Benim Pazartesi 14. Gundu 806 cikmisti degere gore cuma demistiHadi hayırlısı cnm inşallah bizde o günleri görürüztransferden 22 gün Sonra yani 23 Kasım gidecem kese için, ozaman değerim 3binlerde olması gerek. Kese görünür mü karından ultrasonla acaba
28 yaşındayım 5. Gun embriyosuPozitif sizin sanirin kacinci gun embryosu yas kac
Cok teşekkürler ... hepimiz insallahHayırlı olsun ,güzel haberi alırsınız inşallah, doktorunuz kim?
Canım ben keseyi 20. Gün gördüm. 13. Gün değerim 2090 dı doktor 2 binden sonra tekse görüyoruz demişti. Yani çok rahat görünür bebeğin.Hadi hayırlısı cnm inşallah bizde o günleri görürüztransferden 22 gün Sonra yani 23 Kasım gidecem kese için, ozaman değerim 3binlerde olması gerek. Kese görünür mü karından ultrasonla acaba
Canım çok çok sevindim gözümüz aydınCanim testimiz asagi yukari ayni koyulukta acaba bende kanda kac cikar diye kafayi yiyorum esimde 18 erken kan test yaptirmak yok diyo
Bizimde sperm sayisi 3milyon eşim 2 aydir tedavi oluyo ancak hiç artış olmadi tüp bebek icin arasturma yapıyorum allah hepimizin yardimcisi olsun inşallahCok teşekkürler ... hepimiz insallahProf dr aygül demirol
Ever ucu transfer oldu ikisi iyi kaliteydi 4aa 4bb biri orta 4cc diye bisey qaloba ikiside tutdu :)Canım çok çok sevindim gözümüz aydıntesti hem akşam yapmışsın hem de 7.güne göre rengi bence çok iyi. Kesinlikle git ve bir kan ver bence. Ben sabah ilk idrarla yaptım 8.günde 91 çıktı seninki de yüksek bir değer olur inşallah. Kaç embriyo transfer edilmişti sana , 5.gün embriyosu muydu?
İnşallah kuzum inşallah ikisi de tutmuştur. Yaşadığın süreçleri ve geçen yılları düşününce gelsinler onları başının üstünde taşıyacak bir anneleri varEver ucu transfer oldu ikisi iyi kaliteydi 4aa 4bb biri orta 4cc diye bisey qaloba ikiside tutdu :)
La arjinin ve le karnitin ilaçları bizde ciddi bir sayı fark ettirdi. Solgar ın ilaçları. Doktorlar normalde içinde bütün vitaminlerin bulunduğu ilacı veriyor. Biz onlarda çok fark görmedik. Eşim inrettten araştırırken Solgar ın ilaçlarını buldu. 6 ay kullandı 19 milyon olmuştu sayımız. Sayı değişti hız çok değişmedi.Bizimde sperm sayisi 3milyon eşim 2 aydir tedavi oluyo ancak hiç artış olmadi tüp bebek icin arasturma yapıyorum allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah
Eşim klomen, teatrio ve impry kullaniyor,kaan beye tedavi oldu. 2 ay oldu 4 ay bekleyip tüp bebek yaptircaz artık. Inşallah rabbim nasip eder.La arjinin ve le karnitin ilaçları bizde ciddi bir sayı fark ettirdi. Solgar ın ilaçları. Doktorlar normalde içinde bütün vitaminlerin bulunduğu ilacı veriyor. Biz onlarda çok fark görmedik. Eşim inrettten araştırırken Solgar ın ilaçlarını buldu. 6 ay kullandı 19 milyon olmuştu sayımız. Sayı değişti hız çok değişmedi.
Teatrio yu eşimde kullandı iki ay. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızEşim klomen, teatrio ve impry kullaniyor,kaan beye tedavi oldu. 2 ay oldu 4 ay bekleyip tüp bebek yaptircaz artık. Inşallah rabbim nasip eder.
Inşallah çok teşekkür ederim. Siz hamile kalabildiniz miTeatrio yu eşimde kullandı iki ay. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bende 23 sali gunu 5.gun embriyosu ins sizler gibi pozitifi olur28 yaşındayım 5. Gun embriyosu
Daha yeniyms. Bugune kadar boyle olmanz normal Bence bundan sonra toparlanrsnz artk diye dusunuyorm.Transferimin 5. Günü ,
Ortada sorun olunca beklemek istemiyoruz yas ilerledikce sans dusuyorSasirmadm dehsete dustmyani cocuk icin neden bu yasta bu kadar kendinizi yipratiyorsunuz ki hayatinizi yasayin evliliginizin tadini cikarn tatillere gidin ne gerek var ki yani diyecegm ama tabi sizin tercihiniz bu bakis aciniza da saygi duymak lazm
Yaptırdım 307.43 cıktı. Salı günü 85.81 çıkmıştı. Cok mutluyum :)
İnsallahDaha yeniyms. Bugune kadar boyle olmanz normal Bence bundan sonra toparlanrsnz artk diye dusunuyorm.
Evet çok şükürInşallah çok teşekkür ederim. Siz hamile kalabildiniz mi
Ikiz olma.ihtimali var mı acaba merak ediyorumMaşallahçok. Sevindim senin için de❤ değerlerimiz çok yakın
Sizin adınıza çok sevindimEvet çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?