- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Amin canim yazdiklarini okuyunca aynisini yasayan bir arkadaşım aklima geldi Allahim oğlunu da tez zamanda sağlığına kavustursun insya ben kaybettim umuduyla giderken doktora rabbim 2 mutluluk haberini belkide almami nasip etti . kizlar bizim bu bebege cok ihtiyacimiz var 5 yasinda mps hastasi ozel bir oglum var ve ilik nakli olmasi gerekiyor aileden kimsenin iligi uygun cikmadi normal yolla cocugum oluyor fakat hasta dogma olasiligi %90 saglikli olamiyor malesef . doktorumuzda bana pgtli tup bebek yaptr dedi zamnin yok cocuk 6 yasini doldurmadan nakil olmasi gerek yoksa ilik nakli fayda etmez diye 1.5 yilda 3 tup bebek denemem oldu ama 2 transfer yapıldı 100 bine yakin para harcadik oglumuzun saglikli ve doku uyumlu bir kardesi olsun ve hastaligindan kurtulsun diye cok sukur ki rabbim gulmeyen yuzumu guldurdu ve nasip etti bu sevinci yaasamami 2018 den beri bebek mucadelemi veriyrum kanama olunca dunyam basima yikildi sandm rabbik cifte mutlulugu nasip edecekmis demekki ama genede rabbim ne derse o olur oglumu benden daha iyi dusunen rabbimdir . sizlerde allahdan istemeyi asla birakmayin kalitsal bir rahtszlik tasimiyorsanz ne mutlu size gene yapilir tup bebek bide saglikla sinaniyorsaniz bnm gibi bide zqmnla yarisiyorsanz rabbim gucumuzu kuvvetimizi sabrimizi daim etsin cunku cok zor gozunuzun onunde gun gunu eriyen bi evladinizin olmasirabbim saglikla kimseyi sinamasin arkadaslarim
Canim 11.gune gore cok iyi bir deger neden canini sıkıyorsun hic sikma ins olduKızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Bu testin markasindan da olabilir canim bebetime mi buBöyle birsey yaşayan var mı acaba.. Bugünün yok denilecek kadar silik olması ve betaHCG sonucum. 66 çıkması..
Eki Görüntüle 2553610
5gun embriyo su CNm evet tek yumurta ikizi sanırım doktor 5gun ve dondurulmuş embryo olduğu için olblicgini sylediAaa o nasil oluyor canim tek yumurta ikizi mi yoksa kacinci gun embriyosuydu
Kanda 66 olduğunu rağmen bu kadar silik çıkması bundan anlaşıyor ku bu ucuz idrar testler hiç güvenilir değil. Yanı senin idrarda ne kadar hormon yakalaya biliyorsa onu göstermeye çalışıyor demektir , sen bunu daha silik olmaya başladı diye yorumlama , asıl testte sorun var bide her idrardaki hcg hormon değeri ayni olmuz ki canım insan vücut o kadar basit değil, içini ferah tut idrar testleri bırak perşembe tekrar kan verdiğinde anlarsın.Böyle birsey yaşayan var mı acaba.. Bugünün yok denilecek kadar silik olması ve betaHCG sonucum. 66 çıkması..
Eki Görüntüle 2553610
Banadq uc tane koydular hepsi ikiz olursa bi kerede 6 dogurucqm qaliba :)5gun embriyo su CNm evet tek yumurta ikizi sanırım doktor 5gun ve dondurulmuş embryo olduğu için olblicgini syledi
Bu testin markasindan da olabilir canim bebetime mi bu
Aynen ha bigun incesi icilen su oranida onemliKanda 66 olduğunu rağmen bu kadar silik çıkması bundan anlaşıyor ku bu ucuz idrar testler hiç güvenilir değil. Yanı senin idrarda ne kadar hormon yakalaya biliyorsa onu göstermeye çalışıyor demektir , sen bunu daha silik olmaya başladı diye yorumlama , asıl testte sorun var bide her idrardaki hcg hormon değeri ayni olmuz ki canım insan vücut o kadar basit değil, içini ferah tut idrar testleri bırak perşembe tekrar kan verdiğinde anlarsın.
Allah hayirli etsin dondurulmuş olabileceği icin yazmissin ya canim neden tazeler de olmuyor5gun embriyo su CNm evet tek yumurta ikizi sanırım doktor 5gun ve dondurulmuş embryo olduğu için olblicgini syledi
Canim onlara hic guvenme canini da sikma tutunmaya calisan bebisini garanti olan kandir bence ve 11.gun bu deger cok güzel zaten tutmasa bu zamana cok dusuk çıkardıMiratech cnm
Hiç bilmiyorum CNm doktorum bana öyle söyledi diye oyle yazdim cnmAllah hayirli etsin dondurulmuş olabileceği icin yazmissin ya canim neden tazeler de olmuyor
Bk yanlis anladim bi anlik durdum be diyor bu yaa dedim :)) her sey kotu olucak anlaminda yazmissin gibi :))) ilaclardan beyinde fosfor kalmadi fosfor :)Kelebek47 bak bnmde idrarda çıkmadı trnsfern 6. Gününde çıkmadı diye kn verdim 58 çıkmıştı bozma moralini lütfen iyi düşün BK iyi olck herseyyy güzel anne
AnlamadımBk yanlis anladim bi anlik durdum be diyor bu yaa dedim :)) her sey kotu olucak anlaminda yazmissin gibi :))) ilaclardan beyinde fosfor kalmadi fosfor :)
Anladim canim acaba ben de oyle bir durum mu oluyor dedim benim de 2 tane 3.gun embriyom var dondurulmuş doktor bana kaliteleri hakkında super de degil kötü de degil dedi bu ikinci denemem olacak biraz orasi moralimi bozdu embriyolog ise orta kalite dedi doktorun denek istediği de mi aynısı bilmiyorum sonucta donmayacak derecede olsa dondurmazlardi degil miHiç bilmiyorum CNm doktorum bana öyle söyledi diye oyle yazdim cnm
Aynen canim canini sikma ins guzel haberlerinle sevindir bizleriAllah razı olsun hanımlar.tektek teşekkür ederim yazdıklarınız her satır için.. ❤yüreğime su serptiniz. Ferahladimaz da olsa kendime geldim.. Merkezi aradım. Evet değer düşük ama 1 gün erken yapmışım zaten. 3 gün sonra tekrar kan vermemi istediler... Demekki 3 gün sonra herşey belli olacak.
Allah herkesin gönlüne göre versin varsa nasibimizde, varsa yiyeceği ekmeyi Rabbim onu bana sağlıkla nasip etsin.
Aynen CNm rabbim her birimizin yüzünü güldüren insallhAnladim canim acaba ben de oyle bir durum mu oluyor dedim benim de 2 tane 3.gun embriyom var dondurulmuş doktor bana kaliteleri hakkında super de degil kötü de degil dedi bu ikinci denemem olacak biraz orasi moralimi bozdu embriyolog ise orta kalite dedi doktorun denek istediği de mi aynısı bilmiyorum sonucta donmayacak derecede olsa dondurmazlardi degil mi
Test günün yarın canım. Bir günde yarısı kadar koyuyor. Yarına değerin 100 olur ki zaten tek embriyo normal değer. İnşallah sağlıkla artarKızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?