• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Heyecanla bekliyorum sonucunu 😍😍😍 ben de yarın testi tekrarlayacağım bakalım inşallah artmıştır 🙏🏻
Ben esime cok soyledim ya bugun verelim zaten tekrarlamak gerek testi test gunumde bakariz artisa falan baya inat etdi goturmedi beni umarm hayrlisiyla katlanir sonucun :)

İnşallah öyledir hep meragıma yenik düşüyorum 5 gün embriyosu erken belli olur diye yazmışlar bazı arkadaşlar ben de bi umutla yapıyorum 😞
Can benjm testlere bak ayni idrarla ayni marka tam farkli sekikde belirdi sondaki en son tam kirmizi oldu bende bence ikiz hatta ucuz bile oka bilr uc tane en iyi kalite kondu o yuzden sen kesinlikle benimke kiyaslayip uzulme tek olsaydi her halde cikmazdi

S shemsim 😘Onun yerine ben stres oldum 😂gelsin artık test günü kıyamam evdeki testlerle savaş veriyor. Kan günün ne zaman hayırlısı ile pozitif görürsün inşallah 🙏
Ah canim testler elime sigamaz oldu artik etraf eczanelerde test kalmadi desem yeridir insanlar beni gorunce direkt teste yoneliyorlar 😂 bide hic yapmam hic isim olmaz diyordum 😂 en son bubu gordukden sonra yapmayi biraktim 😂❤️❤️❤️

Eklentiler

• 9BACA9B9-919F-424D-974B-9F57F2EA2EA9.jpeg
    9BACA9B9-919F-424D-974B-9F57F2EA2EA9.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 63
İçimden bi ses yarın yaptır diyor perşembe günü de ters günüm zaten bilmiyorum inşallah hayırlı haber alırız hepimiz yarın 9 günüm çıkar mı acaba kanda 5 gün embriyosu
Benim kan testim 9. Günü yani bizim merkez o sekilde yaptiriyor ve cikiyor varsa😀

Ah canim testler elime sigamaz oldu artik etraf eczanelerde test kalmadi desem yeridir insanlar beni gorunce direkt teste yoneliyorlar 😂 bide hic yapmam hic isim olmaz diyordum 😂 en son bubu gordukden sonra yapmayi biraktim 😂❤❤❤
Vaouvv ne kadar belirgin bir ikinci cizgi o💓 darisi bu hafta bize insallah, 11 kasim transferli uc kisiyiz

Amin kizlar yarin ola hayr ola bi kan testimde pozitiv ciksaydi diycem ama qaliba benim icim kalp atisini duyana kadar rahat olmuycak :)

Benim kan testim 9. Günü yani bizim merkez o sekilde yaptiriyor ve cikiyor varsa😀
canım az önce iğne vurulmaya gittim acilde test yaptırdım sonuç negatif çıktı test günüme 4 gün var çok üzgünüm inşallah sizinkiler tutmuştur 😞

Eklentiler

• 15739978234801589185422.jpg
    15739978234801589185422.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 58
Ah canim testler elime sigamaz oldu artik etraf eczanelerde test kalmadi desem yeridir insanlar beni gorunce direkt teste yoneliyorlar 😂 bide hic yapmam hic isim olmaz diyordum 😂 en son bubu gordukden sonra yapmayi biraktim 😂❤️❤️❤️
Bu yeterli netlikte canım inşallah yarın çok güzel haberle geleceksin 🙏🙏🙏🙏

kızlar bgn regl oldm. donddurulmş embrıolarm var 7 tane, 7 taneden bi tanesi transfer olck. acaba hangi ilaçları kullancm

kızlar bgn regl oldm. donddurulmş embrıolarm var 7 tane, 7 taneden bi tanesi transfer olck. acaba hangi ilaçları kullancm
10 gun fln estrofem kullandiriyorlar. Transfere 5 gun kala criomel jel progestan ampul tetradox prednol corasprin ve folik asit devam ediyoruz yani benim bu sekilde ilerliyor

canım az önce iğne vurulmaya gittim acilde test yaptırdım sonuç negatif çıktı test günüme 4 gün var çok üzgünüm inşallah sizinkiler tutmuştur 😞
Canim kacinci gununki senin? Kac gunluk embrion? Neden yaptinki :(

Olmazsa olmaz estrofem. bende transfer öncesi estrofem, coaspirin, jel, folik asit kullandım. Transfer günü bunlara artı olarak prolux iğne ile sulandırıcı oksapar iğne kullandım.

Back