ama iyi şeyler duymak güzel tavsiye isteyenlere ileteceğim
Darısı size size olsun inşallah gönlünüze göre bi yer bulursunuz

evet evet bahçeci 3erli donduruyor ve çözdürüp tekrar bozdurunca kalitesnde bütyük etki olmuyo amahücre bölnmesi yavaşlayabiliyr zaten ona göre ayarlıyolardır
Şimdi çözülmemiş bir 3lüm daha var olmazsa onlarla yapar ondan sonra bu çözdürülüp dondurulanları yaparlar o zaman. İnşallah gerek kalmaz da merak ettim.

Back