- 12 Mart 2017
- 145
- 130
- 53
- 31
ben bu teste hiç güvenmiyorm önceki gebelğmde kandn snra kesnlşmişt hamile oldğm ama bu test hala negatiftiBenim test 3 saat sonra yine hayalet çizgi vermiş. Bu miratech tırt galiba.
Eki Görüntüle 2557181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu teste hiç güvenmiyorm önceki gebelğmde kandn snra kesnlşmişt hamile oldğm ama bu test hala negatiftiBenim test 3 saat sonra yine hayalet çizgi vermiş. Bu miratech tırt galiba.
Eki Görüntüle 2557181
doktorunuz Aygül hanım ve ekibi nasıl. Bugün transfer sonucumu aldım negatif İstanbul Şişli memorile gidiyordum. 5 kez olumsuz. Aygül hanımın yanına mı gitsem muayene ücreti ne alıyorlar. Dondurulmuşlarım 4 tane hanı buraya ı alırsam burda mı yaptırsam kafam çok karıştı.Cok teşekkürler ... hepimiz insallah Prof dr aygül demirol
Ben anlattığınızı ilk defa duyuyorum. Benim çifter donduruldu ikiside konuldu. Blastatik olunca donduruldular benimkiler. Erkenden açıp öğleden sonra 3 te transfer ettiler.Bişi sorcam
Şimdi benim embrioları 3 lü tüplerde 3. gün dondurdular. (her yer aynı mı bilmem ama benim gittiğim klinik böyle yapıyormuş)
Önceki transferde 3 lüyü çözdürdü 5. güne bekletti birini transfer etti kalan 2 yi 6. gün blast tekrar dondurdu.
Bu transferde yeni 3 lü tüp çözdürüldü, 1 i 5. gün transfer edildi kalan 2 si 5. gün yine donduruldu.
Diyeceğim şudur ki bu çözdürülüp dondurulanlar tekrar çözdürüldüğünde başarı şansları oluyor mu ki?
Ben iki arkadaşımla aynı yere gidiyorum ikimizi 3. gün birimizi 4. gün dondurdular. Sonra çözdürüp blastta transfer edip kalanları tekrar dondurdular. Her doktorun çalışması ayrı. Vardır bir bildikleri.Ben anlattığınızı ilk defa duyuyorum. Benim çifter donduruldu ikiside konuldu. Blastatik olunca donduruldular benimkiler. Erkenden açıp öğleden sonra 3 te transfer ettiler.
Bişi sorcam
Şimdi benim embrioları 3 lü tüplerde 3. gün dondurdular. (her yer aynı mı bilmem ama benim gittiğim klinik böyle yapıyormuş)
Önceki transferde 3 lüyü çözdürdü 5. güne bekletti birini transfer etti kalan 2 yi 6. gün blast tekrar dondurdu.
Bu transferde yeni 3 lü tüp çözdürüldü, 1 i 5. gün transfer edildi kalan 2 si 5. gün yine donduruldu.
Diyeceğim şudur ki bu çözdürülüp dondurulanlar tekrar çözdürüldüğünde başarı şansları oluyor mu ki?
Benim test 3 saat sonra yine hayalet çizgi vermiş. Bu miratech tırt galiba.
Eki Görüntüle 2557181
aaa sen benim sorumun canlı bir cevabıymışsın zaten.Benim oğlum dondurulmuş 3.gün 3 tane du 2 tane transfer oldu 1 taneyi 5.gün de dondurulmuş olarak bekletik. Açıkçası benim de hep aklımda soru işareti vardı. Ama çok şükür 2 buçuk sene sonra 3.kere çözülen ve dondurulan embriyo tutu
aaa sen benim sorumun canlı bir cevabıymışsın zaten.
Sen benimkileri gördün mü acabaBen bu testlere güvenip kan versem erkenden hüsrana uğrayacağım diye günümü bekliyorum.
çizgiler hep 3 saat sonra çıktı. Elimde de bunlar var deniyorum işte. O kanı vermiycem.
Eki Görüntüle 2557206
Daha bilmediğimiz neler var kimbilirBen iki arkadaşımla aynı yere gidiyorum ikimizi 3. gün birimizi 4. gün dondurdular. Sonra çözdürüp blastta transfer edip kalanları tekrar dondurdular. Her doktorun çalışması ayrı. Vardır bir bildikleri.
seninkiler de sonradan çıkmış mıydı? Ben bunu nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum. Negatif olarak değerlendiriyorum.Sen benimkileri gördün mü acaba
seninkiler de sonradan çıkmış mıydı? Ben bunu nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum. Negatif olarak değerlendiriyorum.
Canım daha önce gidip görüşüysen bahçeci adetin 2. Günü tedaviye başlıyor sen adet olunca ara tedaviye başlayacağım doktorum 2. Günde gek dedi de hemen randevu veriyorlar adetli hastaya
ayyy valla sıkıldım. Neyse cumartesi görücem zaten anyayı konyayıİlk test 2 saat sonra çıktı 2.test hemen çıktı 3.test hiç. Çizgi yoktu. Ve o gün kanda pozitif gördüm. Benim transfer günü 1.gün olarak sayıldı. Bak 7 10 ve 11 gün sabah idrariyla Miratech markasıyla.
Eki Görüntüle 2557217
Merhabalar teşekkür ederim ilgin için.feride0180 cnm seni çok merak ediyorum
cumartesi kliniğemi gideceksn başka hastaneyemi kliniğe gidersen haber et görüşelmayyy valla sıkıldım. Neyse cumartesi görücem zaten anyayı konyayı