• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim de 5.gün embriyo 11. Gün 66 yarın 3 gün geçmiş olacak ne çıkacak bilmiyorum ama bugün hiç bir belirti yaşamadım çok gerginim sen neler hissediyorsun
Çok bir belirtim yok benimde. Sadece kasıklarim iğne kullaninca ağrıyor. Arada bir de yine kasıklarımda karıncalanma gibi bişey oliyor

Hemşire ile görüştüm. Pozitif olduğunu ancak ikinci bir tahlille ve değerin en az ikiye katlanmasi gerektiğini ilaçlara devam etmemi söyledi. Sana ne dediler.

Düşük buldu 5.gün embriyo için. Pozitif ama önemli olan düzenli katlanması değerin. O yüzden 3 gün sonra tekrarla dedi

Red Velvet Red Velvet canım nasılsın ne durumdasın. Turuncu leke devam ediyormu? Bende bugün fitilin kalan parçalarıyla bi pembelik geldi adet ağrılarım devam ediyor her an adet olacakmışım gibi sanki 😥 2-3 gündür çok hafif lekelenme oluyo leke de sayılmaz aslımda sabahları gördüğüm açık renkte akıntı gibi sonra devamı gelmiyo kafam çok karışık ilaçlar adeti baskılıyo diyorum ama öyle olsa leke de gelmezdi tutunuyosa 3-4 gündür adet olacakmışım gibi ağrı var bu kadar uzun sürmezdi diyorum kafayı yemek üzereyim yani 😭

Arkadaşlar size sorularım olacak cuma günü opum var bugünkü kontrol de 9 yumurta var dedi en büyüğü 17 mm olmuş gonal f i vurdum saat 23.00 de de lucrin vurdum yalnız Dr dedi ki yumurtanı toplayip 1 ay rahîm dinlendirme yapicaz öbür ay transfer dedi neden böyle oldu şimdi? pcoslu olduğun için yumurta fazla gelişiyor o yüzden dedi ama benim aklım almadı 9 yumurta çok değil ki ohss olayım
Canim benim de 13 yumurtam cikti ama doktor tedavinin basinda bana rahim dinlendirme yapacagini soyledi.Adet kanamasiyla kullandigimiz ilaclarin atilmasini istiyorlar.adet olunca da 2.3 gun tekrar cagriyorlar.rahim dinledirme yapmasi basariyi arttiriyor bir cok yerde artik hep boyle

Back