Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Şimdi çıktım yatağa yatırdılar iki saat yatcaksın dediler. Yav yatar yatmaz hapşırılırmı. Korktum ilk dakkadan bişi olmaz dimi kızlar
Yok canim icini ferah tur ben transfer sonrasi iki kez oyle hapsirdimki nerdeyse ulke cokucekti karnimda agridi kendimi kasdim diye :) suanlik pozitiv sonuc

Yok canim icini ferah tur ben transfer sonrasi iki kez oyle hapsirdimki nerdeyse ulke cokucekti karnimda agridi kendimi kasdim diye :) suanlik pozitiv sonuc
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz sağ sağlim gebeliğin olur canım. Olacak olduktan sonra oluyor bak sen iyi örneksin buna. Rabbim ol dedikten sonra. Bizimkide laf işte. Yılların özlemi beklentisi bizimki.

Hayırlı olsun inşallah sorunsuz sağ sağlim gebeliğin olur canım. Olacak olduktan sonra oluyor bak sen iyi örneksin buna. Rabbim ol dedikten sonra. Bizimkide laf işte. Yılların özlemi beklentisi bizimki.
Aunen hala inanamadin annem disinda kimseye bisey soylemedim ya yalnissa diye

Embriyonun fotosunu verdiler bana Rabbim can verir ruh üfler inşallah.
Yaa cok tatli ayni annesi benimkilerde bana benziyo dermisim bana fotosuni digilde transfer sirasinda gosterdiler iste suraya biraktim falan diye tirnak ucu kadar bi sivi gibi bisey gorunuyodu

Embriyonun fotosunu verdiler bana Rabbim can verir ruh üfler inşallah.
Canım maşallah rabbim saklasın. Benim ikinci transferimde 3. Gün embriyosuydu seninki ile uzaktan yakından alakası yok ilk gördüğüm de zaten moralim bozulmuştu en iyisi buysa demiştim 3 tane transfer edilmişti. Ben çok bakardım nasıl olmalı sağlıklı mı diye. Zaten olmadı negatif sonuçlandı. Rabbim inşallah seninkini tutturacak görünce içimden tutunur bu minik dedim

Sonuç bekleyen herkese rabbim sabır ve sağlık versin. Bu işin en zor kısmı bu bekleme sureciymis. Transfer gününü saymazsak bugün 2.günüm. inanilmaz heyecanlıyım. Kocama göre hayatıma olduğu gibi devam etmeliyim. Yatırmıyor bile. Belki de böylesi daha iyi.Buraya da ondan gizli girdim şimdi. Bi bakıp çıkayım. Lütfen birbirimizi haberdae edelim sureclerimizden. Bu günlerde ne belirtiler olur,genelde ne olur vs

Selamlar
Çok şükür oldu bitti şimdi evimdeyim hastanede 30-35 dk yattım lavaboya gittim ve çıkış yaptık
Bana çok yorulmadan normal hayatınıza devam edin dediler .ben bugün biraz uzanıp dinleneceğim sadece
Herkese duaları iyi dilekleri için teşekkür ederim 26 kasım kanda hcg değerime bakılacak nasipse o güne kadar hiç bir şekilde test yapmayı düşünmüyorum
Allah a emanet olun güzel haberler hepimizin olsun istisnasız

Amin canım. Hayırlısıyla güzel haberler alalim inşallah

Yaa cok tatli ayni annesi benimkilerde bana benziyo dermisim bana fotosuni digilde transfer sirasinda gosterdiler iste suraya biraktim falan diye tirnak ucu kadar bi sivi gibi bisey gorunuyodu
bana benzio demi eheheh güldürdünüz beni o sıvı baloncuğu bende gördüm hayırlısı artık

Canım ben 3. Tedavi için adet olmayı bekliyorum yazabilirsin bu şekilde

İnşallah dediğin gibi olur canımm hikayem çok uzun bu yolda benimde. Doktorum bütün ekip elinden geleni yaptı tek bir embiryom yaşadı inşallah can olur tutunur bana

Arkadaşlar progestan ıgnesı olan varmı aranızda varsa nasıl yaptırıyorsunuz ozellıklede cumartesi pazar hastahaneyemı gidiyorsunuz

Merhaba bugün çok fena grip oldum ilaç da içemiyorum bitkisel bişey de içemiyorum bebeğim etkilenir mi ya herşey yolunda giderken nerden çıktı bu hastalık

Canım ben 3. Tedavi için adet olmayı bekliyorum yazabilirsin bu şekilde
Canim bende ymurtam buyuyunce cat ignesi vurulcam 5 gun sonra da transfer yapilcak kelebekmkelebek aynen senin gibi 3. Transfer ekleyebilirsiniz bizi de. Kizlar bir de ilk sayfadaki listede once poztif olup sonra benim gibi kimyasala donenleri de eklesek ya da belirtsek daha iyi olmazmiydi sizce ? Hani bu sekilde hem pozitif istatatistigi hem de kimyasal istatistigi cikmis olur mini grubumuzda mesela benim adimin karsisina pozitif - kimyasal gebelik diye yazilabilir.Buraya arkadaslar girdiginde bilgi sahibi olurlar. Hepinizi opuyorum❤ transferi olanlara hayirli haberler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…