Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İnsallah canım , benim de haftaya cumartesi test günüm ... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah Kimisi agrilarin normal olduğundan bahsediyor kimi de hiç agri çekmediğinden
Bünyeye göre değişiyor belli ki
Kaçıncı gun embriyosuydu?

Tüm pozitif alanları tebrik ederim rabbim sevincinizi daim etsin arkadaşlar zaman geçmiyor inanın salı kalp atışlarına gideceğim
Bende cuma kaçıncı günün olacak salı. Ben 6+2 de gitmiş olacağım. Ben yolk kesesini sormayı unuttum kese günü oysa bir arkadaş kesin sor demişti. Sen tüp bebek doktoruna mı gidiyorsun yoksa kadın doğum Doktoruna geçtin mi?

İcime su serpti yazdıkların canım ... umut oldu teşekkürler Kasık agrisi dışında karin ve bel agrisi da çekiyorum , herkes gezindim ise gittim yazıyor üzülüyorum cunku ben lavaboya yardımla kalkıyorum yataktan ... ilk deneyimim oldugu icin kıyas da yapamıyorum , burada benim gibi agri çekip pozitif sonuç alan var mi onu ogrenmeye çalışıyorum

Çok mutlu oldum sneın için gözün aydın. Kan vermek için test günü beklicek misin peki
Yarin tekrar test yapicam boyle cokarsa yarin yapicam zaten tekrar yaptiriyorlar iki gub sonra da test gunum onda yapicam :) bubarada hala inanamiyorum yaa bugun buraz agr falan kaldirmak zorunda kaldim oturmaya gitmistim kimse biomiyo bilseler yaptirmazlrdi umarim bisey olmamiatir yaaa ilk kez c cizgisi cikmadan t cizgisi belirdi hani yukariya dogru pembe bi sey gidiyor ya sonradan cizgiler cikiyo ustelik aksam idrari allahim testi profil resmi yapasim geldi

Arkadaslar bence bu grup baya ugurlu grup. Okadar forum gezdm tutunlarn orani ortalama yuzde 60 civariydi. Ama burda pozitif haber verme orani yuzde 90 larda. Masallah

Çok şükür. O niyetle açmıştım

*Evet burda kötü haberler, negatif sonuçlar da aldık ama nasip den öteye geçilmez. İnşallah en hayırlı vakitte başka bir başlık altında pozitif görmek 'onlarada' nasip olsun.

Ben 7+2 olacağım o gün cnm yolk kesesi benim oluşmuştu drm kendi söyledi tüp bebek doktoruma gidiyorum cnm iki defa daha gitcem sonra hastaneye geçeceğim ultrasyon foton var mı

Kıyamam. Rabbim sevincini tamamına erdirsin

Kesinlikle her bünye farklı sonuçta herkeste aynı şeyler yaşanacak diye bişey yok ki. İnşallah güzel haberler alırız bizde 5. Gün embriyosuydu dondurulmuştu önceki tedavimden

Ben 7+2 olacağım o gün cnm yolk kesesi benim oluşmuştu drm kendi söyledi tüp bebek doktoruma gidiyorum cnm iki defa daha gitcem sonra hastaneye geçeceğim ultrasyon foton var mı
Ben keseyi 4+6 gördüm. Fotoları var ama bence yolk kesesi için erken günüm. İki miniğim var. 20. Gün keseleri gördük. 6+2 de kalp görmüş olacağım. Sen karından mı ultrasonla bakılıyorsun onun için mi 6. Haftayı bitirip gideceksin. Benimki alttan bakıyor. Bende merkezin anlaşmalı olduğu doktora gidiyorum. Tüp bebek doktoruna kendi doktorum değil rahim kalınlığını takip edip Ankara ya yollayan doktor. Biran önce kadın doğumcuya geçmek istiyorum. Kafamda bir sürü soru var adam çok yoğun bir şey soramıyorum.

İyi dileklerini paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnşallah burdaki bütün kardeşlerim gönlüne göre kavuşur yavrularına. Bugün öyle heyacanlıydım ki yazdığım mesajda transfer tarihim 7 ekim yazmışım ama siz güzel yürekli kızkardeşlerim heyecanımı da yazmak isteyip de yanlış yazdığım tarihi de anladınız

Arkadaşlar
peki bu süreçte neler yiyip neler iciyorsunuz ? Transfer sonrası tutunmaya faydalı olan yiyecekleri konuşsak biraz da ,ya da zararlı olanlar ?
sigara tamam da kahve veya cay hiç mi içmeyeceğiz mesela

Alttan baktı cnm bu gidişimde nasıl bakar bilmiyorm bende gittiğimde 4+6 ydı keseye göre sata göre 5+2

Arkadaşlar
peki bu süreçte neler yiyip neler iciyorsunuz ? Transfer sonrası tutunmaya faydalı olan yiyecekleri konuşsak biraz da ,ya da zararlı olanlar ?

Transferden sonraki ilk 3 4 gün kabak çekirdeği, ananas ve havuç bunları bol tüketim. Tatlı, turşu tüketmedim. Bol su. Kabız olmamak için sebze yemekleri yaptım daha çok.

Ya ne güzel peşpeşe güzel haberler geliyor seninde gözün Aydın canım keşke bende o güzel haberi verebilseydim bugün
Kuzum yaa kalp atisinu duyaba kadar ben emin olamiycam qaliba esimde testi gununde yaptircaz diye tutdurdu simdi uc gun nasil sabredicem ben

Arkadaşlar
Daha kanla kesinlesmedi ama idrarla qaliba hamileyim iki kez transfer oldu ikincisi bu ilkinde cok pimpirikli surekli yatarak ve istirahet ederek gecirdim simdikinide biraz once anlatdim dugune bile gitdim yime icmeye gelrsek ikincide havuc suyu falan hepsini yaptim sindiyse sadece saglikli beslenmeye limon nane maydonoz yememeye acaba zararli olurmu diye dusunduyum hicbisey yemedim ilkinde baya litre lotre su icerken simdi sadece ilaclarimla birlikde su ictim kabiz olmamaya ozen goster yagli zeytin uzerine bolca su bu isi cozuyo denedim :) bi kac gun kabiz gibi olmustumda tamda oyle soylenemez ama her ihtimale bide sadece her gun bi tane yumurta yiyorum haslayarak zaten calstigim icin is yerinde ne bulursam onu yiyorum evde de corba falan gecisdiriyorum kabiz olmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…