- 26 Ekim 2019
- 235
- 429
- 18
İnsallah gerek kalmaztutmazsa arastiricam bi merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah gerek kalmaztutmazsa arastiricam bi merak ettim
İnşallah Canım Rabbim kimseyi aratmasınInsallah son denemen olur cnm sende bebeğine kavuşursun
Hadi hayırlısı cnm ❤
Allah kerim dur bakalım moralini bozma pozitif ol. Transfer gününe kadar kendine iyi bak
5. Gün embriyosu bugün 9. Gnüm idrarda pozitif ama ayın 7sinde ovitrella vurmştm onun etkisi olabilirmi bugün 14. Günü iğnenin kan verdim inşallah onunda sonucu güzel çıkar dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim
Günaydın Beybi ben de bir gazla aldım erken gebelik ama bişiy çıkmadı negatif. o iğnenin artık etkisi kalmadı merak etme. İnşallah kan sonucun da çok güzel çıkacak5. Gün embriyosu bugün 9. Gnüm idrarda pozitif ama ayın 7sinde ovitrella vurmştm onun etkisi olabilirmi bugün 14. Günü iğnenin kan verdim inşallah onunda sonucu güzel çıkar dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim
Günaydın canm ne zamn yaptnkii senGünaydın Beybi ben de bir gazla aldım erken gebelik ama bişiy çıkmadı negatif. o iğnenin artık etkisi kalmadı merak etme. İnşallah kan sonucun da çok güzel çıkacak
Bu sabah yaptım ben de. Olsa çıkardı herhalde 9. gün bugünGünaydın canm ne zamn yaptnkii sen
bence test gününü bekle mudunu yitirme bnde şüphedeym şuan kanda çıkmazsa dye erken yaptğma pşman olcamBu sabah yaptım ben de. Olsa çıkardı herhalde 9. gün bugün
Benim de dün 7 günüm adet olacak gibi ağrım oldu ama geçti şükür.kizlar bugun 7 gunum inanilmaz adet agrim var ya ama adetime de 9 gun var normal mi
evet taze transferBenim de dün 7 günüm adet olacak gibi ağrım oldu ama geçti şükür.
Bugün benim adet günüm ama ilaç adet olmayı engelliyor galiba seninki taze mi dondurulmuş mu?
estrofem kullanıyor musun? Benim taze transferde estrofem yoktu. kan test günüm ve regl günüm tam aynı güne geliyordu ve tam kan vermeye giderken de regl olmuştum maalesef. Senin daha regl için 9 günün varsa merak etme birşey olmaz. Şuan hissetiklerin ilaç etkisidir.evet taze transfer
Aynı gün transfer olmuşuz sonucunuz çıktı mı? Hayırlı haberler inşallahMerhaba kızlar. 11 kasımda ilk transferimi oldum. 5.gün dondurulmuş embriyo transferi tek embriyo kondu. Yarın kan vericem bana lütfen dua edin benim de dualarım sizlerle. Transferden sonra 3.günden bu yana ara ara kasık agrılarım oluyor dinlenince geçiyor.. yarın inş pozitifi ben gibi bekleyen herkes görür
Heyecanla senin yazacağın mesajı bekliyorum. Ne zman çıkcak bu sonuç5. Gün embriyosu bugün 9. Gnüm idrarda pozitif ama ayın 7sinde ovitrella vurmştm onun etkisi olabilirmi bugün 14. Günü iğnenin kan verdim inşallah onunda sonucu güzel çıkar dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim
Yok canm bizde çıkış yok hic azospermi hormonlar normal ama ilk tesede kaliteli sperm bulunamayinca ikinci teseden once 5 ay igne kullandi hormon iğnesi sonra bulundu kaliteli spermvalla bnmkinede ne denediysek olmadi daha da dustu ugrastikca ama fsh sinda falanda sorun yoktuu hormon derken ne ignesi testestoron falan mi dusuktu
yani normal yada asilamaya yetecek kadar yok sperm hareketlilik olsun milyn sayisi olsn
cok sukur sonuc odakli olmus bizim neden bulunamioYok canm bizde çıkış yok hic azospermi hormonlar normal ama ilk tesede kaliteli sperm bulunamayinca ikinci teseden once 5 ay igne kullandi hormon iğnesi sonra bulundu kaliteli sperm
11 de çıkıcak bende heycanla bekliyorm bakalım umarm değer heycnlandğımaHeyecanla senin yazacağın mesajı bekliyorum. Ne zman çıkcak bu sonuç
Değecek inşallah sen içini ferah tut.11 de çıkıcak bende heycanla bekliyorm bakalım umarm değer heycnlandğıma