Üzülme canım en azından pozitifi gördün karnında seninle olduğunu biliyorsun. Eşini ikna etmeye çalış stres yaptım bebiş için iyi olmaz stres yarın kan verip rahatlayayım deKuzum yaa kalp atisinu duyaba kadar ben emin olamiycam qaliba esimde testi gununde yaptircaz diye tutdurdu simdi uc gun nasil sabredicem ben
Limon zararlı mı kiDaha kanla kesinlesmedi ama idrarla qaliba hamileyim iki kez transfer oldu ikincisi bu ilkinde cok pimpirikli surekli yatarak ve istirahet ederek gecirdim simdikinide biraz once anlatdim dugune bile gitdim yime icmeye gelrsek ikincide havuc suyu falan hepsini yaptim sindiyse sadece saglikli beslenmeye limon nane maydonoz yememeye acaba zararli olurmu diye dusunduyum hicbisey yemedim ilkinde baya litre lotre su icerken simdi sadece ilaclarimla birlikde su ictim kabiz olmamaya ozen goster yagli zeytin uzerine bolca su bu isi cozuyo denedim :) bi kac gun kabiz gibi olmustumda tamda oyle soylenemez ama her ihtimale bide sadece her gun bi tane yumurta yiyorum haslayarak zaten calstigim icin is yerinde ne bulursam onu yiyorum evde de corba falan gecisdiriyorum kabiz olmamak icin
Ben zararli diye biliyorum kan sulandirici seylerden uzak durmaliyiz ben cayima bile atmiyorum bgn eltim sen seversin diyip atiyodu ki yok ya tansiyon falab diyib cayimi degistim :)Limon zararlı mı kiben avakadoyu sade yiyemiyorum diye bol bol limonlayıp yedim
Bu arada avacado aldimda annem almis cok serti disari meyvalarin yanina biraktim yarn bu kontrol ediyimLimon zararlı mı kiben avakadoyu sade yiyemiyorum diye bol bol limonlayıp yedim
Yaptırdım 307.43 cıktı. Salı günü 85.81 çıkmıştı. Cok mutluyum :)Yarın sağlık ocağı kapalı kiakşam bir acile mi gitsen
Ya hiç duymamıştım zaten şimdiye kadar olan olmuşturBen zararli diye biliyorum kan sulandirici seylerden uzak durmaliyiz ben cayima bile atmiyorum bgn eltim sen seversin diyip atiyodu ki yok ya tansiyon falab diyib cayimi degistim :)
Çok faydalı olduğunu duydum hatta instada gördüm hamilelik şansını 3 katına çıkarıyormuş. Beklet yumuşasın yada alırken yumuşakları seçin ben sevmediğim için anca limon sıkıp yiyebiliyorumBu arada avacado aldimda annem almis cok serti disari meyvalarin yanina biraktim yarn bu kontrol ediyim
Bence suanlik bi zarari olamaz tutunduktan sonraki ilk uc ayda dusuk tehlikesi ola bilr yani fazla kullanma eltim hamileyken hosur hosur limon sikipta suyunu icerdi detoks niyyetine suan bi bucuk yasinda kizi varYa hiç duymamıştım zaten şimdiye kadar olan olmuştur
Şimdi nette baktım da Bülent tıraş çayı azaltın mümkünse limonla için diyo. Zararlı olsa öyle bi tavsiyede bulunmazdı bence. Ama yine de dikkat etcem canım çok sağolBence suanlik bi zarari olamaz tutunduktan sonraki ilk uc ayda dusuk tehlikesi ola bilr yani fazla kullanma eltim hamileyken hosur hosur limon sikipta suyunu icerdi detoks niyyetine suan bi bucuk yasinda kizi var
Surekli bi sanci deil zaten ara ara gidip gelen yogn sancilar bazen bigun boynca hcbsy hissetmedgnzde olablr. Benm geceleri olrdu ozellikle uykudan uyandrdm gunduz hcbsy hissetmedgm olrdu.Canim bende bi kez baya bu agri oldu qazmi ne sancisi bilemedim ama simdi hicbisey yok o adet dongusune gorede degise bilr benm adet ki umarim artik gelmez 24 olucakti olmaz insallah )belki ondandir hicbi agrim. Yok belki o zaman yine agrilar falan okucak ama transfer iki uc gun sonra bir dakikalik baya bi agri oldu
Ahaha ben zaten bi uere oturmaya gitdigimde iciyorum anlamasinlar diye bu arada eltim iyikik yapiyomus bende kendimce ne fesst kari anladimk falan diyorum :)Şimdi nette baktım da Bülent tıraş çayı azaltın mümkünse limonla için diyo. Zararlı olsa öyle bi tavsiyede bulunmazdı bence. Ama yine de dikkat etcem canım çok sağol
Kabak çekirdeği ve ananas duydum ancak tatlı ya da turşu zararlı mi ki ?Transferden sonraki ilk 3 4 gün kabak çekirdeği, ananas ve havuç bunları bol tüketim. Tatlı, turşu tüketmedim. Bol su. Kabız olmamak için sebze yemekleri yaptım daha çok.
POZİTİF ALAN ARKADAŞLARA TOPLU MESAJM. Lütfen neler yaptığınızı anlatır mısınız. Ne yediniz. Yattınız mi? Banyo kaçıncı gün yaptınız lütfen bize yol gösterin lütfen
Arkadaşlar şöyle anlatmaya çalışayım. Transferim yapıldı 20 dakika yattım sonra eşimle çıkıp biraz yürüdük ve kaldığımız otele gidip bir kaç saat uyudum çünkü çok uykusuzdumArkadaşlar
peki bu süreçte neler yiyip neler iciyorsunuz ? Transfer sonrası tutunmaya faydalı olan yiyecekleri konuşsak biraz da ,ya da zararlı olanlar ?
sigara tamam da kahve veya cay hiç mi içmeyeceğiz mesela
Ben ankara memorial hastanesinde yaptırdım .., ilk denemem ve transferimin 4. Günündeyim ... muayeneler yumurta toplama ve transfer 8000 TL .. ilaçlar da bu süreçte yaklaşık 5000 tuttuMerhaba kızlar bizde tüp bebek düşünüyoruz. Ankara da yaptıranlar Fiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz.
Evet benmde belm ve karnm agrimisti hatta ilk gun belim kirildi sabaha kdar yatamadm. Evet bende calisiyor olsam aynen senin gibi calisamazdm. Peki sizin transfern kacnci gunu?İcime su serpti yazdıkların canım ... umut oldu teşekkürlerKasık agrisi dışında karin ve bel agrisi da çekiyorum , herkes gezindim ise gittim yazıyor üzülüyorum cunku ben lavaboya yardımla kalkıyorum yataktan ... ilk deneyimim oldugu icin kıyas da yapamıyorum , burada benim gibi agri çekip pozitif sonuç alan var mi onu ogrenmeye çalışıyorum
Benimde 5+3 tü 4+6 dediAlttan baktı cnm bu gidişimde nasıl bakar bilmiyorm bende gittiğimde 4+6 ydı keseye göre sata göre 5+2
Canim testimiz asagi yukari ayni koyulukta acaba bende kanda kac cikar diye kafayi yiyorum esimde 18 erken kan test yaptirmak yok diyoArkadaşlar şöyle anlatmaya çalışayım. Transferim yapıldı 20 dakika yattım sonra eşimle çıkıp biraz yürüdük ve kaldığımız otele gidip bir kaç saat uyudum çünkü çok uykusuzdumsonraki süreçte bugüne kadar gezme tozmadan hiç eksik kalmadım yatmadım sanki transfer yapılmamış gibi devam ettim hayatıma. Sadece ağır ev işi yapmadım ama yemek hazırlama ortalığı toplama vs herşeyi yaptım. Günlük 4-5 km yürüdük eşimle beraber, özellikle de crinone jelden sonra yürümeye çalıştım. Çok sevmeme rağmen transfer gününden itibaren hiç kahve içmedim. Çayı da sınırlandırdım. Kahvaltıda 2 açık çaydan fazla tüketmedim akşamları da yemekten sonra 1 bardak açık çay. Bol su tükettim, meyve sebze, ceviz falan yemeye özen gösterdim. Bunu yapmaktaki amacım da aslında kabız olmamak içindi ve işe yaradı Şimdilik aktarabileceklerim bunlar ama özellikle sormak istediğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım
Transferimin 5. Günü ,Evet benmde belm ve karnm agrimisti hatta ilk gun belim kirildi sabaha kdar yatamadm. Evet bende calisiyor olsam aynen senin gibi calisamazdm. Peki sizin transfern kacnci gunu?
Hayırlı olsun ,güzel haberi alırsınız inşallah, doktorunuz kim?Ben ankara memorial hastanesinde yaptırdım .., ilk denemem ve transferimin 4. Günündeyim ... muayeneler yumurta toplama ve transfer 8000 TL .. ilaçlar da bu süreçte yaklaşık 5000 tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?