• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

yumurtaları toplarken genellikle bayıltyorlar mı canım?
çok ağrılı oluyor mu?
ay heyecanlı bir süreç başlıyor benim için

Aneztesi alıyorsun. Çok basit bir işlem. 10 15 dk sürer. Uyanınca tatlı bir uykudan uyanır gibi oluyorsun biraz sersem🙂 onun dışında belki hafif adet sancisi gibi ağrı hissedersin.

Aneztesi alıyorsun. Çok basit bir işlem. 10 15 dk sürer. Uyanınca tatlı bir uykudan uyanır gibi oluyorsun biraz sersem🙂 onun dışında belki hafif adet sancisi gibi ağrı hissedersin.
anladım canım adetliyken muayene karından olur demi yumurtalara bakmak için ...nasıl oluyor

anladım canım adetliyken muayene karından olur demi yumurtalara bakmak için ...nasıl oluyor

Hayır cnm vajinal. İlk muayene biraz rahatsız verici ama vajinal oluyor. Transfer dahil her seferinde vajinal bakılacak. Transfer sirasinda hem. Vajinal işlem yapılıyor hemde hemşire karından ultrasonla rahmini ekranda çıkaracak sende ordan transfer işlemini izliyeceksin doktorla

Insallah sag saglım kucagına alırsınız 🤲bana gosterdıgınde hemsıre o suyun ıcındelerdı siz baya yollarını ızlemıssınız
Amin inşallah 🙏 ekranı öyle durdular sonra çarpı ❌ işareti olarak baktım bayağı. Telefonumun yanımda olmasını çok isterdim o an. Rabbim sana da yaşatsın pozitif sonrası bunu bir anı olarak anlatmayı 🙏🙏🙏

Hayır cnm vajinal. İlk muayene biraz rahatsız verici ama vajinal oluyor. Transfer dahil her seferinde vajinal bakılacak. Transfer sirasinda hem. Vajinal işlem yapılıyor hemde hemşire karından ultrasonla rahmini ekranda çıkaracak sende ordan transfer işlemini izliyeceksin doktorla
hadi ya gerçekten mi transfer işlemini görüyoruz yani bunu bilmiyordum canım...
ay adetli de zor olacak ama hadi hayırlısı artık ya yapacak bir şey yok..

Benim ilkini hatırlamıyorum. İlk olunca daha ne olduğunu anlamadan tamam dediler 😂ikinci de rahime öyle o siyah boşluğa attılar biri gitti kayboldu yuvarlanıp nere gittiyse ikisi de öyle boşlukta kaldı. Üçüncü de siyah boşluğa odaklanmıştım. Boşluğu aşıp su torbası gibi bir şeye girmeye çalıştıklarında fark ettim. Biri parmağın iki çizgisi kadar derine diğeri bir çizgisi kadar girdi durdu. Ultrasonda biri birinden birgün küçük çıktı zaten diyorum o bir çizgi giren miniğim herhalde :)))
Canım bu kadar net şeyler gördün mü ya?? Valla hiç haberim yok benimki nerede koyuldu flan :))) Sadece transfer yapıldıktan sonra beyaz nokta gibi şeyler gösterdi 2sini yan yana koyduk dedi doktor.

Canım bu kadar net şeyler gördün mü ya?? Valla hiç haberim yok benimki nerede koyuldu flan :))) Sadece transfer yapıldıktan sonra beyaz nokta gibi şeyler gösterdi 2sini yan yana koyduk dedi doktor.
Sonuncu da gördüm. girdikleri alana kadar gördüm. sonra ekranı dondurup miniklerimi ❌ işareti olarak yan yana gördüm. çok yakındılar birbirine 😂çıkınca eşime ilk bunu anlattım o an içime olacağı düştü aslında

iyi akşamlar benim rahim dinlendirmeden sonra ayın 25 inde transfer planlanıyor. 5. gün embriyo 1 adet. Bana 3. gün 2 adet te transfer edebiliriz dediler. kafam karıştı. ilk ivf tedavim 31 yaşındayım pko hastasıyım. tek embriyo diyerek iyi mi yaptım diye düşünüyorum. ikizin riskleri beni korkutuyor. kendim sağlıkçı olunca her şeyi görüyoruz. insanın gözü korkuyor.

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah.
Hayırlı olsun canım 🙏 😘
Pozitif 😍alan arkadaşlar hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin bol bol dua edin bizlere👐
Teşekkür ederim kızlar. İnşallah bundan sonraki süreç de hepimiz için sağlıkla ilerler. Ben çarşamba günü bir test daha yapacağım 15gün sonra ultrasonla bakarız dedi doktorum. Dualarım hepimizin sağlıkla minnoşlarımızı kucağımıza almamız. Allah yardımcımız olsun inşallah 😇

Doktorum döndü bana ve 12.haftaya kadar bütün ilaçlara devam dedi sizde de öyle mi? Ben hergűn iğne vurmaya gidiyorum 🤷‍♀️
Progestan kalçadan 1 ampül, crione jel sabah1 akşam1, estrofem sabah2 akşam2, kan. Sulandırıci clexan göbekten..
Canım maşallah değerin çok güzel artmış, gözümüz aydın 🧿💓 ilaçlar konusunda doktorum bana da aynı şeyi söyledi çok düzenli al sakın aksatma dedi. Bundan sonra ilaçlar daha önemli sanırım 12.haftaya kadar ben de günde 3kez estrofem , sabah akşam crinone jel ve folic asite devam edeceğim.

İki gun kaldi kan testime umarim dedigin gibi olur.
Peki testi sabah ilk idrarla mı yaptın? Bence 7.gün hem çok erken hem de eğer gün içindeki herhangi bir idrarla yaptıysan zaten çıkmaz. Üstelik idrar testleri çok yanıltıcı canım burda ne hikayeler okuduk biliyorsun evde negatifi görüp kanda pozitifi görenler var. Dualarım seninle ve diğer tüm arkadaşlarımla inşallah pozitif haberleriniz gelecek bir kaç gün sonra 🤗

iyi akşamlar benim rahim dinlendirmeden sonra ayın 25 inde transfer planlanıyor. 5. gün embriyo 1 adet. Bana 3. gün 2 adet te transfer edebiliriz dediler. kafam karıştı. ilk ivf tedavim 31 yaşındayım pko hastasıyım. tek embriyo diyerek iyi mi yaptım diye düşünüyorum. ikizin riskleri beni korkutuyor. kendim sağlıkçı olunca her şeyi görüyoruz. insanın gözü korkuyor.

Hoșgeldin 💕
Tedavin hayırlı olsun, burda bizimle günlerini geçirip aklında soru işaret bırakma

Back