- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
amin canım inşallah. rabbim 1 ne can verip güzel şeyler olsunHayırlısı olsun tek olsun senin olsun. Sayılara takılma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah. rabbim 1 ne can verip güzel şeyler olsunHayırlısı olsun tek olsun senin olsun. Sayılara takılma
Çok bir belirtim yok benimde. Sadece kasıklarim iğne kullaninca ağrıyor. Arada bir de yine kasıklarımda karıncalanma gibi bişey oliyorBenim de 5.gün embriyo 11. Gün 66 yarın 3 gün geçmiş olacak ne çıkacak bilmiyorum ama bugün hiç bir belirti yaşamadım çok gerginim sen neler hissediyorsun
Çok bir belirtim yok benimde. Sadece kasıklarim iğne kullaninca ağrıyor. Arada bir de yine kasıklarımda karıncalanma gibi bişey oliyor
Hemşire ile görüştüm. Pozitif olduğunu ancak ikinci bir tahlille ve değerin en az ikiye katlanmasi gerektiğini ilaçlara devam etmemi söyledi. Sana ne dediler.Değerin için doktor ne dedi merkeze haber verdin mi?
Hemşire ile görüştüm. Pozitif olduğunu ancak ikinci bir tahlille ve değerin en az ikiye katlanmasi gerektiğini ilaçlara devam etmemi söyledi. Sana ne dediler.
Evet cumartesi verecem tekrar. Özelde yaptırdım
Evet cumartesi verecem tekrar. Özelde yaptırdım
E2 niz en son kac cikti benm 3 yumurtam vardi 3 ude olgun e2 1700 du. Sizinki kac civariydi ordan bir sonuca ulasablrsnz aslndaevet 12 boş dediler. ki bütün kan testlerim çok ii dediler. nasıl oldu anlamadım. bi yalnış işlemmi yapıldı acaba
4000 leri geçmiştiE2 niz en son kac cikti benm 3 yumurtam vardi 3 ude olgun e2 1700 du. Sizinki kac civariydi ordan bir sonuca ulasablrsnz aslnda
Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun pozitif haberler alalım inşallah. 5. Gün embriyosu zaten 2 güne tutunur diye bişey hissetmeye çalışıyorumHayirli olsun canim belirti icin cok erken henuz 4 gun olmus
Sasirmayin ben de 23 yasindayim sali transeferHayatmda ilk defa bu yasta birinin tup bebek yaptrdgini duyuyorm. Ozel degilse sorununuz neydi acaba?
5 gun sonra o 5 gun icerisinde kullanilmasi gereken bazi ilaclar oluyor. Transferime son 4Bişey sorcam rahim kalınlığı uygunsa kaç gün sonraya transfer günü veriliyor aceba ortalama?
Canim benim de 13 yumurtam cikti ama doktor tedavinin basinda bana rahim dinlendirme yapacagini soyledi.Adet kanamasiyla kullandigimiz ilaclarin atilmasini istiyorlar.adet olunca da 2.3 gun tekrar cagriyorlar.rahim dinledirme yapmasi basariyi arttiriyor bir cok yerde artik hep boyleArkadaşlar size sorularım olacak cuma günü opum var bugünkü kontrol de 9 yumurta var dedi en büyüğü 17 mm olmuş gonal f i vurdum saat 23.00 de de lucrin vurdum yalnız Dr dedi ki yumurtanı toplayip 1 ay rahîm dinlendirme yapicaz öbür ay transfer dedi neden böyle oldu şimdi? pcoslu olduğun için yumurta fazla gelişiyor o yüzden dedi ama benim aklım almadı 9 yumurta çok değil ki ohss olayım
Bende 22 yaşındaymHayatmda ilk defa bu yasta birinin tup bebek yaptrdgini duyuyorm. Ozel degilse sorununuz neydi acaba?
Erkek faktoru muBende 22 yaşındaym
İnsallah mujdeler getirirsin korkman cok normal umarim sonucun güzel çıkacakHayırlı akşamlar hanımlar. Nasılsıniz?
Ben çok gerginim yarın herşey belli olacak benim için. Ne düşüneceğimi bilmiyorum heyecandan ne yemek yedim ne de huzur kaldı.