• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Cok teşekkürler ... hepimiz insallah 🙏🏻 Prof dr aygül demirol
doktorunuz Aygül hanım ve ekibi nasıl. Bugün transfer sonucumu aldım negatif İstanbul Şişli memorile gidiyordum. 5 kez olumsuz. Aygül hanımın yanına mı gitsem muayene ücreti ne alıyorlar. Dondurulmuşlarım 4 tane hanı buraya ı alırsam burda mı yaptırsam kafam çok karıştı.

Bişi sorcam
Şimdi benim embrioları 3 lü tüplerde 3. gün dondurdular. (her yer aynı mı bilmem ama benim gittiğim klinik böyle yapıyormuş)
Önceki transferde 3 lüyü çözdürdü 5. güne bekletti birini transfer etti kalan 2 yi 6. gün blast tekrar dondurdu.
Bu transferde yeni 3 lü tüp çözdürüldü, 1 i 5. gün transfer edildi kalan 2 si 5. gün yine donduruldu.
Diyeceğim şudur ki bu çözdürülüp dondurulanlar tekrar çözdürüldüğünde başarı şansları oluyor mu ki?
Ben anlattığınızı ilk defa duyuyorum. 😱Benim çifter donduruldu ikiside konuldu. Blastatik olunca donduruldular benimkiler. Erkenden açıp öğleden sonra 3 te transfer ettiler.

Ben anlattığınızı ilk defa duyuyorum. 😱Benim çifter donduruldu ikiside konuldu. Blastatik olunca donduruldular benimkiler. Erkenden açıp öğleden sonra 3 te transfer ettiler.
Ben iki arkadaşımla aynı yere gidiyorum ikimizi 3. gün birimizi 4. gün dondurdular. Sonra çözdürüp blastta transfer edip kalanları tekrar dondurdular. Her doktorun çalışması ayrı. Vardır bir bildikleri.

Bişi sorcam
Şimdi benim embrioları 3 lü tüplerde 3. gün dondurdular. (her yer aynı mı bilmem ama benim gittiğim klinik böyle yapıyormuş)
Önceki transferde 3 lüyü çözdürdü 5. güne bekletti birini transfer etti kalan 2 yi 6. gün blast tekrar dondurdu.
Bu transferde yeni 3 lü tüp çözdürüldü, 1 i 5. gün transfer edildi kalan 2 si 5. gün yine donduruldu.
Diyeceğim şudur ki bu çözdürülüp dondurulanlar tekrar çözdürüldüğünde başarı şansları oluyor mu ki?

Benim oğlum dondurulmuş 3.gün 3 tane du 2 tane transfer oldu 1 taneyi 5.gün de dondurulmuş olarak bekletik. Açıkçası benim de hep aklımda soru işareti vardı. Ama çok şükür 2 buçuk sene sonra 3.kere çözülen ve dondurulan embriyo tutu

Benim oğlum dondurulmuş 3.gün 3 tane du 2 tane transfer oldu 1 taneyi 5.gün de dondurulmuş olarak bekletik. Açıkçası benim de hep aklımda soru işareti vardı. Ama çok şükür 2 buçuk sene sonra 3.kere çözülen ve dondurulan embriyo tutu
aaa sen benim sorumun canlı bir cevabıymışsın zaten. :KK19:

Bas bas haykırdım buraya benim Miratech kan verdiğim gün tek çizgi gösterdi. Kanda pozitif gördük ama.
Ben bu testlere güvenip kan versem erkenden hüsrana uğrayacağım diye günümü bekliyorum.
çizgiler hep 3 saat sonra çıktı. Elimde de bunlar var deniyorum işte. O kanı vermiycem.

998ED5CE-47AB-491F-9CDE-F3C9C61417E1.jpeg

Canım daha önce gidip görüşüysen bahçeci adetin 2. Günü tedaviye başlıyor sen adet olunca ara tedaviye başlayacağım doktorum 2. Günde gek dedi de hemen randevu veriyorlar adetli hastaya

seninkiler de sonradan çıkmış mıydı? Ben bunu nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum. Negatif olarak değerlendiriyorum.

İlk test 2 saat sonra çıktı 2.test hemen çıktı 3.test hiç. Çizgi yoktu. Ve o gün kanda pozitif gördüm. Benim transfer günü 1.gün olarak sayıldı. Bak 7 10 ve 11 gün sabah idrariyla Miratech markasıyla.
IMG_20191112_101059.jpg

Canım daha önce gidip görüşüysen bahçeci adetin 2. Günü tedaviye başlıyor sen adet olunca ara tedaviye başlayacağım doktorum 2. Günde gek dedi de hemen randevu veriyorlar adetli hastaya

Evet adet olduğun gün arıyorsun onlar sana randevu veriyor genelde 2. Veya 3.günü direk tedaviye başlıyorsun

feride0180 feride0180 cnm seni çok merak ediyorum 😣
Merhabalar teşekkür ederim ilgin için.
İki gun arayla betahcg yaptiriyorum. Çok yavas artiyor degerim. 64-80-139-280 olarak artmakta.kanama ve lekelenmede yok. Bakalim sali günü tüp bebek merkezine gelmemi istediler. Değerim iyi olduğunu söyledi dr. Bende internette gördüğüm değerlere göre benimkinin yerlerde olduğunu soyledim . Oda artış olmasının iyi olduğunu ilaçlara devam etmemi soyledi. Bilmiyorum ben iyi olayım diye mi söyledi öyle. Bakalım sali günü ne görecekler.

Back