- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Amin İnşallah ben de güzel bir sonuç verebilirim.amiiin çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı en kısa zamanda sana inşallahhhhh
etmez olurmuyum Allahım bekleyen çabalayan herkese nasip etsinya masallah gercekten bu ay pozitif ayi heraldeya bizede dua edin
Sizin sonuc tarihinız 24 olması gerekiyor sanırım transfer gunu sayılmıyor diye biliyorum benimde transferım 15 Kasım sonuc tarihim 26 Kasımİnşallah. Sende içini ferah tut gençsin olacaktır
Bana mı yazdın canım? Benim transfer günüm 13 kasım doktor 23 kasım test yap dedi varsa çıkar zaten inşallahJ
Sizin sonuc tarihinız 24 olması gerekiyor sanırım transfer gunu sayılmıyor diye biliyorum benimde transferım 15 Kasım sonuc tarihim 26 Kasım
5 gun embriyosu 2 tane ınsallah bizde cok mutlu oluruz dondurulmus benımkıdeBana mı yazdın canım? Benim transfer günüm 13 kasım doktor 23 kasım test yap dedi varsa çıkar zaten inşallah
Transfer günü hariç 10 gün olcak canım. Sen benden 2 gün sonra kaçıncı gün embriyosu?
Anladım canım teşekkürlerCanım ben Konyada oturuyorum ama tedavim kayserıde acıbadem hastanesinde oldum
Ben varım benimde karnım sis ve goguslerım sis ucları agrıyor sert ve yesıl yesıl damarlı transferimın 6. Gunu bel agrım 3ve 4. Gun coktu simdi ise yuruyunce ve oturunca hissediyorum bırazGençler... transfer günü hariç 5. Günüm karnım şiş, özellikle bir taraf ( sağ ) yumru var sanki
Bel ağrısı artan azalan şekilde stabil hep var
Benim gibi şişlik hisseden var mı ?
Güzel sonuç alalım da burdan diğer topiğe kaçan arkadaşları kovalayalım5 gun embriyosu 2 tane ınsallah bizde cok mutlu oluruz dondurulmus benımkıde
Güzel sonuç alalım da burdan diğer topiğe kaçan arkadaşları kovalayalım
Olabilir. 2 tane transfer edilmiştiGözün aydın canım. Katlanarak sağlıkla ilerlesin. İkizmi ki :)
Bahçeci fulya benim447 sayfa olunca okuması zor tabi. İstanbul'da olup, pozitifi gören arkadaşlar, acaba merkezleriniz neresiydi?
yok tatlım taze transferde o hatayı yaptım bir idrar 2 kan test toplam 3 kere üzüldüm , bu sefer üzüleceksem bir kere olsun dedim eşim de öyle istediAynen baya sessızlesmıs burası idrar testi yaptınızmı bıc
Gözün aydın. Kat kat artsın değerin. Sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun.9. gün değerim 125,28 pozitif
Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Allah razı olsun hepimize kucağımıza almak nasip olsun inşallahhhhGözün aydın. Kat kat artsın değerin. Sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun.
Bende yapmadım almamak ıcın zor tutuyorum kendimi ama dıgerınden pıamanlıgım var o yuzden bilmiyorum dayok tatlım tae transferde o hatayı yaptım bir idrar 2 kan test toplam 3 kere üzüldüm , bu sefer üzüleceksem bir kere olsun dedim eşim de öyle istedi. Sen yaptın mı?
Amin. Darısı başınızaohhh gözün aydın müthiş bir değer inşallah sağlıkla sıhhatle doğsun.
Hayırlısı olsun, pozitifi gördünüz sanırım. Bende Bahçeci Umut'u düşünüyorum ama fikir almak güzel o yüzden soruyorum. Sizin ilk denememi bilgi verirmisiniz durumla ilgili rica etsemBahçeci fulya benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?