- 12 Mart 2017
- 145
- 130
- 53
- 31
son iki değeriniz güzel artmş doktorum 1.6 katı artması lazım net 2 katı değil demişti içinizi ferah tutun inşallah dha güzel artarrBenim sonuc cok yavas artarak gidiyor.
12. Gün 64
14. Gün 80
16. Gün 139
Yarın bi daha yaptiracam
Sonumuz hayrola
evet gec dollenmediler belki konus onunla moralini bozma en azndan yuksek deger gordun pozitife daha yakinsnBenim sonuc cok yavas artarak gidiyor.
12. Gün 64
14. Gün 80
16. Gün 139
Yarın bi daha yaptiracam
Sonumuz hayrola
Benim sonuc cok yavas artarak gidiyor.
12. Gün 64
14. Gün 80
16. Gün 139
Yarın bi daha yaptiracam
Sonumuz hayrola
Valla dayanamadım , eşime bile söylemeden şimdi gittim kan verdim , normal günüm 23 Kasım
Bu iki saat nasıl geçer şimdiDualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
ya canım hadi bakalım inşallah 2 embriyo mu vardı sende ?Valla dayanamadım , eşime bile söylemeden şimdi gittim kan verdim , normal günüm 23 Kasım
Bu iki saat nasıl geçer şimdiDualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Bol bol dua et , aşırı su içme mesane dolu olsun yeter; sakin ol ameliyathaneye girmen, çıkman 5 dk ancak sürecek Allah muradına erdirsin inşallahArkadaşlar saat 1.30 ta transfere girecegim heycanliyim dualarinizi bekliyorum.
Çok çoook sevindim canımm gözünaydınGünaydın arkadaşlar. Bugün 8. Günüm çok şükür bugünümüze Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
5. Gun embriyosu .. 8. Günüm canımCanim kacnci gunundu embrionlar kacnci gun
Evet canım 2 embriyoya canım hadi bakalım inşallah 2 embriyo mu vardı sende ?
Bir fikir olması için yazıyorum sana kendi değerlerimi. 1 kasımda rahim kalınlığım 10.3mm olarak ölçülmüştü. İlaçlara devam ettim hatta estrofem kullanıyordum bu ölçümden sonra crinone jele de başladım ve transferim 7 kasımda yapıldı. Doktorlarına güven, inşallah hakkında hayırlısı olur. Güzel haberlerini burdan paylaşırsın bizimleİşte sorun tam olarak orda daha benim 3. Randevuma 5 gün var ve Rahim kalınlığı 10 mm doktor ilaçlara aynen devam dedi anlamadım gitti ya
Muallimden cesaret aldımOo daha çok Erken haid. Hayırlısı
Hadi bakalım dualarım seninle, inşallah güzel haberlerini alırız5. Gun embriyosu .. 8. Günüm canım
O zaman çıkar tatlım sonucum hadi güzel haber bekliyoruz sendenEvet canım 2 embriyo
İnsallah canımmm ... teşekkür ederimHadi bakalım dualarım seninle, inşallah güzel haberlerini alırız
Belirtilerini kaldımı acaba herhangi bırsey hıssedıyormusunuzidealcocuk cok heycanlandim benimde test gunum 23 Kasim o gune kadar hic cesaretim yok ancak adet gunum persembe acaba diyorum adet gorursem
Gönlünü ferah tut , olumlu düşün kuzumidealcocuk cok heycanlandim benimde test gunum 23 Kasim o gune kadar hic cesaretim yok ancak adet gunum persembe acaba diyorum adet gorursem
Evet hatırlamaz olur muyum o gün sadece sen umut oldun banaÇok çoook sevindim canımm gözünaydın☺ Bence sen hamilesin demiştim sana bir yazışmamızda hatırlıyor musunüstelik 8.gün için değerin de çok yüksek maşallah yoksaa iki minnoş mu geliyor şuan içimden iki minik kız çocuğu geçti senin için. Belki bu tahminim de tutar
Bel ve kasık ağrım var canım ... bunun bir de bacak eklendi , test günümle adet günüm aynı normalde 23 kasım.. bu agrilar hangisinin belirtisi bilmiyorum ama umarım miniklerim tutunmuştur banaBelirtilerini kaldımı acaba herhangi bırsey hıssedıyormusunuz
İnşallah hayırlısı ile sen de güzel haberi vereceksin, öyle hissediyorumMuallimden cesaret aldım❤ Darısı basıma insallah
Son 1 saat sonuç icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?