evet eshofem var ama ilk defa byle bi agrim oldu evet yani normalde 20siydi adet tarihim ama tedaviden once 10 gun geciktirici kullandirtti doktor yani ona gore 9 gn var diyorum simdiden adet agrisi dgldir demi uf ya yarin test mi ypsmestrofem kullanıyor musun? Benim taze transferde estrofem yoktu. kan test günüm ve regl günüm tam aynı güne geliyordu ve tam kan vermeye giderken de regl olmuştum maalesef. Senin daha regl için 9 günün varsa merak etme birşey olmaz. Şuan hissetiklerin ilaç etkisidir.
İnşallah inşallahh :)Değecek inşallah sen içini ferah tut.
Erken gebelik yaptım ama ben. Pek sapma olmaz herhalde?Kizlar idrara güvenmeyin ben pozitif olduğu halde hep negatif gördüm ve kendimi tedirgin ettim her kanda acBa degermi düştü die artk yapmamaya kara verdim
ay az kaldi11 de çıkıcak bende heycanla bekliyorm bakalım umarm değer heycnlandğıma
Hic birine güvenmiyorum ve yeni olduğu için idrara da karışmamış olabilir once kana karışıyo kan verdin mi cnmErken gebelik yaptım ama ben. Pek sapma olmaz herhalde?
sen ne zaman test yapcnBenim de dün 7 günüm adet olacak gibi ağrım oldu ama geçti şükür.
Bugün benim adet günüm ama ilaç adet olmayı engelliyor galiba seninki taze mi dondurulmuş mu?
bence yanılma olabilir nasılki aynı gün yapılan kan sonçları farklı çıkıyosa idrara geçme süreside değişiyor benceErken gebelik yaptım ama ben. Pek sapma olmaz herhalde?
23 Kasım cumartesi hayırlısı ne ise o olsun diyorumsen ne zaman test yapcn
Yok kanı cumartesi vericem doktorun istediği günde. Bir belirtim yok çünkü şimdiden vermiyim hiç.Hic birine güvenmiyorum ve yeni olduğu için idrara da karışmamış olabilir once kana karışıyo kan verdin mi cnm
az kalmis valla insallah pozititiftir.bnm 2.gun embiriyosu oldugu icin belki pazar yaparim ya erken gebelik23 Kasım cumartesi hayırlısı ne ise o olsun diyorum
İnşallah. Sende içini ferah tut gençsin olacaktıraz kalmis valla insallah pozititiftir.bnm 2.gun embiriyosu oldugu icin belki pazar yaparim ya erken gebelik
Gözün aydın canım. Katlanarak sağlıkla ilerlesin. İkizmi ki :)Ben acilde verdim 1 saate çıktı 10. Gün değerim 804çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Bize de sağlıcakla kucağımıza almayı.
ohhh gözün aydın müthiş bir değer inşallah sağlıkla sıhhatle doğsun.Ben acilde verdim 1 saate çıktı 10. Gün değerim 804çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Bize de sağlıcakla kucağımıza almayı.
Ayyyy çok mutlu oldum katlanarak artsın inşallah sağlıkla doğsun minik fasulye.9. gün değerim 125,28 pozitif ✔
Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin♥
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ilerlersin inşallah9. gün değerim 125,28 pozitif ✔
Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin♥
Ayyyy çok mutlu oldum katlanarak artsın inşallah sağlıkla doğsun minik fasulye.
allah razı olsun inşallahhhHayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ilerlersin inşallah
ya masallah gercekten bu ay pozitif ayi heraldeamiiin çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı en kısa zamanda sana inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?