Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kuzum yaa kalp atisinu duyaba kadar ben emin olamiycam qaliba esimde testi gununde yaptircaz diye tutdurdu simdi uc gun nasil sabredicem ben
Üzülme canım en azından pozitifi gördün karnında seninle olduğunu biliyorsun. Eşini ikna etmeye çalış stres yaptım bebiş için iyi olmaz stres yarın kan verip rahatlayayım de valla Türkiye’de ne güzel istediğiniz zaman gidip kan testi yaptırabiliyorsunuz. Ben özellere baktım kan testi yaptırayım diye sonuç 4 gün sonra diyor. Salı ev doktoruna gitçem tahlil için inşallah aynı gün verirler sonucu yoksa bi 4 gün daha nasıl beklerim bilmiyorum

Limon zararlı mı ki ben avakadoyu sade yiyemiyorum diye bol bol limonlayıp yedim

Limon zararlı mı ki ben avakadoyu sade yiyemiyorum diye bol bol limonlayıp yedim
Ben zararli diye biliyorum kan sulandirici seylerden uzak durmaliyiz ben cayima bile atmiyorum bgn eltim sen seversin diyip atiyodu ki yok ya tansiyon falab diyib cayimi degistim :)

Ben zararli diye biliyorum kan sulandirici seylerden uzak durmaliyiz ben cayima bile atmiyorum bgn eltim sen seversin diyip atiyodu ki yok ya tansiyon falab diyib cayimi degistim :)
Ya hiç duymamıştım zaten şimdiye kadar olan olmuştur

Bu arada avacado aldimda annem almis cok serti disari meyvalarin yanina biraktim yarn bu kontrol ediyim
Çok faydalı olduğunu duydum hatta instada gördüm hamilelik şansını 3 katına çıkarıyormuş. Beklet yumuşasın yada alırken yumuşakları seçin ben sevmediğim için anca limon sıkıp yiyebiliyorum

Ya hiç duymamıştım zaten şimdiye kadar olan olmuştur
Bence suanlik bi zarari olamaz tutunduktan sonraki ilk uc ayda dusuk tehlikesi ola bilr yani fazla kullanma eltim hamileyken hosur hosur limon sikipta suyunu icerdi detoks niyyetine suan bi bucuk yasinda kizi var

Bence suanlik bi zarari olamaz tutunduktan sonraki ilk uc ayda dusuk tehlikesi ola bilr yani fazla kullanma eltim hamileyken hosur hosur limon sikipta suyunu icerdi detoks niyyetine suan bi bucuk yasinda kizi var
Şimdi nette baktım da Bülent tıraş çayı azaltın mümkünse limonla için diyo. Zararlı olsa öyle bi tavsiyede bulunmazdı bence. Ama yine de dikkat etcem canım çok sağol

Surekli bi sanci deil zaten ara ara gidip gelen yogn sancilar bazen bigun boynca hcbsy hissetmedgnzde olablr. Benm geceleri olrdu ozellikle uykudan uyandrdm gunduz hcbsy hissetmedgm olrdu.

Şimdi nette baktım da Bülent tıraş çayı azaltın mümkünse limonla için diyo. Zararlı olsa öyle bi tavsiyede bulunmazdı bence. Ama yine de dikkat etcem canım çok sağol
Ahaha ben zaten bi uere oturmaya gitdigimde iciyorum anlamasinlar diye bu arada eltim iyikik yapiyomus bende kendimce ne fesst kari anladimk falan diyorum :)

POZİTİF ALAN ARKADAŞLARA TOPLU MESAJM. Lütfen neler yaptığınızı anlatır mısınız. Ne yediniz. Yattınız mi? Banyo kaçıncı gün yaptınız lütfen bize yol gösterin lütfen
Arkadaşlar
peki bu süreçte neler yiyip neler iciyorsunuz ? Transfer sonrası tutunmaya faydalı olan yiyecekleri konuşsak biraz da ,ya da zararlı olanlar ?
sigara tamam da kahve veya cay hiç mi içmeyeceğiz mesela
Arkadaşlar şöyle anlatmaya çalışayım. Transferim yapıldı 20 dakika yattım sonra eşimle çıkıp biraz yürüdük ve kaldığımız otele gidip bir kaç saat uyudum çünkü çok uykusuzdum sonraki süreçte bugüne kadar gezme tozmadan hiç eksik kalmadım yatmadım sanki transfer yapılmamış gibi devam ettim hayatıma. Sadece ağır ev işi yapmadım ama yemek hazırlama ortalığı toplama vs herşeyi yaptım. Günlük 4-5 km yürüdük eşimle beraber, özellikle de crinone jelden sonra yürümeye çalıştım. Çok sevmeme rağmen transfer gününden itibaren hiç kahve içmedim. Çayı da sınırlandırdım. Kahvaltıda 2 açık çaydan fazla tüketmedim akşamları da yemekten sonra 1 bardak açık çay. Bol su tükettim, meyve sebze, ceviz falan yemeye özen gösterdim.Bilmiyorum bir faydası oldu mu ama ben hergün günde 2 tane Trabzon hurması yedim. Hem çok sevdiğim bir meyve hem de kabız olmamak için yedim ve işe yaradı Şimdilik aktarabileceklerim bunlar ama özellikle sormak istediğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım

Merhaba kızlar bizde tüp bebek düşünüyoruz. Ankara da yaptıranlar Fiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz.
Ben ankara memorial hastanesinde yaptırdım .., ilk denemem ve transferimin 4. Günündeyim ... muayeneler yumurta toplama ve transfer 8000 TL .. ilaçlar da bu süreçte yaklaşık 5000 tuttu

Evet benmde belm ve karnm agrimisti hatta ilk gun belim kirildi sabaha kdar yatamadm. Evet bende calisiyor olsam aynen senin gibi calisamazdm. Peki sizin transfern kacnci gunu?

Canim testimiz asagi yukari ayni koyulukta acaba bende kanda kac cikar diye kafayi yiyorum esimde 18 erken kan test yaptirmak yok diyo

Ben ankara memorial hastanesinde yaptırdım .., ilk denemem ve transferimin 4. Günündeyim ... muayeneler yumurta toplama ve transfer 8000 TL .. ilaçlar da bu süreçte yaklaşık 5000 tuttu
Hayırlı olsun ,güzel haberi alırsınız inşallah, doktorunuz kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…