- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
e süperrrr boy kacKız demeyin öyle heyecanlanıyorumTişikkür ederim. Orada da kilom 66 yazıyor düzelteyim onu çünküm 60 oldum
sorma ya aynı seyı bende yaptım benımkıde hareketlı ıdı nedense aydedınce durduahaha senden heveslendim bende böle bişi yapmak istedim normalde yürüyor ama kaydedince yürümüyor
Kan sonucumda negatif
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah canım Allah sabir versin uzulme desemde boş biliyorum ama kismeetimizde ne varsa onu yaşıyoruz canim..yarin benimdee test günüm bende hiç bir belirti yok korkuyorumKan sonucumda negatif
sorma ya aynı seyı bende yaptım benımkıde hareketlı ıdı nedense aydedınce durdu
Canım yaşadığın süreçleri tahmin edebiliyorum.Tüp bebek tedavisi kolay bir şey değil ve ne yazık ki sen bunu 4 kez yaşamışsınAllah razı olsun canım 2-3 saatten sonucu alcam. 4 denemede de hiç hamilelik yaşayamamak çok zor başka sorunlar olduğunu düşünüyorum artık
İnşallah bizede uğurlu gelirYadee yeni bir topik açar mısın? Burda pozitif alanlar orda birlikte gün sayalım. Bir sürü topik geziyorum ama bu grup çok uğurlu geldi. Dönüp dolaşıp buraya geliyorum
Maşallah canım çok güzel haberlerle geldin. İnşallah sağlıkla büyür annesinin sıcacık karnında. Sağlıkla gelsin dünyaya. İnşallah biz de kese ve kalp atışı heyecanını böyle yaşarızkalp atışlarımızı duyduk çok şükür rabbime darısı bekleyen arkadaşlarıma
Folik asit hariç herşeyi kestik kese 7+6 çıktı
1.5 cm olmus minik kar tanem
Aminn inşallah cnmMaşallah canım çok güzel haberlerle geldin. İnşallah sağlıkla büyür annesinin sıcacık karnında. Sağlıkla gelsin dünyaya. İnşallah biz de kese ve kalp atışı heyecanını böyle yaşarız
kalp atışlarımızı duyduk çok şükür rabbime darısı bekleyen arkadaşlarıma
Beni de ekler misin bebeğimÖnceden yazdığım kişileri tabikide listede bırakıp takip edecem. Ayrıca negatif alıp bidahaki tedaviye başlayanları da yazdım listeye. Tabiki herkes katılabilir
#transfersonrasi6.gunbugunde bitti sayilir allahim beklemek ne zor
#transfersonrası5.gün
Gitmeden önce neydin her gittiğimiz de ayrı mı çıkacak acaba benim kafam karışıyorkalp atışlarımızı duyduk çok şükür rabbime darısı bekleyen arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?