- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
Ben o doktoru bir süredir instagramdan takipteyim. Çok ilgili ve başarılı bir doktor. Eğer tekrar bir tedavi yaptırmam gerekseydi ona gitmeyi düşünüyordum ama çok şükür gerek kalmadı. İnşallah senin güzel haberlerini bekliyorum canım, bol şanslarCok teşekkürler ... hepimiz insallahProf dr aygül demirol
Benim de transfer günü hariç 3.günün gecesi yatmaya yakın jel turuncu pembe arası bir renkte geldi. Sonra bir kaç kere daha gördüm ara ara. Sonucumun pozitif olduğunu yeni öğrendimKızlar bugün 4. Gün bitti ağrım sızım yok ufak bişeyler hissetmek dışında. Sadece aklıma takılan bir durum oldu akşam jel pembe rekte geldi bir nohut tanesi kadar bunu iyiye yormalı miyim bir işaret arayıp duruyorum
Genelde iyiye yor canim bende hicbisey olmuyo yada oluyordur ama gun icinde kosturmakdan fark etmedim bide jel kendisi de renk drgistire bikiyormus yani takilma buna ne iyi ne kotu anlamdaKızlar bugün 4. Gün bitti ağrım sızım yok ufak bişeyler hissetmek dışında. Sadece aklıma takılan bir durum oldu akşam jel pembe rekte geldi bir nohut tanesi kadar bunu iyiye yormalı miyim bir işaret arayıp duruyorum
Bi sabah tekrar yaptim dunki daha koyudan solgun bi renk olmusken bugunki daha solgundan koyulasti kafayi yiycez ya surekli baslarnda durup aralarnda koyuluk farko varmi diye dusunurken sen aklima geldin hic bi silik cikmadan kanda pozitivdi esimi bile ikna edemiyorum anneme de kanda cikmadan soylemek istemiyorumHayırlı sabahlar hanımlar
chagiless sesin çıkmıyor merakta biraktin inşallah kötü birșey yoktur tatlım..
maldelmor sende öyle, nerelerdesin?
*Idrarda pozitif alanlar betaHCG gördükten sonra pozitif diye listeye diye not düşecem!
E Ecehannnn tatlım bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun. Senin de burda pozitif haberini görmek nasip olsun inşallah
Bi sabah tekrar yaptim dunki daha koyudan solgun bi renk olmusken bugunki daha solgundan koyulasti kafayi yiycez ya surekli baslarnda durup aralarnda koyuluk farko varmi diye dusunurken sen aklima geldin hic bi silik cikmadan kanda pozitivdi esimi bile ikna edemiyorum anneme de kanda cikmadan soylemek istemiyorum
Ilki koyudan siliklenmis ikincisi bugun yaptigim silikten koyulasmis :)Bence artık idrar yapma ne kalmış şurda test gününe. Sakın ol. Şükür çift çizgi gördün bekle derim ben zor olsa da.
Hayırlı sabahlar hanımlar
*Idrarda pozitif alanlar betaHCG gördükten sonra pozitif diye listeye diye not düşecem!
E Ecehannnn tatlım bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun. Senin de burda pozitif haberini görmek nasip olsun inşallah
İnsallah rabbim bize de gösterir ... sağlıklı yarınlar dilerimBen o doktoru bir süredir instagramdan takipteyim. Çok ilgili ve başarılı bir doktor. Eğer tekrar bir tedavi yaptırmam gerekseydi ona gitmeyi düşünüyordum ama çok şükür gerek kalmadı. İnşallah senin güzel haberlerini bekliyorum canım, bol şanslar☺
Patlayacak kadar dolu olmasina gerek yok , ben öyle gittim almaları gecikince tuvalete girmek zorunda kaldım , cunku transfer anında da bastırıyorlar ... gerçi benim daha sonra anestezili olmak zorunda kaldı , hiç bir şey duymadımGünaydın , bugün transfer gnüm evet dualarınıza minnettar olacağım inşallah Güzel haberler vereceğim.
İdrara sıkışık olacağım ana çok da aşırı olmayın bazen gecikmeler olabiliyor burada da devam edersiniz su içmeye dediler zaten mesanenin patlayacak kadar dolu olmasına gerek var mı ? Tecrubeli arkadaşlar acil yorumunızu rica edebilir miyim ?
2 tane nasipaePatlayacak kadar dolu olmasina gerek yok , ben öyle gittim almaları gecikince tuvalete girmek zorunda kaldım , cunku transfer anında da bastırıyorlar ... gerçi benim daha sonra anestezili olmak zorunda kaldı , hiç bir şey duymadım
Güzel geçecek insallah canım içini ferah tut , kaç transfer yapılacak ?
Hayırlısıyla sonuc alın insallah dun benimde transferım gerceklestı sıkısıktım gec alacaklarını soyledıler biraz bosaltmamı istediler yaptm dediklerini transfere aldılar mesane dolu degil dedi doktorum inanın bunuda yasadım doktor serum gibi bırsey le doldurdu geri mesanemı cok sıkısmayın ama gec alacagız bosaltın derselerde bosaltmayın cunku benim gibi suprızlerle karsılasabılırsınızGünaydın , bugün transfer gnüm evet dualarınıza minnettar olacağım inşallah Güzel haberler vereceğim.
İdrara sıkışık olacağım ana çok da aşırı olmayın bazen gecikmeler olabiliyor burada da devam edersiniz su içmeye dediler zaten mesanenin patlayacak kadar dolu olmasına gerek var mı ? Tecrubeli arkadaşlar acil yorumunızu rica edebilir miyim ?
Bana 4 bardak içip gel biz takviye yaparız dediler. Saat 1 de olacaktı. Ben 6 7 bardak belki daha fazla içtim transfer 3 e kaldı mıGünaydın , bugün transfer gnüm evet dualarınıza minnettar olacağım inşallah Güzel haberler vereceğim.
cnm bende buralardaym. sayfayı uzsktan takıp edıyorum. transferım bu adetle başlıyoruz. bi hafta var adet olmama. dondurulmşlarla yola devam. sen naslsn.Hayırlı sabahlar hanımlar
Hayırlı olsun transferin, içini ferah tut hep güzel düşün güzel olsunGünaydın , bugün transfer gnüm evet dualarınıza minnettar olacağım inşallah Güzel haberler vereceğim.
Saolasın. 8 hücreli 3. Gün embiryosu. İki idik bugün bire düşmüşüz. Onunda iyi olduğunu söyleriler. Rabbimden hayırlısı inşallah.Senin de transferin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?