Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

6. Gün ve bugün yani 8. Gün yaptım

Nasip

Ne çıkarsa çıksın ben 2.testi tekrarladığim zaman düşüş olacağına inanıyorum nedense..

Canımm şimdi daha da çok sevindim senin haberine.. Allah yardımcın olsun ,, zaten çok dirayetli duruyorsun bu da allahtan gelen güçle oluyor muhakkak..

Ben inanıyorum abisine gelmeye hazrlniyr inşallah yavaş yavaş katlanacak insallhh geç tutunmustur CNm modelini bozma lutfen

Cnm inşallah katlanır korkma içini ferah tut gebelik testi bozuktu demekki benim kan testi 16 iken bile çıkmıstı idrarda

66 iyi bir sayı canım senin zaten test günün yarındı bence merak etme inşallah güzel artar

Abisine şifa olsunlar inşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın o günleri de görürüz

6. Gün ve bugün yani 8. Gün yaptım
Son idrar testinden birşey anlamadım 2.ci çizgi beyaz görünüyor. Sende hemşirelerin dediklerine bakma onlar doktor değil yanlış bilgi verebilirler. Kan test günü kan ver net sonuç ancak orda çıkar canım

Canim bak tebrikler bence yarin tekrarla bence o test bozuktu 66 ragmen cikmamasi mumkun digil 10,15 bile silik cokiyor okudum cok silik cikipta kan verenleri. Gozun aydin umarim kat kat katlanir moralini bozma :)

Böyle birsey yaşayan var mı acaba.. Bugünün yok denilecek kadar silik olması ve betaHCG sonucum. 66 çıkması..

Canım idrar testinde bana da aynısı oldu, biliyorsun. Ama kan da pozitif. görmüşsün. Hiç kafana takma ve artması için dua et

66 çıkmış hayırlı olsun da zaten 66 gebelik testinde çıkardı sanki testte bi sıkıntı olmasın

kizlar sabah sabah guzel haber vereyim istedim size kanamam durdu cok sukur haftaya pazartesi kalp atisini duymaya gidicez tek embryo transfer edilmisti usg de 2 tane kese grundgnu syledi dktrm
Aaa o nasil oluyor canim tek yumurta ikizi mi yoksa kacinci gun embriyosuydu

Böyle birsey yaşayan var mı acaba.. Bugünün yok denilecek kadar silik olması ve betaHCG sonucum. 66 çıkması..

Eki Görüntüle 2553610
Ben de olmuştu canımmm, transferin 5.günü silik çıkmıştı erkenden sonra 7.günü baya koyu çıktı, 8.gün tekrar silikti. 9.gün kan verdim pozitif. Şuan idrar testlerini düşünmeyip kanda 2 katı artış için dua ediyorum hepimizin katlana katlana artsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…